30 haftalik hamile ve 22 aylik bebekle ucak yolculugu

evet bende de var da kullanamıyorum dizlerimin arkasında birikiyor ve sıkıyor orayı.. bedenini de uygun aldım ama beceremedim giymeyi. varislerim var oysaki giymek de zorundayım... baya arttı çünkü...
sizinki diz altı mı
bende en son alırken ölçtüklerinde, ölçüye uygun numarayı verdiler ama çorap sürekli rahatsız ediyordu daha çok sıkıntı oldu, sonra sabah evde yataktan kalkmadan kendim ölçtüm, o ölçüye göre bir numara küçüğünü almam gerekiyormuş
yani sabah evde kendi ölçtüğüm ölçüye göre çorabı aldım ve sıkıntı bitti
yani sizin de ölçü numaranızı iyi tespit etmeniz lazım, kendiniz ölçün sabah yataktan kalkmadan o numarayı alın ve giyin kesinlikle çok faydası var

Annenize ya da izmirde olan bir yakınınıza bilet alın, İzmir'den yanınıza gelip sizinle İzmir'e geri dönsün. Hem size yardımcı olur hem de uçakta bebeği o kucağında taşır. İlle de gidicem diyorsanız en iyisi bu bence.

Bence de madem sizi almaya İzmir E kadar gelecekler

1.30 saat daha yapıp Adana ya gelsinler

Birlikte gidin bebeği ona bağlayın

Karnınız büyüktür aslında doğuma az kalmış bırakın uçağı koltukta dahi bebeği kucağınıza zor alırsınız zaten uçuş esnasında risk büyük olur

Bir de Edremit e gitseniz direkt Adanaa dan yoktur belki ama Ankara üzeri vardır

İzmir Altınoluk arası da uzun yol

Uçuş süresi çok uzun değil ama 30 haftalık bir göbekle, kucakta bir bebekle nasıl olur bilemiyorum. Gözünüzü karartıp gitmeye çalışabilirsiniz. Uçak boş olursa, yanınızdaki
koltuğun boş kalmasını rica edebilirsiniz. Rapor işini hiç bilmiyorum ama bence tercih edeceğiniz şirketten bilgi almalısınız.

Annenize ya da izmirde olan bir yakınınıza bilet alın, İzmir'den yanınıza gelip sizinle İzmir'e geri dönsün. Hem size yardımcı olur hem de uçakta bebeği o kucağında taşır. İlle de gidicem diyorsanız en iyisi bu bence.
Annemi cagirmayi dusunuyorum eger kesin gitmeye karar verirsem
Bence de madem sizi almaya İzmir E kadar gelecekler

1.30 saat daha yapıp Adana ya gelsinler

Birlikte gidin bebeği ona bağlayın

Karnınız büyüktür aslında doğuma az kalmış bırakın uçağı koltukta dahi bebeği kucağınıza zor alırsınız zaten uçuş esnasında risk büyük olur

Bir de Edremit e gitseniz direkt Adanaa dan yoktur belki ama Ankara üzeri vardır

İzmir Altınoluk arası da uzun yol
Edremite hep istanbul aktarmali var. Cok bekliyor, 8 saat falan

2 yaş altına cocuk bileti alabilirsiniz ve ayrı koldukta gidewbilir daha pahalı olur ancak.

ben sizin yerinizde olsam giderdim

bebeğimle de hamileykende cok fazla yolculuk yaptım eğer riskli bir durumunuz yoksa gidin bence

thy sitesinden alıntı

Hamile yolcularımızın uçuşa katılma durumu kaç haftalık hamile olduklarına ve sağlık durumlarına göre değişebilir. Özellikle uzun süreli uçuşlarda sağlık durumları iyi olsa da doktor izni gerekir.

Hamilelik süresi hakkında yolcularımızın verdiği bilgileri esas aldığımızdan yolcularımızın bu konuda doğru bilgi vermeleri oldukça önemli.

Hamileliğinin 28. haftasına henüz girmeyen yolcularımız doktor raporu almadan seyahat edebilir. Tek bebeğe hamile olan ve hamileliğinde 28. haftanın başı ile 35. haftanın sonu arasında olan yolcularımız “uçakla seyahatinde sakınca yoktur” ibaresinin yer aldığı doktor raporuyla uçuşa katılabilir. Aynı şekilde birden fazla bebek bekleyen ve hamileliğinde 28. haftanın başı ile 31. haftanın sonu arasında olan yolcularımız için de bu rapor gereklidir.

Hamileliğinin 36. haftasına giren ve tek bebek taşıyan yolcularımız ile hamileliğinin 32. haftasına giren ve birden fazla bebek taşıyan yolcularımızı doktor raporları olsa bile uçuşlara kabul edemiyoruz.

buda bebek yolcu için pusetle koltuga koyabilirsiniz.
Bebek yolcularımız ancak refakatçi eşliğinde seyahat edebilir. Refakatçinin en az 18 yaşında olması gerekir ve her bir refakatçi sadece bir bebeğe refakat edebilir.

Bebek yolcularımız, refakatçisinin kucağında ve özel bebek kemeriyle yolculuk yapar. Aynı zamanda refakatçiler bebek yolcularımız için koltuk talebinde de bulunabilir. Bebek yolcularımız bu koltuğa yerleştirilecek kendilerine ait 40x40 cm boyutlarında araba tipi bir pusette yolculuk yapabilirler. Koltuk talep edilmesi durumunda bebek yolcular için indirimli çocuk bileti düzenlenir ve puset için ek ücret alınmaz. Pusetlerin refakatçi tarafından getirilmesi gereklidir.

Bildiğim kadarıyla doktor raporu olması gerekiyor. Hadi gittin diyelim 2 hafta kaldın sonra yine uçakla döneceksen yine rapor gerekecek rapor alamazsan orada doğum yapacaksın. Ben olsam asla böyle bir riske girmem

Uçak için rapor süresini hatırlamıyorum 32 ya da 35 olabilir. Bşr koltuk daha alma şansınız var ise bebeğiniz yan koltukta oturur. O yalayacak bir kaç oyuncak olursa gayette rahat edersiniz. İki haftadan fazla kalmayacaksanız dönüş de rahat olur. Bazen duruma göre ileri haftalarda da verebiliyorlar doktorlar raporu. Herkesin hamileliği bşr değil ben olsam giderdim ucunda tatil var😁. Ben rahat bir hamilelik geçirmiştim. Ona göre cevap verdim. Bebek arabası da yanınızda olursa uçağa biniş ve iniş kolay olur. İnsanlar da yardım eder. Çok da büyütmemek lazım

Kuzu bence riske atma onlar gelsinler,saglamlarsa. Yani cok yaşlı değillerse demek istedim. Hic maceraya girme yaninda kocanda yoksa zor olur canım benim. Surda adet oluyorum biyere gitmeye cesaret edemiyorum karnin kocamandir senin simdi masallah diyelim:nazar: cesursun valla sen kesin akrep burcusun :)

23 ve 33 haftalık hamileyken 13 saat nonstop uçak yolculuğu yapmıştım. 33 haftalıkken havaalanında doktorumun verdiği kan sulandırıcı iğneyi yaptırmıştım havaalanı doktoruna. Sorunsuz uçmuştum. Erken doğum riskiniz yoksa yolculuk kısa olacağı için sorun olmaz sanırım.

23 ve 33 haftalık hamileyken 13 saat nonstop uçak yolculuğu yapmıştım. 33 haftalıkken havaalanında doktorumun verdiği kan sulandırıcı iğneyi yaptırmıştım havaalanı doktoruna. Sorunsuz uçmuştum. Erken doğum riskiniz yoksa yolculuk kısa olacağı için sorun olmaz sanırım.
Herhangi bir riskim yok. Cok kilo da almadim. Karnim da oyle buyuk degil. Goren inanmiyor 30 haftalik olduguna :) ben sadece ucak gorevlileri sorun cikarir mi diye merak ediyorum.

Kuzu bence riske atma onlar gelsinler,saglamlarsa. Yani cok yaşlı değillerse demek istedim. Hic maceraya girme yaninda kocanda yoksa zor olur canım benim. Surda adet oluyorum biyere gitmeye cesaret edemiyorum karnin kocamandir senin simdi masallah diyelim:nazar: cesursun valla sen kesin akrep burcusun :)
Aynen de akrep burcuyum canim :) yok kiz daha alti kilo aldim sadece. Karnim buyuk degil o kadar. Maksat oglum yazi rahat gecirsin. Yoksa bizimkiler genc daha, istesem gelirler. Ama burda sicaktan yaz gecmiyor.

Uçak için rapor süresini hatırlamıyorum 32 ya da 35 olabilir. Bşr koltuk daha alma şansınız var ise bebeğiniz yan koltukta oturur. O yalayacak bir kaç oyuncak olursa gayette rahat edersiniz. İki haftadan fazla kalmayacaksanız dönüş de rahat olur. Bazen duruma göre ileri haftalarda da verebiliyorlar doktorlar raporu. Herkesin hamileliği bşr değil ben olsam giderdim ucunda tatil var😁. Ben rahat bir hamilelik geçirmiştim. Ona göre cevap verdim. Bebek arabası da yanınızda olursa uçağa biniş ve iniş kolay olur. İnsanlar da yardım eder. Çok da büyütmemek lazım
Benim de cok rahat geciyor sukur. Bir tane daha koltuk alirsam ana kucagi da gerekiyormus sanirim koltuga monte etmek icin. Bir arkadas yazmis.

Bildiğim kadarıyla doktor raporu olması gerekiyor. Hadi gittin diyelim 2 hafta kaldın sonra yine uçakla döneceksen yine rapor gerekecek rapor alamazsan orada doğum yapacaksın. Ben olsam asla böyle bir riske girmem
Herhangi bir riskim yok. Rapor verirler sanirim. Son dort haftaya kadar raporla seyahat edebiliyoruz. Zaten 10 gun anca kalacagim.

X