- 17 Mart 2021
- 7.423
- 24.572
-
- Konu Sahibi karabortlen
Canım Matrusqa idi eski nicki.Matruşka miydi petruska miydi neydi be
BiliyodumCanım Matrusqa idi eski nicki.
Boşuna gülüyorsun ama
Hiç inandırıcı değilsiniz gururlu olan insanlar normal de gururunun önüne sevgiyi koymazevet farkindayim ama umrumda degil desem, oyle bi duygusal aclik belkide
Zaten hep uşak çıkar.Boşuna gülüyorsun amakatil o değildi bu başka cinayet işlemiş itirafa gelmiş
Ya konuyu okuyunca direkt George değilse 55 yaşında hiçbir adam yanıma yaklaşmasın dedim adamda altın oran var o ne öyle. Ama o bile filmlerde makyajla görüyoruz, karizma rollerde oynuyor. Aklımız o şekilde celiniyor mantıklı düşününce.Adam bir George Clooney degilse para pesinde olmasi daha mantikliydi aslinda
Tirsi, ancak birlikte olduğu evli adamların karılarına mesaj atıp kocan benimle çok güzel bir gece geçirdi deyip bunla tatmin olabilir.Adamı boşatamadıysa demek.
Bak şimdi aydınlandın,ipucunu yakaladın ordan yürü bulacaksınZaten hep uşak çıkar.
Aslinda ceycey de vermişti tüyo. senin dediklerine harmanladimBak şimdi aydınlandın,ipucunu yakaldın ordan yürü bulacaksınen masum, en mükemmel, en kusursuz, umulmadık daha ne diyeyim
Bir gecelik de olsa başka bir kadına tercih edilmenin hazzını yaşıyor, sonra adam kürkçü dükkanına dönünce kendine yediremiyor ve diğer kadına kadını incitecek mesajlar atıyor. Bence bunun altından acayip travmalar çıkar, bir psikoloğa sormak lazım.Tirsi, ancak birlikte olduğu evli adamların karılarına mesaj atıp kocan benimle çok güzel bir gece geçirdi deyip bunla tatmin olabilir.
Birde kocalarınız sizi konsomatrisleri beğeniyor ki bize geliyor deyip o üstün zekasıyla kadınları küçümsenmeye çalışabilir.
Hayatta herkesin bir görevi var sonuçta.
Stalk başlasın. https://media.tenor.com/images/d98e76e3930cf171cc39e301c9e974af/tenor.gifEn eski nicki tirşi, birkaç kez değiştirdi zaten, diğerleri kalmıştır aklında.
Psikolog da fayda etmez böylesine ya. Hakettiği şekilde yaşıyor bence böyle devam etsin.Bir gecelik de olsa başka bir kadına tercih edilmenin hazzını yaşıyor, sonra adam kürkçü dükkanına dönünce kendine yediremiyor ve diğer kadına kadını incitecek mesajlar atıyor. Bence bunun altından acayip travmalar çıkar, bir psikoloğa sormak lazım.
Benim de aklımdan geçmişti bu3. Üyelik alınmış sanırım. 2ye sasirmistik ama 3 hiç şaşırtmaz
Bol bol şikayet et butonuna bastim
Hiçbir zaman tam tatmin yaşayamayacak ve gerçekten mutlu olamayacak bence. Yazık...Psikolog da fayda etmez böylesine ya. Hakettiği şekilde yaşıyor bence böyle devam etsin.
Yaa harikasınızYerin dibindeyim şuan özür dilerim. Nolur affedin.
Ay neşem yerine geldiiiAy gene bi ben bilmiyorum jdjdh