- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.544
-
- Konu Sahibi Less-is-More
Kardesiniz falan varsa ondan rica edin gelip size eşlik etsin o zaman yolda. Tek başınıza coook zor olur.Oyle sicak bir memlekette yasiyoruz ki oglum icin gitmek istiyorum aslinda. Ailemin oldugu yer havuzlu denizli kocaman bir site. Bir suru yasiti var. Burda apartmanda ben bir saat patka goturursem anca oynayabiliyor. Bu halde de onu disari cikarmak eziyet oluyor bana.
Ucus bir saat yirmi dk suruyormus.Yol ne kadar sürecek ki uçakta uyutsanız 1 2 saat ise bence sorun olmaz bindik indik diyene kadar zaman geçer bence yanına sevdiği oyunu oyuncağı yiyeceği alırsanız sıkılana kadar inersiniz bence
Malesef kardesim istanbulda calisiyor. Esim de jandarma oldugu icin izin alamiyor. Ben tek kaldim.Kardesiniz falan varsa ondan rica edin gelip size eşlik etsin o zaman yolda. Tek başınıza coook zor olur.
Aslinda bunu merak ediyordum. Arastirdim ama boyle bir kural bulamadim. Kesin almazlar mi? Eger oyleyse hic kalkismayacagim zaten.O sekilde ucaga binemezsiniz
Hadi bileti alip ucaga girseniz bile hostesler ucaktan indirirler sizi mumkun degil ucmaniz
Iki kisilik yer alsam da bebegi kucagimda oturtmak zorundayim sanirim. Oyle bir kural vardi diye hatirliyorum.Bileti henüz almadıysanız en önden koltuk alın önü daha geniş oluyor ve 2 kişilik yer alın.
Hamilelik durumunu bilemiyorum. Doktor rapor veriyorsa gidersiniz. 1,5 saat mi ne sürüyor. Mızmızlansa bile çocuk azıcık tolere eder diğer yolcular bence.
Öyle ya da böyle gideyim deseniz de havayolu şirketinin bu duruma izin vereceğini de sanmıyorum ben açıkçası. Bebeği kucaginiza baglayamazsiniz ki karninizdan dolayı.Malesef kardesim istanbulda calisiyor. Esim de jandarma oldugu icin izin alamiyor. Ben tek kaldim.
2 yaş altı için koltuk alamazsınız. Bebek kemeriyle sizin kucağınızda oturması gerekiyor. Ama yanınız boş kalırsa müsaade edebilirler. Birkaç kez o şekilde yolculuk yaptık oğlumla.Iki kisilik yer alsam da bebegi kucagimda oturtmak zorundayim sanirim. Oyle bir kural vardi diye hatirliyorum.
Hic bos koltuk kalacagini da saniyorum2 yaş altı için koltuk alamazsınız. Bebek kemeriyle sizin kucağınızda oturması gerekiyor. Ama yanınız boş kalırsa müsaade edebilirler. Birkaç kez o şekilde yolculuk yaptık oğlumla.
Onu bilmiyordum işteIki kisilik yer alsam da bebegi kucagimda oturtmak zorundayim sanirim. Oyle bir kural vardi diye hatirliyorum.
Ucus 1 s. 20 dk suruyor. Sonrasinda kendi arabamizla gidecegimiz icin istedigimiz zaman durabiliriz.hamilelikte 2 saatten uzun yolculuklar önerilmiyor ileriki aylarda. oturur pozisyonda olacağınız için bacaklarınızdaki toplar damarlarda kan dolaşımı yavaşlıyor bir de hamilelik sebebi ile bebk baskı yapıyor damarlara bir de progesteron hormonu da dolaşımı yavaşlatıyor. haliyle uzun süre aynı pozisyonda durmak kan pıhtılaşma riskini arttırıyor. Bu da epey tehlikeli. ya 1.5 saatte bi durup 10 dakika yürüyebileceğiniz şekilde yolculuk yapmalısınız ya da riske girmeyin..
Iki yas alti icin bilet alinmiyorOnu bilmiyordum işte
Mantikli ben bir ariyim en iyisi.ucak sirketini arayip sorun bi o zaman ama normalde hic bir sorun olmamasi lazim. sizi almasalar bile herhangi bir yerde bu kural yazmadigi icin tazminat oderler.
Kız kardeşim hostes, şimdi sordum kendisine emin olmamakla beraber indirebilirler dedi. Hamilelik için uçabilir raporu ve bebek için refakatçi isteyebilirler dedi.Hic bos koltuk kalacagini da saniyorum