- 21 Nisan 2016
- 3.538
- 6.759
- 27
-
- Konu Sahibi karabortlen
Az buçuk nasıl bir tip olduğunu anladım da kâle almadan iletişim kurmayı denedim. Bambaşka konudaki yorumlarını okuyorum da şuan... Kendisi umutsuz vaka...Yaa harikasınız
ya ben bu hatunun boyle yorumlarına bayılıyorum
yaaAllahım nedense kendimi çoğul gebelik yaşıyorum zannediyorum bu aralar.
Ama ne yapayım .... Daha 25 yaşındasın Bihter 25 diye kulağımda Firdevs Hanım'ın sesi çınladıya ben bu hatunun boyle yorumlarına bayılıyorum
tam konuyu okuyorum cıddı pür dıkkat kesılmısım bır bakıyorum yorum arasında aynen bu sekılde detay
bence bu forumda senın ımzan bu msspink
Seslendiren kişi onu Firdevs yapandi biraz daAma ne yapayım .... Daha 25 yaşındasın Bihter 25 diye kulağımda Firdevs Hanım'ın sesi çınladı
Siz başka birinden mi bahsediyorsunuz? Bilmemiz gereken birşey varsa öğrenelimAslinda ceycey de vermişti tüyo. senin dediklerine harmanladimortaya çıkan şey kocaman bir toz bulutu
Sizi gidiler siziiii açıklama mı geldi
Metresi çözdüm diye sevinirken bi de katil cikti basima bxvxbBoşuna gülüyorsun amakatil o değildi bu başka cinayet işlemiş itirafa gelmiş
Kizim şöyle sifreli sifreli konusup durmasaniza be, ne dediğinizi anliycam diye göbeğim catladi , katil o degilmis, hersey toz bulutuymus falanAslinda ceycey de vermişti tüyo. senin dediklerine harmanladimortaya çıkan şey kocaman bir toz bulutu
Benimki karavana çıktı maalesefSiz başka birinden mi bahsediyorsunuz? Bilmemiz gereken birşey varsa öğrenelim
KeşkeSizi gidiler siziiii açıklama mı geldi
Tam sevinirken kursağımda kaldı accesKizim şöyle sifreli sifreli konusup durmasaniza be, ne dediğinizi anliycam diye göbeğim catladi , katil o degilmis, hersey toz bulutuymus falan
Metresi buldum, katili cozemedim, Agatha Christie romanina döndükaramızda katil ve metres mı var
Çünkü hiç akla mantığa gelir bri tarafi yok cicek gibi genç kadının fakir ve Killari kadayıf olmuş ellilik amcayla takılmasının. İnsanlar da haliyle 'parayla imanın kimde olduğu belli olmaz, demek ki bizim adamda para var' diye düşünüyorlar.Adamın arabası bile model eski diyorsunuz oeki neden size Zengin avcısı yakıştırması yaptılar
Pek inandırıcı bulmadım
Ama adam kendini Micheal Douglas saniyiiÇünkü hiç akla mantığa gelir bri tarafi yok cicek gibi genç kadının fakir ve Killari kadayıf olmuş ellilik amcayla takılmasının. İnsanlar da haliyle 'parayla imanın kimde olduğu belli olmaz, demek ki bizim adamda para var' diye düşünüyorlar.
Ben de öyle düşünürdüm.
Ayrıca sırf bosandiniz diye kendinize layık gördüğünüz adam bu mu cidden? Ne var yani bosandiysaniz? Olgun erkek seviyorsanız piyasada bir sürü dul zengin adam var,bari attığıniz taş ürküttüğünüz kurbağaya değse..
Yaş konusunda tek yakistirdigim çift Gloria ve Jayonlarda da otuz yasa yakın bir fark vardı ama öyle olacaksa olsun,yoksa eksik olsunEki Görüntüle 2974881
annemle babam arasında 20 yaş fark var diyecektim 0 yaş fark yazmışım asdfghValla aşkı memnu daha anlaşılırdı :) Senin mesajı yakaladığın halde ona ben mi o mu diye sormandan sonrasını okumak istemedim çünkü kusura bakma ama aptallık bu söylediğin. Bi adam bu şekilde bir kadınla görüşüyorsa seni de aldatır başkasını da böyleleri asla bu huyundan vazgeçmez vazgeçemez öldürsen de değişmez. Tercih yapmasını istemen zaten sıkıntı nasıl güvenebiliyorsun sonrasına mesaj atabilir o an sonra da tekrar görüşür ondanda özür diler. Yapmayın Allah aşkına ya bu yaşadığın rezilliği çekesiye kadar niye devam ettirdin ilişkini? Aliağaolunu örnek göstermiş aasdfgh bu şey işine döndü eş üstüne kuma alıp peygamber efendimiz de çok eşliydi diye bahane uyduran şerefsiz zihniyetler aklıma geldi. Böylelerinin bahaneleri de hazırdır çünkü bu yalanları sadece sana değil tüm kadınlara söylüyor. Şu yaş farkını kimse kusura bakmasın doğru bulmuyorum her şeyi geçtim baban yaşında en kötü kendi ailemlenden örnek vereyim annemle babam arasında 0 yaş fark var zoraki evlendi kendisi erkek kardeşin şiddet ve baskısıyla neyse o konular çok uzun aralarında ki anlaşmazlık kavga o kadar çok ki bunun en büyük sebebi de görüş ve yaş farkı babam eski kafa olduğu için sürekli eskiye gider. Eski düşünce eski fikir yenilikçi değildir yani yaşadığı zamanı savunup etkisi kalan biri bizim söylediklerimizi anlamıyor ve annem genç olduğu için içinde korku ve kıskançlık barındırıyor acaba genç birini mi bulur düşüncesi var sanırım yaşlı kişiler de maalesef sana göstermese de bu oluyor sonuçta bi brad pitt değillerister istemez hep akıllarında genç sevgililerin onları terk edeceği korkusu oluyor. Buda hem şiddet hem de mutsuz bi evliliğe sebep oluyor. Hafife alınacak bi şey değil bu. Aranızda ki yaş farkı çok ciddi ve adam belli ki genç kadın avcısı. Bu kadar uzun yazdım kusura bakmayın umarım böyle bariz bi hata yapıp hayatını maf etmezsiniz.
Yok canım bir üye geldi yukarda okursun baya esti celallendi gitti ondan bahsediyor arkadaşSizi gidiler siziiii açıklama mı geldi
Nolmuş yani keyfi öyle istemiş katil olmuş, siz kimsinizki insanları katil oldu diye yargılayacaksınızMetresi buldum, katili cozemedim, Agatha Christie romanina döndük