- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
-
- Konu Sahibi alonedark18
kesinlikle bunu diyorum işte ...Bende 32 yaşındayım
ne kadar kabullenmek istemesemde vücut genç değilim orta yaşlıyım diyor.
Saçların gürlüğü yok, tepeler açılmış durumda, gözaltıları daha mor ciltin eski parlaklığı ve elastikliği yok.
25 yaşındayken verdiğin hızla kilo verip sıkılaşamıyorsun.
Her ne kadar bakım yaparsan yap yinede yaşın belli oluyor.
Hangi nemlendiriciyi aldiniz?geçen bi nemlendirici aldım, öyle pahalı da değil anam cildim bebek poposuna döndü
bir daha ucuz nemlendirici kullanmayacağım tavsiye ederim.
No: öyle 500 600 lük kremlerden bahsetmiyorum tabi
Youtubeda bir karışım vardı lekeler içinmasalah neguzel
içinizdeki sesten öperim :) teşekkür ederim.. yüz hatlarim güzeldir çok şükür ama benim sorunum cildimle ...madecassol krem kulkabiyorum izler için ama yok banamisin demiyor
evet şimdi izledim cagladan ..ama serum falan şuan alamam oyuzden onu şimdilik eledim saolun... madecassol hep kullanıyorum da tek başına ise yaramiyirmu anlamadım ..kese sonrası hep onu surerimYoutubeda bir karışım vardı lekeler için
Bulursam size atarim onda da madecassol bepantol falan vardi hepsini karıştırıyorsun
Daha çok gençsiniz ya 46 yasinda olup 50ye merdiven dayamis olsaydınız.yaptığınız botokslarda kurtaramazdı31 yasindayim ...tribe girdim iyice. yirmili yaşlara veda ettiğimi hala kabullenemiyorum...bugünlerde de aynaya bakınca kendimi çirkin görmeye başladım..göz altlarim daha bı koyulaşti sanki yüzümde tuhaf lekeler belirdi ,rengi de acaiplesti yüzumun önceden sivilce çıktığında erkenden geçerdi lekesi bile kalmazdı şuan en ufak bir sivilcenin lekesi kararmış şekilde kalıyor asla gitmiyor cilt bakımlarına da gidemiyorum malesef ..evde birkaç maske kür uyguluyorum ama hiç faydası yok..sağlam bir makyaj yapmasam aynayada bakılacak gibi değil sanki...bende bunu artık yaşa vurmaya baslaidm...veya başlamalı mıyım...siz 30 yaşından sonra neler hissettiniz ...cildiniz de desigiklikler başladımi...kırışıklık yok sanki ama öyle görmek istediğim için de yok olduğunu düşünüyor olabilirim..tuhaf bir yaş...hayatın tam ortası . ne çok cahil ne çok tecrübeli ..garip hisler içindeyim ...
33 oldum ve boşanma aşamasındayım, yeminle bana bir güzellik geldi bir gidip gelip aynaya bakıyorum şu kitaptaki gibi oldum resmen, sen gittin ya ben çok güzelleştim.gençleştim resmen. Evli olduğum resimlerime bakınca gözümde hep hüzün var, çünkü aldatıldığımı,aptal yerine konulduğumu, değer verilmediğini, hiss ediyordum ama ispat edemiyordum.
Belki sizde de öğledir, değersiz hissedince insan yaşlandığını hissediyor, şuan varya acayip enerjiğim maşallah. Hayatınızdaki fazlalıkları atın, mesela size değer vermeyen görüşmek zorunda kaldığın, akraba, tanıdık ola bilir, fazla kilo olabilir, gereksiz eşya ola bilir. Bunlar farkında olmadığımız enerji vampirleri kurtulunca ferahlıyorsunuz
Kesinlikle katılıyorum:) daha önce bir nişanlılık sürecim oldu, çok kötü hissediyordum, gözlerimdeki ışık gitmişti.. Kötü bir süreçti33 oldum ve boşanma aşamasındayım, yeminle bana bir güzellik geldi bir gidip gelip aynaya bakıyorum şu kitaptaki gibi oldum resmen, sen gittin ya ben çok güzelleştim.gençleştim resmen. Evli olduğum resimlerime bakınca gözümde hep hüzün var, çünkü aldatıldığımı,aptal yerine konulduğumu, değer verilmediğini, hiss ediyordum ama ispat edemiyordum.
Belki sizde de öğledir, değersiz hissedince insan yaşlandığını hissediyor, şuan varya acayip enerjiğim maşallah. Hayatınızdaki fazlalıkları atın, mesela size değer vermeyen görüşmek zorunda kaldığın, akraba, tanıdık ola bilir, fazla kilo olabilir, gereksiz eşya ola bilir. Bunlar farkında olmadığımız enerji vampirleri kurtulunca ferahlıyorsunuz..
O idi belki de inanin hatırlayamadim izlemenize sevindimevet şimdi izledim cagladan ..ama serum falan şuan alamam oyuzden onu şimdilik eledim saolun... madecassol hep kullanıyorum da tek başına ise yaramiyirmu anlamadım ..kese sonrası hep onu surerim
gül suyunu da iyi diyorlar ama hakikisini dogalini bulabilsem keşke ..aktarlarda bakmak lazım .O idi belki de inanin hatırlayamadim izlemenize sevindim
Aslinda cildin beslenmesi içten dışa ve cildimi beğenen bir ablam bana lily cok su iciyorsun ondan demisti
Meyve sebze ağırlıklı beslenmek ve bol su içmek de faydalı. Bir de cok kusurlariniza odaklanmayin kendinizi sevin inanin o minik kusurlar bile gorunmeyecek gözünüze
Serum ben de aldim.ama sık kullanmiyorum daha cok yuzumu yikar ustune nemlendirici krem surerim bazen tonik amacli.gul suyu ile gecerim pamukla
Aklima gelirse ayda 1 2 kez kagit maske yaparim uzun suredir yapmamıştım gecen hafta yaptim mesela
Simdi evde oldugum icin biraz yuzumdeki kirisikliklar artti farkediyorum makyaj da yapmıyorum ama normal goruyorum artik yas aldikca bunlar kacinilmaz
Bende gelmişim 28 yaşına canım kendim bende minnacıkım31'den bildiriyorum daha yaşımız minnacık hıhlitfenn yaniii ☻
Roaccutan kesin çözüm değil ama çok yoruyor bedeni biraz çıkmıyor sivilce ama sonra çıkmaya başlıyor yine bilginiz olsun birde güzel organik nemlendirici kullanın ve bol su için 3 yıl önce çektiklerim aklıma geldi yorumunuzu görünce kusura bakmayın yazdım böyle amaBen de 35 yaşında hala sivilceyle uğraşıyorum , haftaya roaccutane başlayacağım . Bakalım inşallah kolay atlatırım bu dönemi . Dediğinizde çok haklısınız belli bir yaştan sonra yaralar daha geç iyileşiyor sanki .
Gül suyunu ben kendim yapıyorum . Ispartadan geçerken kurutulmuş Gonca güller alırım , birkaç tanesini cezvede kaynayan suya atıp demliyorum hatta bazen içine bir tutam lavanta koyuyorum mis gibi kokuyor. Okulda öğrenciler bile yapıyor artıkgüzel kokulu kurutulmuş çiçeklerle kendi suyunu yapabilirsin . Hatta yağlarını da katarsan içine parfüm gibi oluyor .
Fazla kilom yoktur , beslenmemize de özellikle çocuklar doğduktan sonra çok dikkat ediyoruz . Konserveler yaparım , salçamı kendim yaparım , turşumu , tarhanamı , kurularımı hep köylülerden alırım . Ama geçmiyor bu sivilceler . Dr 10-15 yıl çıkmaz dedi bu ilacı kullanınca bakalım . Eşim hiç istemiyor kullanmamı ama ben çok sıkıldım , yüzüm gözüm yara bere içinde sürekli .Roaccutan kesin çözüm değil ama çok yoruyor bedeni biraz çıkmıyor sivilce ama sonra çıkmaya başlıyor yine bilginiz olsun birde güzel organik nemlendirici kullanın ve bol su için 3 yıl önce çektiklerim aklıma geldi yorumunuzu görünce kusura bakmayın yazdım böyle ama
Gül suyu formülüne de hayran kaldım maaşallah
Udi hindi yağını araştırdınız mı ben bu ara onu araştırıyorum kadının biri baya etkili olduğunu yazmış lekeleri gidermedeFazla kilom yoktur , beslenmemize de özellikle çocuklar doğduktan sonra çok dikkat ediyoruz . Konserveler yaparım , salçamı kendim yaparım , turşumu , tarhanamı , kurularımı hep köylülerden alırım . Ama geçmiyor bu sivilceler . Dr 10-15 yıl çıkmaz dedi bu ilacı kullanınca bakalım . Eşim hiç istemiyor kullanmamı ama ben çok sıkıldım , yüzüm gözüm yara bere içinde sürekli .
Onu hiç duymadım . Olmadı başlamam ilaca . Bir tarafı iyileştirirken diğer yerleri bozmamak lazım. Araştırayım inşallah. TeşekkürlerUdi hindi yağını araştırdınız mı ben bu ara onu araştırıyorum kadının biri baya etkili olduğunu yazmış lekeleri gidermede
O ilacı bende kullandım maalesef hiçte öyle olmadı 2 yıl bilemedin 3 yıl sonra çıkmaya başladı sivilceler