30 yas farki ve zengin avciligiyla suclanmam

Ben konu sahibinin konusu için söylemiştim. Hani yaşı büyük biriyle olması sizi ilgilendirmez diyorsun ya. E bizi ilgilendirmiyorsa neden bize anlatıyor diyorum.

Nick değiştirince tanınmayacaksın da sanma. Sana soyadınla hitap edip tüm konularını ifşa ettiriceksin şimdi şurda :işsiz:
Soyad derken?

Muhtemelen o kadınla ilişkisi vardı orçun dediğin de oğlu olabilir. Bunları geçtim de bu kadar yaş farkı sizi rahatsız etmiyor mu?

Gidip en handikaplı adamı seçmişsin.
Adam bana rahat hayat yaşatır, gencim, güzelim, el üstündeki bebeği olurum diye düşünsen de hayaller ve gerçekler çabuk çıkmış...

Adamın doğruysa hiç evlenmemiş olması varan bir zaten...
Dvd player'ı var demekki adamın bi de evde 2000li yıllardan kalma...Smart tv yok demekki...O evde bunları görmüşündür.. Dedenin evine benzemio muydu?

Cidden hani telefondan bişi göstereceğin zaman yakın gözlüğünü takmasını beklediğin adama aşık nası olunuo bi de?
Adamla aynı evi paylaştın ama kira mı bilmiosun..konu burda biraz inandırıcılıgını kaybetmiş..
Akşamları kesinlikle tv karsısında uyuklamıştır bu adam, bunu görmedin mi?

Ama var oyle herifler aslında, hiç evlenmemiş ama 20 yıllık kırığı olan tipler vardır böyle arsız...Sümük gibi yıllarca yapıştıkları biri vardır böyle, ne tam sevgili ne kanka....Yalnız orda kardesinin cıkıp o kadına niye ayrılık mesajı attın demesi de yani...kardesinin mesleği neymiş acaba bu işler mi?

57 yaşına gelmiş, evliliğe sıcak bakıomuş...Hey allahım...Buzdolabının dibinde unutulmuş pörsümüş armuda dönmüşsün daha sıcak bakması mı kalmış...yaw arkadaş nerde olmayacak iş var onun peşindesiniz

X