- 27 Nisan 2012
- 15.027
- 17.560
-
- Konu Sahibi Less-is-More
Baska arkadaslar da yazmis. 2 yas altina malesef bilet alamiyorum. Kucakta bana bagli seyahat etmek zorundaDr rapor alsan ve aslında 2 kişilik bilet alıp imkanın varsa yolculuğu oyle tamamlasan nasil olur sence
bir hostes falan yardım etmez mi acaba?Baska arkadaslar da yazmis. 2 yas altina malesef bilet alamiyorum. Kucakta bana bagli seyahat etmek zorundakeske oyle bir imkan olsa.
Hic bilmiyorum. Elimde biletle kalakalirim diye cesaret edemedim. Burda belki basina gelen olmustur diye sorayim dedim.bir hostes falan yardım etmez mi acaba?
sizinki diz altı mıevet bende de var da kullanamıyorum dizlerimin arkasında birikiyor ve sıkıyor orayı.. bedenini de uygun aldım ama beceremedim giymeyi. varislerim var oysaki giymek de zorundayım... baya arttı çünkü...
Annenize ya da izmirde olan bir yakınınıza bilet alın, İzmir'den yanınıza gelip sizinle İzmir'e geri dönsün. Hem size yardımcı olur hem de uçakta bebeği o kucağında taşır. İlle de gidicem diyorsanız en iyisi bu bence.
Annemi cagirmayi dusunuyorum eger kesin gitmeye karar verirsemAnnenize ya da izmirde olan bir yakınınıza bilet alın, İzmir'den yanınıza gelip sizinle İzmir'e geri dönsün. Hem size yardımcı olur hem de uçakta bebeği o kucağında taşır. İlle de gidicem diyorsanız en iyisi bu bence.
Edremite hep istanbul aktarmali var. Cok bekliyor, 8 saat falanBence de madem sizi almaya İzmir E kadar gelecekler
1.30 saat daha yapıp Adana ya gelsinler
Birlikte gidin bebeği ona bağlayın
Karnınız büyüktür aslında doğuma az kalmış bırakın uçağı koltukta dahi bebeği kucağınıza zor alırsınız zaten uçuş esnasında risk büyük olur
Bir de Edremit e gitseniz direkt Adanaa dan yoktur belki ama Ankara üzeri vardır
İzmir Altınoluk arası da uzun yol
O.zaman cokkk zor olur esin yanına gelse sizi bırakıp dönse nasil olur acabaBaska arkadaslar da yazmis. 2 yas altina malesef bilet alamiyorum. Kucakta bana bagli seyahat etmek zorundakeske oyle bir imkan olsa.
Annemi cagirsam daha mantikli olur esim cok yogun calisiyor malesefO.zaman cokkk zor olur esin yanına gelse sizi bırakıp dönse nasil olur acaba
Herhangi bir riskim yok. Cok kilo da almadim. Karnim da oyle buyuk degil. Goren inanmiyor 30 haftalik olduguna :) ben sadece ucak gorevlileri sorun cikarir mi diye merak ediyorum.23 ve 33 haftalık hamileyken 13 saat nonstop uçak yolculuğu yapmıştım. 33 haftalıkken havaalanında doktorumun verdiği kan sulandırıcı iğneyi yaptırmıştım havaalanı doktoruna. Sorunsuz uçmuştum. Erken doğum riskiniz yoksa yolculuk kısa olacağı için sorun olmaz sanırım.
Aynen de akrep burcuyum canim :) yok kiz daha alti kilo aldim sadece. Karnim buyuk degil o kadar. Maksat oglum yazi rahat gecirsin. Yoksa bizimkiler genc daha, istesem gelirler. Ama burda sicaktan yaz gecmiyor.Kuzu bence riske atma onlar gelsinler,saglamlarsa. Yani cok yaşlı değillerse demek istedim. Hic maceraya girme yaninda kocanda yoksa zor olur canım benim. Surda adet oluyorum biyere gitmeye cesaret edemiyorum karnin kocamandir senin simdi masallah diyelimcesursun valla sen kesin akrep burcusun :)
Benim de cok rahat geciyor sukur. Bir tane daha koltuk alirsam ana kucagi da gerekiyormus sanirim koltuga monte etmek icin. Bir arkadas yazmis.Uçak için rapor süresini hatırlamıyorum 32 ya da 35 olabilir. Bşr koltuk daha alma şansınız var ise bebeğiniz yan koltukta oturur. O yalayacak bir kaç oyuncak olursa gayette rahat edersiniz. İki haftadan fazla kalmayacaksanız dönüş de rahat olur. Bazen duruma göre ileri haftalarda da verebiliyorlar doktorlar raporu. Herkesin hamileliği bşr değil ben olsam giderdim ucunda tatil var. Ben rahat bir hamilelik geçirmiştim. Ona göre cevap verdim. Bebek arabası da yanınızda olursa uçağa biniş ve iniş kolay olur. İnsanlar da yardım eder. Çok da büyütmemek lazım
Herhangi bir riskim yok. Rapor verirler sanirim. Son dort haftaya kadar raporla seyahat edebiliyoruz. Zaten 10 gun anca kalacagim.Bildiğim kadarıyla doktor raporu olması gerekiyor. Hadi gittin diyelim 2 hafta kaldın sonra yine uçakla döneceksen yine rapor gerekecek rapor alamazsan orada doğum yapacaksın. Ben olsam asla böyle bir riske girmem