- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.016
-
- Konu Sahibi Less-is-More
Evet 1 s 20 dk gosteriyor ucusu.Uçak bileti alırken biraz daha fazla verip geniş aralıklı olan koltuklardan alabilirsiniz. Adana- İzmir arası çok degildir diye düşünüyorum en fazla 1 saat o sırada ilgisini çekecek birşeyler alabilirsiniz yanınıza.
Dogru soyluyorsun canim. Hemen bakiyorum dogum doktorlarina falan.
Cok uzun surmedigi icin cesaret ettim. Yoksa bebekle yolculuk yapmaktan nefret ederim.
Birkac ozel hastane var, hatta bir tanesine bekarken gitmistim, memnun kalmistim. Acil durumlar icin gidebilirim.Yani doğum olmaz da ne bileyim Allah korusun kanama olur sancı olur filan önceden bakmakta fayda var..
İnşallah sağlıkla gider gelirsiniz tabi de
Esiniz yaninizda olacaksa hic dertlenmeyin :)Ben 27 aylik bebekle ağustosta esimin memleketine nasil gidicez ucakla diye simdiden dertendim de :)
Iste ben ona cesaret edemezdim1 saat yurtici bi sorun olmaz sanirim
Ben 25 haftalikken 2 yasinda oglumla 8 saat ucmustum. Esim yanimdaydi tabii
Tabi olacak. Bir de 2 yas uzeri bebeklere ayri koltuk veriliyor. 24 ayini doldurmus olsa rahat ederdiniz aslinda.Esiniz yaninizda olacaksa hic dertlenmeyin :)
Evet canim eğer gerçekten gitmek istiyorsan anne baba ya da kardeş varsa gelirlerse çok iyi olur senin icinAnnemi cagirsam daha mantikli olur esim cok yogun calisiyor malesef
Havayı tatilde alacaklar yazdığım havada kalmış))22 aylık bebek. Uçuş kısa. Sorun çıkmaz bence. Gidin bebeler de hava alır.
Gösterilen süre genelde fazla oluyor, normalde o kadar değildir o.Evet 1 s 20 dk gosteriyor ucusu.