30 yas farki ve zengin avciligiyla suclanmam

Ahaha işte çıtırlar yazıyorlar böyle şeyler takılmayalım bence 40 yaşındaki erkek nereye çöp ya çoğu ikinci çocuğu o yaşta yapıyor
az önce bana teyze dediler.gurur duyarım teyze olmaktan.allaha şükür tüm sınıfın teyzesiyim her işlerine koşuyorum severek.

Çok ciddi bir şekilde soruyorum çünkü anlamadım neden yükseldiniz birden buradaki insanlara saydırıyorsunuz? Sebebi ne
Çünkü bu kk da ki kadınların başka bir konuya yorum yapanlara direkt laf atıyorlar diyelim ki metres bu konuya yorum yapamaz mı

Çünkü bu kk da ki kadınların başka bir konuya yorum yapanlara direkt laf atıyorlar diyelim ki metres bu konuya yorum yapamaz mı
Metres metres olduğu için baştan kaybediyor işte, ha ben yüzsüzüm hem yuva yıkarım hem hiç utanmam diyorsa o ayrı

Metres metres olduğu için baştan kaybediyor işte, ha ben yüzsüzüm hem yuva yıkarım hem hiç utanmam diyorsa o ayrı
Sorduğum sorunun cevabı bu değil. İnsanlrın genel tercihi diyelim. Belki de keyfi böyle istiyor. Her koyun kendi bacağından asılır.

Yaş almak engellenemez, o sadece bir sayı
aynen öyle.pazar gecesi kaç yıllık dostum arkadaşım komşum vefat etti kanserden.daha 57 yaşındaydı umutları vardı.şimdi ona ayy bu yaşlanmış 57 olmuş zaten yaşayacağını yaşamış mı diyelim.

Metres olayı seni bağlıyor demek ki peki
Ben konu sahibinin konusu için söylemiştim. Hani yaşı büyük biriyle olması sizi ilgilendirmez diyorsun ya. E bizi ilgilendirmiyorsa neden bize anlatıyor diyorum.

Nick değiştirince tanınmayacaksın da sanma. Sana soyadınla hitap edip tüm konularını ifşa ettiriceksin şimdi şurda

Metres olayı seni bağlıyor demek ki peki
O beddualar size metres olarak dönmesin yalnız. İnsanların en kıymetli yeri evladı hakkında ileri geri konuşuyorsunuz da bir bakmışsınız sizin metresiniz olmuş. O zaman kol kola gezersin artık ben kadınlara laf ettirmem benimki en güzeli dersiniz

Ayyy tırsi miydi
Kuyruk acısı ondanmış ya boşa yazdım

Eeee ifşa et çok mu umrumda. Sanane benim hayatımdan. Adminler izin vermişse değiştirmem seni hiç bağlamaz ahlak bekçisi defol hadi boş iş müdürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…