30 yas farki ve zengin avciligiyla suclanmam

yaşın daha çok genç diğer arkadaşlarıma sonuna kadar katılıyorum, en fazla 3 gün ağlarsın sonra herşeyin ne kadar doğru olduğunu anlayacaksın. sana erkek mi yok , ama bu adam senin dengin değil ya

TaBabamla aramda 30 yas var. 30 yas buyuk adama baksam baksam amca gozuyle bakarim.
Kaldi ki bircok insanin insanin babasiyla arasindaki yas farki 30dan bile az.
Gencecik insan kendine bu kotulugu basil yapar bilmem.

Bu arada Orçun da yuksek ihtimalle uvey oğlunuz.
Tam bir kepazeligin içindesiniz ve hala arkaniza bakmadan uzaklasmiyorsunuz.

27 yaşında gencecik insansınız kendinizi bu rezil ilişkiye nasıl soktunuz. 57 ya. Annem 61 yaşında benim. Başıma bişi gelse dağ gibi arkamda durur. Herkesi yakar yıkar canım acısa. 17 yaşında gibi davranan adamla nasıl birlikte olabildiniz kuzum? Bir destek mi alsanız?

24 sayfa yazılmış çizilmiş, konu sahibi 2 msaj atıp gitmiş, dünden beri girmemiş. olsun ben de söyleyim içimde kalmasın.
uzaktan kuzen Neşe, seninkinin ilişkisi olan biri, ex mi değil mi bilemem, orçun da oğlu olabilir bence.
bir kaç tanecik sorum var:
hala finlandiyada mısınız? olay mahali orası mı?
bebeğinize kim bakıyor?
olay aşırı komik geldi bana ya, olayda yetişkin gibi davranan kimse yok. adam birlikte yaşadığı kadını alıp olası çocuğunun doğum gününe gidiyor. sevgili şüphelenince mesaj attırıyor (ergen işi değil mi Allah aşkına!), adam da mesaj atıyor. sonra ex sevgili, 57 yaşındaki adamı abisine, kendisinin kuzeninin kocasına yani, şikayet ediyor. adam karısının kuzenine yapılan bu terbiyesizlik üzerine kardeşini ve sevgilisini siliyor.
90'lar pembe dizisi gibi kusura bakmayın. neresinden tutsam elimde kaldı

Ben 26 yaşındayım babam 57 yaşında. Yaşıtlarına göre genç gösteriyor. Düşündüm de valla midem bulandı. Yaş farkı olur da bu kadar olmaz. Gençecik kadınsınız niye kendinize bunu yapıyorsunuz... Üvey annemle aralarında 12 yaş var ama sorun oluyor bazen. Annem gezmek istiyor ama babam istemiyor evde oturalım yorgunum diyor.

babamla
Aramda 20 yas var.. yani dusununce baya ucuk gibi.. ask engel tanimaz desek hadi..herif karaktersiz Zaten, herifin parasi varsa bisey diyemem
Yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…