30 haftalik hamile ve 22 aylik bebekle ucak yolculugu

Iki yas alti icin bilet alinmiyor :KK43:
Havayolu şirketinde çalışan birine sordum şimdi. Hizmette sınır yok diyor 😃
7 aya kadar binebilir. 7. aydan sonra doktor raporu istenir. Bebekli ise de en az 24 saat önceden advanced seat istemeli. Bebekli yolculara dar koltuk vermiyorlarmış dedi kendisi.
Havayolu şirketinden havayolu şirketine ufak değişiklikler olabilir tabii.

Havayolu şirketinde çalışan birine sordum şimdi. Hizmette sınır yok diyor 😃
7 aya kadar binebilir. 7. aydan sonra doktor raporu istenir. Bebekli ise de en az 24 saat önceden advanced seat istemeli. Bebekli yolculara dar koltuk vermiyorlarmış dedi kendisi.
Havayolu şirketinden havayolu şirketine ufak değişiklikler olabilir tabii.
Ben de simdi ucacagim sirketi bir arayacagim. Tesekkur ederim :KK66:

Evet orasi genis oluyor. Rica etsem yaparlar sanirim. Ya da ben bilet alirken secebilir miyim?
Dediğiniz yer acil çıkış oluyor ki orayı size vermezler .
Ek ücret ödeyerek geniş koltuk mesafesi alın .sadece iniş ve kalkışta bebeğinizi kucağınıza alın ,sonra bırakın aşagıda oynasın .biz son yolculuğumuzda öyle yapmıştık ,geniş koltuk mesafesi alınca oturup oyun oynayabiliyor

0888le baslayan bir numara var ama benim hattim ona kapali oldugu icin gorusemedim. Herhangi bir bilet acentesine soracagim.

7.5 aylık mı oluyordu :))
32 den sonra doktor raporu gerekebilir
benim kuzu da 22 aylık evde zor zaptediyorum, ona da ayrı bir koltuk alırsanız çok sıkıntı olmayabilir,
1 saat mi sürüyor, yani o süre zarfında katlanılabilir
boş koltuk olma durumu olur mu bilemem tatil sezonu uçak dolu olur
imkanınız varsa gidin yani sizin için yavrunuz için değişiklik olur

o zaman çok iyi. yine de tavsiyem varis çorabı edinmeniz eğer imkan varsa...ucuzlardan alın diz altı yolculuk boyu kullanın
hamileler için de varis çorabı var
9 ay kullandığım için ordan biliyorum, normal külotlu çorap gibi hatta ayaklarının burun kısmı açık olanları var karın kısmı normal hamile kıyafeti gibi çok rahat yani :KK74:

Aslinda bunu merak ediyordum. Arastirdim ama boyle bir kural bulamadim. Kesin almazlar mi? Eger oyleyse hic kalkismayacagim zaten.
Almazlar cunku 24 aylik olana kadar bebeginizi bebek kemeriyle kendi kemerinize baglamaniz gerekiyor , 30 haftalik hamile bir kadin da bebegi o sekilde baglayamaz , baglamaya kalkarsaniz bebek on koltuga yapisir , yani buna musade etmezler
Normalde herhangi bir yerde yazmayan ucus kurallari var , hosteslerin de pek cok yetkisi var bu konuda cunku mudahale etmezlerse kendileri sorumlu tutuliyor ve ceza aliyorlar
Ben bir kere ameliyat sonrasi ucaga bindim , haberim yoktu binemeyecegimden ve hostesten hayatimda isitmedigim azari isittim
Ayni sekilde bebekle yolculuk yaptigimda da bir kac kere gelip kontrol ettiler bebek kemerini vs vs
Yani bileti alir ucaga binersiniz ama sonra buyuk ihtimalle bebegin guvenliginden endise edecekleri icin ucaktan indirirler sizi
Esiniz de gelsin sizinle , o bebegi alsin kucagina , sizi birakip geri donsun , en mantiklisi bu bence , bosuna riske atmayin kendinizi de bebeginizi de

hamileler için de varis çorabı var
9 ay kullandığım için ordan biliyorum, normal külotlu çorap gibi hatta ayaklarının burun kısmı açık olanları var karın kısmı normal hamile kıyafeti gibi çok rahat yani :KK74:
evet bende de var da kullanamıyorum dizlerimin arkasında birikiyor ve sıkıyor orayı.. bedenini de uygun aldım ama beceremedim giymeyi. varislerim var oysaki giymek de zorundayım... baya arttı çünkü...

7 aylık değil ama 4 aylık hamile ve 15 aylık çocukla seyahat ettim uçakla.kizim uyudu uçakta çok rahattı ondan. Ama araba yolculuğunda kudurdu :KK43: belli olmuyor bebekten bebeğe değişiyor.7 aylık hamile olarak sizin için zor olabilir.

X