30 yas farki ve zengin avciligiyla suclanmam

Ayhh nolur fake olsun diye diye okudum duygusal bosluğunuzu 57 yasındaki dayıyla neden kapatmaya calısıyosunuz hanımefendi bu kadar imkanınız varkeeennn

ya ben bu hatunun boyle yorumlarına bayılıyorum
tam konuyu okuyorum cıddı pür dıkkat kesılmısım bır bakıyorum yorum arasında aynen bu sekılde detay
bence bu forumda senın ımzan bu msspink
Ama ne yapayım .... Daha 25 yaşındasın Bihter 25 diye kulağımda Firdevs Hanım'ın sesi çınladı

arkadaslar 45-50 yasları gomuyorsunuz da 35 yastan seslenıyorum yas ılerledıkce bazı seyler daha renklenıyor

kendını tanıyorsun nelerden zevk aldıgını bılıyorsun 27 yasımda bu kadar keyıf almıyordum evet aradakı yas farkı cok ama 50 yasındakılerde asla yaslı degıl en azından ben kendı cevremde 50 yasında gobeklı tonton amca falan gormedım kısılerın kendısıne bakmasıyla alakalı aramızda bıle 50 yasında olup 30 yasındakılere taş cıkaracak olanlar vardır

Siz başka birinden mi bahsediyorsunuz? Bilmemiz gereken birşey varsa öğrenelim
Benimki karavana çıktı maalesef
Sizi gidiler siziiii açıklama mı geldi
Keşke
Kizim şöyle sifreli sifreli konusup durmasaniza be, ne dediğinizi anliycam diye göbeğim catladi , katil o degilmis, hersey toz bulutuymus falan
Tam sevinirken kursağımda kaldı acces tahminim tutmadı sadece Katil başkasıymis hepsi bu

Adamın arabası bile model eski diyorsunuz oeki neden size Zengin avcısı yakıştırması yaptılar
Pek inandırıcı bulmadım
Çünkü hiç akla mantığa gelir bri tarafi yok cicek gibi genç kadının fakir ve Killari kadayıf olmuş ellilik amcayla takılmasının. İnsanlar da haliyle 'parayla imanın kimde olduğu belli olmaz, demek ki bizim adamda para var' diye düşünüyorlar.
Ben de öyle düşünürdüm.
Ayrıca sırf bosandiniz diye kendinize layık gördüğünüz adam bu mu cidden? Ne var yani bosandiysaniz? Olgun erkek seviyorsanız piyasada bir sürü dul zengin adam var,bari attığıniz taş ürküttüğünüz kurbağaya değse..
Yaş konusunda tek yakistirdigim çift Gloria ve Jay onlarda da otuz yasa yakın bir fark vardı ama öyle olacaksa olsun,yoksa eksik olsun

Ama adam kendini Micheal Douglas saniyii

annemle babam arasında 20 yaş fark var diyecektim 0 yaş fark yazmışım asdfgh

Ay adam bile demiştir ki ‘vay be ben neymişim, helal olsun bana’. Sevgiyi geçtim o gözle nasıl baktınız, ben direk amca der geçerim yani. 5 10 olsa hadi neyse. Vallahi etraftan kimse saygı duymaz muhtemelen ama adamın herşeyini kısıtlayıp iyice havalara sokmayın şu tipleri. Emin olun baksa baksa neşe bakar, neşeye de bakıyorsa güle güle deyin bir zahmet. Abi olsam bende asla normal karşılamam maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…