- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.729
-
- Konu Sahibi karabortlen
Yok hiç hoşuna gidecek msjlar olmayınca yazmadı kaçtıbu sorunun cevabı geldi mi
Daddy issues deniyor buna. Zengin ve kariyerli olanlar tercih ediliyor. Karşılıklı bir çıkar olmalı. Genç kızların bunu tercih etme sebepleri en hafifi duygusal boşluk, lüks hayat yaşama, holding gibi yerlerde iyi bir pozisyonda işe başlama gibi. Bu arkadaşını duygusal boşluğa giriyor sanırım. Adam ne zengin ne de kariyerli.Kendini yada bizi kandırma. Ya Allah aşkına ben genç güzel halimle gidip yaşlı biriyle ne işim var. Yaşlı ve zengin biri gelip bana arkadaşlık teklif etse (bekar olsam) tek yapacağım şey ondan faydalanmak olur. Gerçek aşk olması imkansız.
boşa banlandın benim yüzümden .hakkını helal el.en kısa zamanda gelirsin umarım aramızaAyyy tırsi miydi
Kuyruk acısı ondanmış ya boşa yazdım
Hoşgeldin ceyceyboşa banlandın benim yüzümden .hakkını helal el.en kısa zamanda gelirsin umarım aramıza
boşa banlandın benim yüzümden .hakkını helal el.en kısa zamanda gelirsin umarım aramıza
en iyisi.gel başka konulara gidelimmmBen akıllandım artık konuda metres de varsa g.vat da varsa para avcısı da varsa ya da konu sahibesi gibi dümdüz akılsız tipler de varsa çok karışmıyorum yorumumu yapıp geçiyorum. Banlanmaya değmez
Hoşgeldinboşa banlandın benim yüzümden .hakkını helal el.en kısa zamanda gelirsin umarım aramıza
Hep yiyorum bir de sana yiyeyim amaanboşa banlandın benim yüzümden .hakkını helal el.en kısa zamanda gelirsin umarım aramıza
hoşbuldum.özlemişim hepinizi 2 günde.ama başka konularda görüşelim lütfenHoşgeldin
Daha uzun geldihoşbuldum.özlemişim hepinizi 2 günde.ama başka konularda görüşelim lütfen
Hem parasız hem kadayıfÇünkü hiç akla mantığa gelir bri tarafi yok cicek gibi genç kadının fakir ve Killari kadayıf olmuş ellilik amcayla takılmasının. İnsanlar da haliyle 'parayla imanın kimde olduğu belli olmaz, demek ki bizim adamda para var' diye düşünüyorlar.
Ben de öyle düşünürdüm.
Ayrıca sırf bosandiniz diye kendinize layık gördüğünüz adam bu mu cidden? Ne var yani bosandiysaniz? Olgun erkek seviyorsanız piyasada bir sürü dul zengin adam var,bari attığıniz taş ürküttüğünüz kurbağaya değse..
Yaş konusunda tek yakistirdigim çift Gloria ve Jayonlarda da otuz yasa yakın bir fark vardı ama öyle olacaksa olsun,yoksa eksik olsunEki Görüntüle 2974881
Ay gerçekten. Kim kapacak yaniAdamın öz abisi bile kendi kardeşi ile ilgili 30 yaş küçük kadını tavlamaya değecek kadar pozitif bir özellik bulamamış, o yüzden parasını mı yiyorsunuz diye endişeleniyor. Siz hala adamı adam elimden kapmasınlar diye herkesten sakınma ve kendinizi aklama derdindesiniz. Salın gitsin