30 yaş çirkinleşme yaşlanma belirtileri

sizde tam olarak bubyaslarda girdiniz o psikolojiye demek. neyseki atlatmissiniz umarım bende ennkisa zamanda atlatirim ..bende estetiği severim ama maddiyat olunca konu evde kocakarı yöntemleriyle gerdirdigimizi sanacagiz benim gibiler .limon kahve kabartma tozu devam

Onu hiç duymadım . Olmadı başlamam ilaca . Bir tarafı iyileştirirken diğer yerleri bozmamak lazım. Araştırayım inşallah. Teşekkürler
Vücudu çok yoruyor yaşlanmış gibi halsizleştiriyor maalesef sivilce çıkmaya başlıyor öyle 10 15 yıl da değil yani en fazla taş çatlasın 10 yıl sen araştır yine de gerçekten Allah'ım gönlüne göre versin inşallah

Ben bu ara doğal tıbba merak saldım da udi hindi yağı merakım da ordan kullandığım sıkıntılarımda faydasını gördüm bir yüzümde kullanmadım oraya da başlayacam yakın zamanda

Ben 29 yaşındayım 30 a az kaldi ama hiç böyle düşünmedim yaşın ilerlediğini kabul ediyorum hatta bazen bu yasa nasil geldim günler nasıl geçti diyorum ama çocuk daha çok yipratiyo diyolar bende hamileyim ben bu belirsizlikten korkuyorum şahsen

Ben aksine 30 dan sonra küllerimden dogdum..2 cocuktan sonra 95 kg ları gorup hey kendim bir silkelen kendine gel nörüyon deyip..İdeal kg ma ulastıktan sonra mutlu hissettiren bakımlarımı icten ve dıstan yapıyorum ve yıllar sana yaramıs diyorlar 35 im.Yas almak güzel sey ruhumuz hep dinc kalsin dilerim

31 hala genç bir yaş. 50 yaşına gelmeden kaygılanmak yersiz.cokus 50 den sonradır.

Markası ne kullandığınız tablet in

Bana da hep 30 yaşlarındaki kadınlar daha bir güzel gelir. Tabiri caizse daha ''kadın'' gibi görünüyorlar :) Tabii bunda çok fazla faktör var. Artık kendine neyin yakışacağını bilip ona göre giyinmek, ona göre kendine bakmak, yaşın getirdiği olgunlukla davranışlardaki değişiklik vs hepsinin toplamı harika bir kadın çıkartıyor ortaya . Bence siz yaşınıza taktığınız için bazı şeyler gözünüze batıyor olabilir. Ya da son günlerde yorgunluk çekiyorsunuzdur, yüzünüze yansıyordur. Yoksa 30 hiç yaşlı değil :)

Roaccutane tedavisi ile yağ bir tutulamaz, herkesin kendi tercihi olmakla birlikte yağların ciltte kullanımını da zaten riskli buluyorum naçizane (özellikle akneli ciltte). Roaccutane evet ağır bir ilaçtır ve kimi doktorlar ezbere yazabiliyor maalesef ama yağla karşılaştırılamayacak kadar etkili bir tedavidir. Size belki gereksiz şekilde veya uygun olmayan dozda verildiği için etkisini görmemiş olabilirsiniz ama arkadaşımız çoğunlukta olduğu gibi etkisini görecektir. Yağ veya ev yapımı karışımları önermek yerine belki başka bir doktora daha gitmesini önermek daha az riskli olacaktır. Umarım yanlış anlamamışsınızdır beni, cilt önemli bir konu olunca yazmak istedim.

Valla ben 30 yasındayım bir yıldır sağlıklı besleniyorum eskisinden bile güzel yüzüm. Tamamen beslenme ve psikolojik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…