30 yaş çirkinleşme yaşlanma belirtileri

evet shiseido benim icin de oyle, sadece nemlendiriyor yani oyle 800 900 liralık bir etkisini görmedim. simdi aklıma geldi kiehls ın avokadolu göz kremi var o baya baya iyi ama azıcık sürün yaglı cunku cok guzel nemlendiriyor o fiyatı da daha uygun. minicik ama 8-9 ay gidiyor evet bu arada dusta surup yıkıyorsunuz benim dedigim krem degil ama yag o da suyla sonra krem gibi oluyor ve aşırı yumusak yapıyor benimki de bitmisti simdi ben de alayım at kılı fırcasını ben de almak istiyorum ama hangisi iyidir bilemedim trendyolda bir sürü var karar veremedim ben de

ben senin gibi araştırmacı gazeteci değilim yaaa
direk önüme çıkanı aldım lök diye hahaha
losyonla at kılı forçası bedava olan var 77 tl şimdi rendyolda
markasını hatırlamıyorum bile onu aldım

benim bildiğim 30 yaş kadının en güzel olduğu en çekici cazibeli enn böyle oturmus halidir. Bence 30 yas diye genellendirmeyin yani yada siz abartıyorsunuz kendinizi sevmeyi deneyin bende 25 y2sindayim çirlin görüyorum kendimi ama öyle genelleme yapmıyorum bu yaşda çirkin olunur diye bnce 30ü yaşındaki kadınlar tam herşeyi oturmus kadın gibi kadınlar bence yani :)

yves and roche almıştım bi kere
hayatımda bir kreme en çok o zaman para verdim
hayatımda böyle rezillik görmedim gerçekten
khiels iydir değil mi fiyatı uygun geldi şu an

36 yasindayim.Pandemi psikolojimi cok etkiledi ve spor birakildi kilo alindi vs.Ancak 2.5 yil once nir davetteki fotomu buldum.Bir de taaa yillar once kuzenimin düğünündeki fotoyu..Iki foto arasinda 10 yildan fazla vqr.Kuzenimin dugununde 25 yasindan kucuktum.Sevgilimin onune koydum fotolari.Hangisi iyi diye?? Yeni fotomun cok daha genc göründüğünü soyledi.E ben de görüyordum bilerek sordum yani..Kendinize iyi baktiginiz surece 30 yas neki? Ama ben estetik yaptirdim.Burun ve bazi kucuk dokunuşlar. Ayrica pilatese gec başladım 30umdan sonra..Bir de hayatim boyunca makyaj yapmadim desem yeridir.Cilde iyi gelmedigini düşünüyorum..Fit bir vucut bol spor saglikli beslenme ve ask.Tabi estetigin mucizesinden de yararlanin imkaniiz varsa..Estetik insani cok başkalastiriyor.Gecmisin izlerini silip daha iyi birseyler cikariyor ortaya

Bepanthol muydu yani o mucizevi ..ama inanırım bencede çok iyi bir krem ama ben yüzüme hiç kullanmamıştım ama çok kotu kokmuyormu ya sizce ..daha güzel kokan bir üst ürünü varmıdır

Çirkinleşmek kelimesi çok çirkin olmuş gerçekten.
tamamen aynaya bakınca ki kendimde hissettigim ibare ..30 yaş kadınları için demedim sadece kendi
aslında demir eksikligim var ama adı konmuş bişey değil her tahlilimde biraz kansızlık vitaminsizlik çıkar ...bir ara iğne oldum hiç fayda etmedi . kolojeni bir aradtirayim

tamamen aynaya bakınca ki kendimde hissettigim ibare ..30 yaş kadınları için demedim sadece kendim için boyl hissettim
Sizin için de söyledim evet çirkin bir kelime, her yaşın bir güzelliği vardır, elbette 20 yaşındaki gibi değiliz ama bunu dert edinmek, kendinizi mutsuz etmek size zarar verir.

maddi durumum olsa şuan bile neler yaptıracam daha önce zor bela develtte burnumu yaptırdım ..şimdi burnunun ucu düşmüş hissediyorum ahh gidip kaldirtabilsem

Kalojeni gıda takviyesi olarak mı alıyor, hap gibi?
Ben de kalojen takviyesi istiyorum ama nasıl alındığını bilmiyorum.

Bide siz Deren Talu musunuz?

Bepanthol muydu yani o mucizevi ..ama inanırım bencede çok iyi bir krem ama ben yüzüme hiç kullanmamıştım ama çok kotu kokmuyormu ya sizce ..daha güzel kokan bir üst ürünü varmıdır

ya yorumlarda da herkes klasik bepatthol kokusu demiş ama ben sevdim ne bileyim
normal nemlendirici krem kokusu gibi geldi bana açıkçası

maddi durumum olsa şuan bile neler yaptıracam daha önce zor bela develtte burnumu yaptırdım ..şimdi burnunun ucu düşmüş hissediyorum ahh gidip kaldirtabilsem
Burun ucu zamanla hep duser.Bastan kalkikligi bir kac tik fazla yaptiracaktiniz..

Bana da herkes küçük duruyorsun diyo ama benim buna ikna olduğum ve olamadığım zamanlar var.
O nedenle iyi hissetmek bu durumu çok etkiliyor.
Düzenli bir hayat ve de.
Uyku, beslenme ve su tüketimini düzenleyin,
Bir de no stress.
10 yaş gençleşmek garanti.

32 yaşındayım. Doğru düzgün makyaj yapmadım bu yaşıma kadar, yani ten makyajı filan gibi. Ufak tefek şeyler. Ama cildim gayet iyi. bol su ve iyi bir nemlendirici işimi görüyor. Doğal ürünler tercih ediyorum. Otacının yüz kremini, yüz yıkama köpüğünü ve gül suyunu kullanıyorum. Başka da bir şey kullanmıyorum. Deneyebilirsiniz isterseniz. Ne kadar çok ürün, o kadar çok zarar diye düşünüyorum.

yves and roche almıştım bi kere
hayatımda bir kreme en çok o zaman para verdim
hayatımda böyle rezillik görmedim gerçekten
khiels iydir değil mi fiyatı uygun geldi şu an
evet kiehls cok iyi anneme de onu önermistim senelerdir kullanıyor cevremde o kadar cok kisiye aldırdım ki, gece nem maskesi var ama o cok pahalı indirime girince onu da alabilirsiniz ama göz kreminden cok memnun kalırsınız garanti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…