30 haftalik hamile ve 22 aylik bebekle ucak yolculugu

Uçak bileti alırken biraz daha fazla verip geniş aralıklı olan koltuklardan alabilirsiniz. Adana- İzmir arası çok degildir diye düşünüyorum en fazla 1 saat o sırada ilgisini çekecek birşeyler alabilirsiniz yanınıza.

Uçak bileti alırken biraz daha fazla verip geniş aralıklı olan koltuklardan alabilirsiniz. Adana- İzmir arası çok degildir diye düşünüyorum en fazla 1 saat o sırada ilgisini çekecek birşeyler alabilirsiniz yanınıza.
Evet 1 s 20 dk gosteriyor ucusu.

Ben hamile değildim bebekle uçak yolculuğu yaptım, kulakları rahatsız olduğundan ağlıyor iyice boynuna sarılıyor olduğunu düşün ve hamilesin çok zor olur. Ben oğlumla 2 yaşından sonra koltukta otururken de seyahat ettim o zamanda kalkarken ve inerken koltukta oturtuyorlar mecburen ama diğer zamanlarda kucakta oturmak istiyordu. Biz bile basınçtan rahatsız oluyoruz bebeklerin ağlaması çok normal ama hamileyken ve yalnızken çok zor olur.

Keske izmire giderken de annenizi cagirsaydiniz. Sizinle bi sure kalir sonra onun yardimiyla gayet rahat bir yolculuk yapardiniz imkanlar elverdigince.
Uzulerek soyluyorum bu gitme isi sizi bayagi zorlayacak bu sene en azdan bu planinizi erteleyin annenizde yaniniza biraz erken gelir.
Gitmeye bayagi istekli gbisinz oyuzden Allah kolaylik versin. Cok iyi arastirmadan girismeyin. Adanada da havaalanina gidis bekleme suresi bunlarda yorabilr sizi gerci yakinmisinz havaalanina bilemedim.

Ben hamileliğim 36.haftası için yurtdışına uçak biletimi aldım, en son 37.haftaymış izin verilen süre.
Yorumları okuyunca kalakaldım, inşallah doğum için de olduğum yerde kalmam :confused:
Less, 10 gün çok az o çileye katlanmak işin. Gitmişken uzun kal bari biraz. Bir üye paylaşmış, pusetli bebeğe de koltuk alabiliyormuşsun. Umarım halledersin.
Bu arada ben de geçen yıl kızım 17 aylıkken uçmuştum, felaket bir yolculuktu. Kızım uçağın baskın tavanından, dar alandan çok rahatsız oldu. Yol boyunca susmadı. Yanımızdaki yolcuları kaldırdılar, daha fazla rahatsız olmasınlar diye. Böyle ihtimallere karşı, oğlunu sakinleştirecek ne varsa yanında bulundur, yolculuk öncesi de oyuncak uçakla,videoyla falan bol bol uçak yolculuğunu anlat.

X