30 haftalik hamile ve 22 aylik bebekle ucak yolculugu

Aynen de akrep burcuyum canim :) yok kiz daha alti kilo aldim sadece. Karnim buyuk degil o kadar. Maksat oglum yazi rahat gecirsin. Yoksa bizimkiler genc daha, istesem gelirler. Ama burda sicaktan yaz gecmiyor.
Ay masallah canım evet cok sıcaktır ora simdi kavruluyordur. Neye karar verdin şimdi . Cocuk icin de iyi olur tabi anneanne dede izmir deniz daha ne olsun

Erken doğum riskini raporla belirtirseniz sorun olmaz. Ben 35 haftada uçmuştum. Sizin mesafe kısa sorun olmaz bence.

Yaninizda biri olmazsa gitmeyin bence.
Cocuklar bence ucakta uslu duruyor ama ya durmazsa? Kucaginizda cok zorluk.

Cesaret edemezdim zorunlu olmayinca. Ki ben 8 aylik oglumla 16 saat ucmus biriyim.

Herhangi bir riskim yok. Rapor verirler sanirim. Son dort haftaya kadar raporla seyahat edebiliyoruz. Zaten 10 gun anca kalacagim.

Peki gittiğinde risk oluştu diyelim orada doğum yapma ihtimalin var mı? Her ihtimali düşünüp hareket et bence canım

Yaninizda biri olmazsa gitmeyin bence.
Cocuklar bence ucakta uslu duruyor ama ya durmazsa? Kucaginizda cok zorluk.

Cesaret edemezdim zorunlu olmayinca. Ki ben 8 aylik oglumla 16 saat ucmus biriyim.
Basinctan sanirim genelde uyuyorlar ama dediginiz gibi sansima uyumayabilir de. Bir hafta daha dusunecegim artik.

Binebilirsiniz. Eger buyuk bir firmaysa, adini soylemiyim, bir hostesi size yardimci olmasi icin yaniniza veriyorlar sanirim bildirirseniz birkac gun oncesinden. Musteri hizmetlerini arayip sorun, yardimci olacaklardir. Ben olsam giderdim

Binebilirsiniz. Eger buyuk bir firmaysa, adini soylemiyim, bir hostesi size yardimci olmasi icin yaniniza veriyorlar sanirim bildirirseniz birkac gun oncesinden. Musteri hizmetlerini arayip sorun, yardimci olacaklardir. Ben olsam giderdim
Bugun aramayi denedim de 0888 ile baslayan bir numaraydi, hattim o numaralara kapaliymis, gorusemedim. Acenteye gidip soracagim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…