- 6 Şubat 2018
- 11.201
- 14.568
-
- Konu Sahibi Less-is-More
Ay masallah canımAynen de akrep burcuyum canim :) yok kiz daha alti kilo aldim sadece. Karnim buyuk degil o kadar. Maksat oglum yazi rahat gecirsin. Yoksa bizimkiler genc daha, istesem gelirler. Ama burda sicaktan yaz gecmiyor.
Altinoluk canim. Henuz karar veremedim. Zaten seminerler bitmedi bizim daha. Bir haftada karar verecegim artikAy masallah canımevet cok sıcaktır ora simdi kavruluyordur. Neye karar verdin şimdi . Cocuk icin de iyi olur tabi anneanne dede izmir deniz daha ne olsun
Cok uzun surmedigi icin cesaret ettim. Yoksa bebekle yolculuk yapmaktan nefret ederim.Ucaga alirlar herhalde de sizdeki cesarete hayran kaldim.
Ne semineri kiiiAltinoluk canim. Henuz karar veremedim. Zaten seminerler bitmedi bizim daha. Bir haftada karar verecegim artik
Ogretmenim ya ben. Okula gidiyoruz hala canim.Ne semineri kiii
Haa ay dogruu yaaa ben bu konularda hep karıştırıyorum cocuklar okula gidiyorlar mesela daha diyorum aa okul kapanmadi mi eskiden okullar daha erken kapanmaz miydi ogrencilere Ben yaşlandım yaaa vallaaOgretmenim ya ben. Okula gidiyoruz hala canim.
Erken doğum riskini raporla belirtirseniz sorun olmaz. Ben 35 haftada uçmuştum. Sizin mesafe kısa sorun olmaz bence.Adanadan Izmire bu halde ucak yolculugu yapabilir miyim? Oglumu kucagima almam lazim ama hamileyim ve ucaklarin koltuk mesafesi cok dar. Bebegi bir sekilde oyalarim ama koltuga sigmamiz nasil olacak bilmiyorum. Tek basima olacagim. Bir de izmirden arabayla 4 saat kadar bir yol daha gitmemiz gerekiyor. Bizi havaalanindan alacaklari icin o cok sorun olmaz diye dusunuyorum. Ayrica ucaga binmek icin doktordan rapor almak gerekiyormus. Hem hamile hem bebekli olunca beni ucaga almama gibi bir durum olabilir mi sizce?
Haa ay dogruu yaaa ben bu konularda hep karıştırıyorum cocuklar okula gidiyorlar mesela daha diyorum aa okul kapanmadi mi eskiden okullar daha erken kapanmaz miydi ogrencilere Ben yaşlandım yaaa vallaa
Ben tek olsam mecbur alirlar ama bir de bebek olacagi icin emin olamadim.Erken doğum riskini raporla belirtirseniz sorun olmaz. Ben 35 haftada uçmuştum. Sizin mesafe kısa sorun olmaz bence.
Herhangi bir riskim yok. Rapor verirler sanirim. Son dort haftaya kadar raporla seyahat edebiliyoruz. Zaten 10 gun anca kalacagim.
Basinctan sanirim genelde uyuyorlar ama dediginiz gibi sansima uyumayabilir de. Bir hafta daha dusunecegim artik.Yaninizda biri olmazsa gitmeyin bence.
Cocuklar bence ucakta uslu duruyor ama ya durmazsa? Kucaginizda cok zorluk.
Cesaret edemezdim zorunlu olmayinca. Ki ben 8 aylik oglumla 16 saat ucmus biriyim.
Hic dusunmedim o ihtimali. Dogru duzgun hastane var mi onu bile bilmiyorumPeki gittiğinde risk oluştu diyelim orada doğum yapma ihtimalin var mı? Her ihtimali düşünüp hareket et bence canım
Hic dusunmedim o ihtimali. Dogru duzgun hastane var mi onu bile bilmiyorum
Bugun aramayi denedim de 0888 ile baslayan bir numaraydi, hattim o numaralara kapaliymis, gorusemedim. Acenteye gidip soracagim :)Binebilirsiniz. Eger buyuk bir firmaysa, adini soylemiyim, bir hostesi size yardimci olmasi icin yaniniza veriyorlar sanirim bildirirseniz birkac gun oncesinden. Musteri hizmetlerini arayip sorun, yardimci olacaklardir. Ben olsam giderdim
Dogru soyluyorsun canim. Hemen bakiyorum dogum doktorlarina falan.Acil durum eylem planın hazır olsun illa gideceksen canım. Doktor ve hastane araştırması yap gitmeden
22 aylık bebek. Uçuş kısa. Sorun çıkmaz bence. Gidin bebeler de hava alır.Ben tek olsam mecbur alirlar ama bir de bebek olacagi icin emin olamadim.