30 yaş çirkinleşme yaşlanma belirtileri

38 imdeyim, eşim evlilik cüzdanında ki resime , şuna bak aynı kalmış, ben de saç kalmamış bitmişim, dedi geçen
Bence 30 lu yaşlar , hayatı daha bilinçli, daha keyifli yaşandığı, daha kendini tanıdığın, kendinden emin olduğun yaşlar.

Voonkaa kullandım.eczaneden alıyorum ama trendyolda daha uygunmuş fiyatı.
O tabletin icerigine bakarsan aslında kolajen değil,günlük hyaluronic acid ihtiyacını karşılar ve bir kac vitamin ve mineral daha vardi yanlış hatirlamiyorsam yoksa içeriğinde ki kolajen pek etkili değil,ha etkili bir tablet yine de 3 ay kullandım bende faydasını da görmüştüm ama kolajen icin ya tozları yada shakeleri kullanmalısın

Evet ben cok vitaminsiz kalmıştım o dönem o yuzden etki etti.

Eczacı toz olanı önerdi ama ben kullanamıyorum boşuna alıp dolapta dursun istemedim.tableti bile binbir zorlukla yutuyorum.

Bakalım birkaç sene sonra mecbur kalınca kullanırım kesin:)

Niye kullanamiyorsun ? Uşeniyormusun yoksa bol bol güzellik olsun deyip devir 1 tane her gün

Bence haklısın. 30 dan sonra kilo almaya başlıyor insan, saçında beyazlar artıyor, çocuk falan doğurduysan göğüslerde sarkma oluyor, göbek kalıyor. Eski kilona insen bile görüntü aynı olmuyor. Eskiden çirkin çıkmışım dediğin fotoğrafları beğenmeye başlıyorsun. 40 lı yaşlara gelince de 30 ları beğeneceğimize eminim.

Ama şu da bir gerçek her yaşın ayrı bir güzelliği var

Niye kullanamiyorsun ? Uşeniyormusun yoksa bol bol güzellik olsun deyip devir 1 tane her gün
Ah ahh bende bilmiyorum.tableti yutarken sanki boğazımda kalacak ölecekmişim hissi var.3 kutuydu.birini bitirebildim 7 ayda.

Toz olanlarda içiliyormuş sanırım o tarz şeylerde de midem çok bulanıyor.kadın cok güzel tadı fln dedi ama ben kendimi biliyorum.

Hamileyken bile ilaçları kullanmadıgım için kansızlıktan ölmek üzereydim en son kan bağladılar dogumda

Ha anladım o yönden... yoğurda katan da var meyve suyuna kahvesine falan
Yani illa su olması gerekmiyor
Ama sanırım Travma seninki,birsey mi yan etki yapti sana da bilinç altı savunmaya geçiyor yada birsey duydun mesela şu şu kişi bunu yedi/içti honk diye gitti...gibisinden
Savunma mekanizması giriyor araya çünkü sende

Hangi dermatologları takip ediyorsunuz? Tavsiye ettiklerinize bakayım ben de, doktorlar kolajen konusuna mesafeli genelde. Davin lim, dr dray, natalia spierings kesin kanıtlanmış bişey değil diyolar.
Kollajen konusunda evet, benim doktor arkadaşımda eklemlerine faydalı olabilir ama cildi bilmiyoruz demişti. Ben 3 aylık kür yaptım bıraktım, arkadaşım önce başlamıştı o 2. küründe inanılmaz fark var. Hem ciltte hem tırnaklarda. Saçın biraz abartıldığını düşünüyorum şahsen öyle parladı belime indi,asla dökülmüyor falan olmuyor. Annemde kullanıyor bir süredir , ağrılarıma iyi geldi diyor ve cilt rengi değişti. Biz gerçekten işe yaradığını gördük. Çevreden de kullanmaya başlayan herkes memnun. Ama çok sıkıntı seçme konusu. Aromasız , tatlandırıcısız, tip 1&3 , 10 Gr ,sığır falan derken gerçekten büyük meblağlar da ödeyebiliyor insan.

Haberlerde fln bu tarz şeylere çok kafa yorarım ondan oldu galiba
Cok güzel felaket senaryoları yazabiliyorm
Voonkadan başka kullandınız mı siz.bu bitince deneyeyim

Haberlerde fln bu tarz şeylere çok kafa yorarım ondan oldu galiba
Cok güzel felaket senaryoları yazabiliyorm
Voonkadan başka kullandınız mı siz.bu bitince deneyeyim
Benim eşim de öyle ilaç icemezdi zar zor sebebi de yoktu,öyle yarım saat beklerdi ilacın başında
Bir gun bana kayinvalidem şöyle birşey anlatıyor,meğer eşim daha bir kaç aylıkken misafirliğe gidiyorlar orda veledin biri eşimin boğazına küçük bir nazar boncuğu atıyor top şeklinde ve son anda kurtarıyor ordan biri mosmorken orda bnm jeton düştü tabi eşime anlattım haberi bile yokmuş anlatmamışlar hic ona,sadece yüzeysel işte boğuluyordun ve bu adam seni kurtarmıştı gibisinden
Ve inanirmısın artık zorlanmiyor ilac içerken nerdeyse sıkıntısı bitti...
Benim için bilinçaltının kanıtı gibi birseydi bu olay

bir kac ay başka taviyeler aldım ama kolajen değil
Fakat supranin kolajeninden almayı düşünüyorum 1 2 ay içinde

32 yaşındayım gercekten eski resimlerdeki benmiyim diye düşünüyorum. Alnimda goz kenarlarimda kirisikliklar var. Yuzum soldu eski pembelik yok cani cekilmis gibi derimin. Hicbisey 20li yaslardaki gibi degil. Malesef yaşlanmaya dogru gidiyorum. Makyaj yapmak bile eziyet geliyor bana ama aslinda yapinca biseye benziyorum. Çabuk gecti ya o çıtır at gibi hallerim insan farketmiyor. Bende bir kabullenis evresi söz konusu artik bu halimi sindirmeye çalışıyorum el mahkum napim botoks estetik vs yaptiramam cok korkunc seyler benim icin

DEMİR eksikligi ve ÇİNKO EKSIKLIGI ciltte renksizlik yapar kendimden biliyorum. ve mutlaka kolajen kullanin cilt bakimlarina gitmek zorunda degilsiniz. balik kolajeni veya sığır kolajeni olursa daha makbul. C VITAMINI DE ONEMLI . anneannem 77 YASİNDA OLDUKCA bol turşu ve salata ve oldukca domates tuketir cildi bembeyaz capcanli. haftada 2 kg domatesi tek basina tüketir

kolajen kullaniyor musunuz?

İnanmıyorum ya eşiniz aynı ben.masada yarım saat elimde su ve ilaçla bekliyorum. Önce bi düşünüyorum ne şekilde içeyim diye
Konuyu çok dagıttım neyse sizin konu çözülmüş inşallah benimki de çözülür

evet bende ikinci doğumdan sonra bunlar oldu ...gözümün içine kadar değişti yuzum

e canım 2.ye doğum yapmışsın çok normal
özellikle 2. doğuran arkadaşlarım yaklaşık 1 yıl takribi gerçekten bitap şekilde gezdiler
Yorgunluk ya aşırı zayıflık ya da kiloluluk, saçlar cilt rengi solmuş...
ama sonra düzen 1 yıl içinde oturunca hoooop inan eski hallerine döndü hepsi
sakın canını sıkma, çook normal düzenin oturunca geçecek.

Bana yazabilirmisin ismini özelden

Hangi nemlendiriciyi aldiniz?
ya şimdi de utandım çok abarti bir krem değil çünkü
bepanthol yüz nemlendiricisi.

bak sen deyince hatırladım
ben de duşta krem kullanıyorum duşta sürüyüp yıkıyorsun onlardan değil mi
o cildimi çook iyi yapmıştı ama spora giderken kullanıyordum bi 6 7 yıl oldu belki dur alayım bir daha onlardan.
Şimdi de at kılı fırçasıyla bir yağ aldım trendyoldan bakalım inşallah iyi gelir.

işte o göz kremlerinde geçen estee lauderin baktım 970 liraydı
yeminle ihtiyaç kredisi çeksem ne alaka diye sormazlar ahahaha
işte öyle para verip "aa e hiçbişey olmadı ki" olmak istemiyorum.
O nedenle bepanthole çok şaşırdım aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…