- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 40
-
- Konu Sahibi karabortlen
Kadının en büyük düşmanı da kadın di mi?Evde kocalarınız size ilgi göstermiyor acısını burdan alıyorsunuz yazık
Onu demedi. O cümleden sonra hemen bedduaya geçti:)Kadının en büyük düşmanı da kadın di mi?
E kendi ağzınızla söylüyorsunuz duygusal açlık diye. Zaten 30 yıl yaş farkı olan bir ilişkide sebep ya maddi açlıktır ya da duygusal açlıktır. Eğer maddi açlık olsaydı (yani o kardeşinin deyimiyle siz zengin avcısı olsaydınız) hadi neyse bu ilişki belki maddi açlığınızı giderir diyebilirdim ama maalesef bu ilişki sizin duygusal açlığınızı gidermeyecek, aksine daha da arttıracak. Gençliğinize yazık ediyorsunuz. Bunu anladığınızda yitirdiğiniz yıllara üzüleceksiniz; umarım bunu anlamanız geç olmaz.evet farkindayim ama umrumda degil desem, oyle bi duygusal aclik belkide
Boş**amadıysa diye okudum namıssızımAdamı boşatamadıysa demek.
Kim bu metres ben kaçırdımdaBende kim bu metres savunucusu şuursuz diyordum, konsomatrisliği öven neredeyse tüm sevgilileri evli ya da nişanlı olan tirşikmiş
Ev hanımlarına laf etmiş, gönüllü metres, konsomatris "hanım"
Daha çok şey yazarım ama neyse...
Onun nicki tirsik degildi baska biseydi sanki ya, neydi ama hatirlamiyorum, ah ulan B12Bende kim bu metres savunucusu şuursuz diyordum, konsomatrisliği öven neredeyse tüm sevgilileri evli ya da nişanlı olan tirşikmiş
Ev hanımlarına laf etmiş, gönüllü metres, konsomatris "hanım"
Daha çok şey yazarım ama neyse...
@oglakburcuuKim bu metres ben kaçırdımda
Ban yemiş ahahshsjsOnun nicki tirsik degildi baska biseydi sanki ya, neydi ama hatirlamiyorum, ah ulan B12
Matruşka miydi petruska miydi neydi beBan yemiş ahahshsjs
25
Adnan ile Bihter geldi aklıma hahaksldldmff
Bihter de 27 yaşındaydı.
En eski nicki tirşi, birkaç kez değiştirdi zaten, diğerleri kalmıştır aklında.Onun nicki tirsik degildi baska biseydi sanki ya, neydi ama hatirlamiyorum, ah ulan B12
Aklımda 27 olarak kalmış
Ayrıca ben ikna oldum para peşinde olmadığınızaMichael douglas, ali agaoglu gibi ekstrem ornekler Verdi. Kendini nasil onlarla kiyaslarsin, onlar milyoner adamlar, bu ozguven nerden geliyor demistim.
Tırşik mı ahsjdkdkd kürtçe de tüm domatesli sulu yemeklere tırşık denirEn eski nicki tirşik, birkaç kez değiştirdi zaten, diğerleri kalmıştır aklında.
O daha beterAyrıca ben ikna oldum para peşinde olmadığınıza
Bizim bölgede eşek pancarından yapılan sulu bir yemeğin adı tırşik.Tırşik mı ahsjdkdkd kürtçe de tüm domatesli sulu yemeklere tırşık denir
Bi de yalakalara tirşikçi derler bilenler bilir
Tirşik diye yazdım ama tirsiydi sanırım. Ama tirşik de diyebiliriz benceTırşik mı ahsjdkdkd kürtçe de tüm domatesli sulu yemeklere tırşık denir
Adam bir George Clooney degilse para pesinde olmasi daha mantikliydi aslindaAyrıca ben ikna oldum para peşinde olmadığınıza
Hep bi trışkasi varmis ama, triskalardan gitmisTırşik mı ahsjdkdkd kürtçe de tüm domatesli sulu yemeklere tırşık denir