30 haftalik hamile ve 22 aylik bebekle ucak yolculugu

Less-is-More

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2018
8.117
30.160
36
Adanadan Izmire bu halde ucak yolculugu yapabilir miyim? Oglumu kucagima almam lazim ama hamileyim ve ucaklarin koltuk mesafesi cok dar. Bebegi bir sekilde oyalarim ama koltuga sigmamiz nasil olacak bilmiyorum. Tek basima olacagim. Bir de izmirden arabayla 4 saat kadar bir yol daha gitmemiz gerekiyor. Bizi havaalanindan alacaklari icin o cok sorun olmaz diye dusunuyorum. Ayrica ucaga binmek icin doktordan rapor almak gerekiyormus. Hem hamile hem bebekli olunca beni ucaga almama gibi bir durum olabilir mi sizce?

Yok muhim degil. Ailemin yanina gidecegim. Gitmek istiyorum sadece. Gidemezsem kalkismayacagim hic.
O zaman asla gitmeyin. Bebeğe de yazık karninizdaki minişe de yazık en çok da size yazık. 22 aylık bebek durdan anlamaz yalnizsiniz iyice gerilirsiniz yazık değil mi caniniza? Gelebiliyorlarsa onlar gelsin.

1 saat yol bence cok sorun okmaz. raporu erken dogum riski ile ilgili aliyorsunuz. biletiniz varken ve bileti alirken 22 aylik bebeginiz oldugunu belirttigignizde kimse sizi ceviremez

1 saat yol bence cok sorun okmaz. raporu erken dogum riski ile ilgili aliyorsunuz. biletiniz varken ve bileti alirken 22 aylik bebeginiz oldugunu belirttigignizde kimse sizi ceviremez
Ben de oyle dusundum aslinda. Kapidan falan cevirirler mi diye merak ettim. Belki basina gelen olmustur.

ailesinin yanina gitmek iyi gelecek belli ki. donusunuz nasil olacak donuste de rapor olmaniz lazim ucus tarihinden en fazla 1 hafta oncesi aliniyor rapor. yurtici uçuş ve buyuk sehir degil. havaalanina 1 saat once gitseniz yeter. eger dönüşü goze aliyorsaniz ben gidin derim.

O zaman asla gitmeyin. Bebeğe de yazık karninizdaki minişe de yazık en çok da size yazık. 22 aylık bebek durdan anlamaz yalnizsiniz iyice gerilirsiniz yazık değil mi caniniza? Gelebiliyorlarsa onlar gelsin.
Oyle sicak bir memlekette yasiyoruz ki oglum icin gitmek istiyorum aslinda. Ailemin oldugu yer havuzlu denizli kocaman bir site. Bir suru yasiti var. Burda apartmanda ben bir saat patka goturursem anca oynayabiliyor. Bu halde de onu disari cikarmak eziyet oluyor bana.

Kucağınızda oturtmak çok zor olmaz mı
Yandaki yolcuya vermeyi ya da şu orta kapıların oradaki yerden check in yaptırmayı düşünebilirsiniz
Orası geniş

Donuste annemi de alacagim yanima. Riskli bir gebeligim yok sukur. Sorun olmaz diye dusunuyorum.

Yol ne kadar sürecek ki uçakta uyutsanız 1 2 saat ise bence sorun olmaz bindik indik diyene kadar zaman geçer bence yanına sevdiği oyunu oyuncağı yiyeceği alırsanız sıkılana kadar inersiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…