30 yaş çirkinleşme yaşlanma belirtileri

Bana da hep 30 yaşlarındaki kadınlar daha bir güzel gelir. Tabiri caizse daha ''kadın'' gibi görünüyorlar :) Tabii bunda çok fazla faktör var. Artık kendine neyin yakışacağını bilip ona göre giyinmek, ona göre kendine bakmak, yaşın getirdiği olgunlukla davranışlardaki değişiklik vs hepsinin toplamı harika bir kadın çıkartıyor ortaya . Bence siz yaşınıza taktığınız için bazı şeyler gözünüze batıyor olabilir. Ya da son günlerde yorgunluk çekiyorsunuzdur, yüzünüze yansıyordur. Yoksa 30 hiç yaşlı değil :)
neguzeo yorumlar varya meğer 30 yaş neymiş böyle :) en kısa zamanda toparlanıp kıymetini bilmeliyiz yaşımın ..yoksa göz açıp kapayıncaya kadar böyle kara kara düşünerek kırka yaklasicam

🥂Ben aksine 30 dan sonra küllerimden dogdum..2 cocuktan sonra 95 kg ları gorup hey kendim bir silkelen kendine gel nörüyon deyip..İdeal kg ma ulastıktan sonra mutlu hissettiren bakımlarımı icten ve dıstan yapıyorum ve yıllar sana yaramıs diyorlar :KK76:35 im.Yas almak güzel sey ruhumuz hep dinc kalsin dilerim💗
içten yaptiklariniz nedir vitamin takviyesimi ..bende alsam bu yüzüme nur gelirmi :d

Ben de arada 25 ile 30 arasını özlerim. Ama şimdiki kafa yoktu o zaman da. 26 yaşındaki bedene şimdiki tecrübeyi aktarabilsek deli gibi özlerdim. Ama yok salağın tekiydim :KK48: cilt renginde değişiklik lekelenme falan çok bariz olmasa da küçük küçük bende de var ama cilt bakımı yapmadığımdan yaptırmadığımdan. Muhtemelen prp lere falan başlayacağım 35 civarlarında .
Ne önerirsiniz bu yaş grubundakilere peki 😅😅

36 yaşında ki kankitom ve 34 yaşında ki ben bir süredir dehşet araştırma içerisindeyiz. Yaşadığımız, deneyimlediğimiz herşeyi paylaşıyorum şimdi.

1. Beslenme herşeydir. Özellikle şeker. Şekeri minumum düzeye indirip yada tüketmemeye başlayınca 1 ay içinde cilt renginiz düzeliyor. Dengeli beslenme , protein ve sebze ağırlıklı, minumum karbonhidrat cilt dokusunu değiştiriyor.

2. Kollajen. 10 Gr sığır kolajeni her gün. 3. ayda sanki bb krem varmış etkisi yaratıyor. Tabi ki cilt bakımıyla

3. Cilt bakımı. Bu rutin oturduktan sonra çok kolay gelecek size. Olay şu sabah cilt tipine uygun yıkama jeli, elle yıkamanız kafi. Arkasından nemlendirici mümkünse c vitaminli. Yaz aylarında üstüne güneş kremi. Gece yıkıyorsunuz tekrar yüzünüzü üstüne mümkünse retinollu krem değilse 30+ normal gece nemlendiricisi.

Bu kadar. Amerikadan ,Kore'ye, Çin'den , Brezilya'ya bir çok dermatolog takip ediyorum. Haftalık hazır yüz maskeleri , kimyasal tonikler, titreşimli yüz yıkama aletleri, kolajenli maskeler hepsine işe yaramaz diyorlar. Gen muhteşem bir etken tabi ama bakımda çok önemli. İmkan olsada cilt bakımlarına gidip çok hızlı sonuç alsak ama bu 3 kurala uyarsanız 2-3 ayda siz bile inanamazsınız.

Her yaşın bir güzelliği var en güzel yaşımdayım buarada 36 yaşındayım 😎
Botox dolgu gibi işlemler var kendini sevmen gerek ki böyle triplere girme hepimiz yaşlanıcaz önemli olan kendimize bakmak bakımlı olmak sonrasında ise dolgu falan yaptırmak
Biz güzeliz yeterki kendimizi sevelim 😎

31 yasindayim ...tribe girdim iyice. yirmili yaşlara veda ettiğimi hala kabullenemiyorum...bugünlerde de aynaya bakınca kendimi çirkin görmeye başladım..göz altlarim daha bı koyulaşti sanki yüzümde tuhaf lekeler belirdi ,rengi de acaiplesti yüzumun önceden sivilce çıktığında erkenden geçerdi lekesi bile kalmazdı şuan en ufak bir sivilcenin lekesi kararmış şekilde kalıyor asla gitmiyor cilt bakımlarına da gidemiyorum malesef ..evde birkaç maske kür uyguluyorum ama hiç faydası yok..sağlam bir makyaj yapmasam aynayada bakılacak gibi değil sanki...bende bunu artık yaşa vurmaya baslaidm...veya başlamalı mıyım...siz 30 yaşından sonra neler hissettiniz ...cildiniz de desigiklikler başladımi...kırışıklık yok sanki ama öyle görmek istediğim için de yok olduğunu düşünüyor olabilirim..tuhaf bir yaş...hayatın tam ortası . ne çok cahil ne çok tecrübeli ..garip hisler içindeyim ...
Korona bitse botoksa gitcem, başlıcam bir şeylere evet yaşlandım gibi hissediyorum

20li yaş ışıltısı söndü :KK43:

36 yaşında ki kankitom ve 34 yaşında ki ben bir süredir dehşet araştırma içerisindeyiz. Yaşadığımız, deneyimlediğimiz herşeyi paylaşıyorum şimdi.

1. Beslenme herşeydir. Özellikle şeker. Şekeri minumum düzeye indirip yada tüketmemeye başlayınca 1 ay içinde cilt renginiz düzeliyor. Dengeli beslenme , protein ve sebze ağırlıklı, minumum karbonhidrat cilt dokusunu değiştiriyor.

2. Kollajen. 10 Gr sığır kolajeni her gün. 3. ayda sanki bb krem varmış etkisi yaratıyor. Tabi ki cilt bakımıyla

3. Cilt bakımı. Bu rutin oturduktan sonra çok kolay gelecek size. Olay şu sabah cilt tipine uygun yıkama jeli, elle yıkamanız kafi. Arkasından nemlendirici mümkünse c vitaminli. Yaz aylarında üstüne güneş kremi. Gece yıkıyorsunuz tekrar yüzünüzü üstüne mümkünse retinollu krem değilse 30+ normal gece nemlendiricisi.

Bu kadar. Amerikadan ,Kore'ye, Çin'den , Brezilya'ya bir çok dermatolog takip ediyorum. Haftalık hazır yüz maskeleri , kimyasal tonikler, titreşimli yüz yıkama aletleri, kolajenli maskeler hepsine işe yaramaz diyorlar. Gen muhteşem bir etken tabi ama bakımda çok önemli. İmkan olsada cilt bakımlarına gidip çok hızlı sonuç alsak ama bu 3 kurala uyarsanız 2-3 ayda siz bile inanamazsınız.
Hangi dermatologları takip ediyorsunuz? Tavsiye ettiklerinize bakayım ben de, doktorlar kolajen konusuna mesafeli genelde. Davin lim, dr dray, natalia spierings kesin kanıtlanmış bişey değil diyolar.

Göz altı kremi öneren var mı 😄 kırışıklıklarım arttı yani kaz ayakları😫 26 dan sonra arttı hissediyorum :'(

aynen her gün yapın diyor
her gün yapılacak bir şey değil kesinlikle bence de peeling
şu nem maskeleri efsane güzel yapıyordu ki ben ne aldım garnier çok aman aman bir şey değildi o bile felaket işe yaradı
gel gör ki onu bile alıp yaopmıyorum en son 4 ay önce yapmışımdır :KK70: o maskeyi de not aldım
bir de vücut için nemlendirici almam lazım son bunu sorayım
bir de göz çevresi :d
vucut icin ben dusta babe vucut yıkama yagı kullanıyorum inanılmaz yumusacık yapıyor, krem icin de klasik niveanın 48 saat nem veren kremi bir o bir de nuxe un kuru yağı :KK49: göz çevresi işi biraz masraflı shiseido kullanıyorum 4-5 senedir su morlukları gideren kremi var bir tane o ama wow bir etkisini göremedim ve fiyatı cok arttı kücücük 15 ml ama 850lira oldu ve aşırı bir etkisiyok ben de bu ay yeni alacaktım loccitane ın göz kremini deneyecegim cok tavsiye eden var ama o da 400 civarı falan :/ illa ki güzel göz kremi daha uygun fiyatlı muadiller vardır ama olmazsa olmaz kesin alın diyip tavsiye edebilecegim babe yıkama yağı onu kullandıktan sonra surekli kendimi elliyordum ne kadar yumusak oldum ben ya diye :KK70:

31 yasindayim ...tribe girdim iyice. yirmili yaşlara veda ettiğimi hala kabullenemiyorum...bugünlerde de aynaya bakınca kendimi çirkin görmeye başladım..göz altlarim daha bı koyulaşti sanki yüzümde tuhaf lekeler belirdi ,rengi de acaiplesti yüzumun önceden sivilce çıktığında erkenden geçerdi lekesi bile kalmazdı şuan en ufak bir sivilcenin lekesi kararmış şekilde kalıyor asla gitmiyor cilt bakımlarına da gidemiyorum malesef ..evde birkaç maske kür uyguluyorum ama hiç faydası yok..sağlam bir makyaj yapmasam aynayada bakılacak gibi değil sanki...bende bunu artık yaşa vurmaya baslaidm...veya başlamalı mıyım...siz 30 yaşından sonra neler hissettiniz ...cildiniz de desigiklikler başladımi...kırışıklık yok sanki ama öyle görmek istediğim için de yok olduğunu düşünüyor olabilirim..tuhaf bir yaş...hayatın tam ortası . ne çok cahil ne çok tecrübeli ..garip hisler içindeyim ...
30 yaş sendromuna girmişsiniz, ben de girmiştim kurtuldum cok şükür 31 olunca 😅İnsan herseye alışıyor, yaşlandıgımızı kabullenmelıyız

o dediklerinizi nerede bulabilirim ..ben yüzüme hep ev maskeleri yaptım hiç tonik falan kullanmadım artık zamanı geldi galiba ...yüzüme ağda yapıyorum son zamanlarda onun da mı etkisi oldu acaba ..lazere gidemem pandemiden . ip de sertlestiriyor bence ...
merhaba trendyolda da satılıyor, la roche cicaplast baume krem eczaneden de alabilirsiniz yine trendyoldan da. tonik yerine gül suyu tavsiye ediyor herkes, ben de tonik kullanmam pek onun yerine gül suyu sıkıyorum faydası var mı bilmem. maske evde yapacaksanız eger internetten arastırabilirsiniz nem veren ev yapımı maskeler diye, cunku yuzumuz nemsizlikten hep problem cıkarıyor, ben evde oldugum gunler direkt yapıyorum (missha incili nem maskesi o da trendyolda satılıyor) gercekten cildim canlanıyor yuzumdeki matlık gidiyor.

X