- 29 Nisan 2015
- 26.566
- 91.299
- Konu Sahibi Less-is-More
Bilet ve gerekli rapor vs tamsa uçağın sizi almama durumu olmaz. Ama yolculuk nasil olur bilemem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman çok iyi. yine de tavsiyem varis çorabı edinmeniz eğer imkan varsa...ucuzlardan alın diz altı yolculuk boyu kullanınUcus 1 s. 20 dk suruyor. Sonrasinda kendi arabamizla gidecegimiz icin istedigimiz zaman durabiliriz.
Havayolu şirketinde çalışan birine sordum şimdi. Hizmette sınır yok diyorIki yas alti icin bilet alinmiyor
Tesekkur ederim.Kız kardeşim hostes, şimdi sordum kendisine emin olmamakla beraber indirebilirler dedi. Hamilelik için uçabilir raporu ve bebek için refakatçi isteyebilirler dedi.
Ben de simdi ucacagim sirketi bir arayacagim. Tesekkur ederimHavayolu şirketinde çalışan birine sordum şimdi. Hizmette sınır yok diyor
7 aya kadar binebilir. 7. aydan sonra doktor raporu istenir. Bebekli ise de en az 24 saat önceden advanced seat istemeli. Bebekli yolculara dar koltuk vermiyorlarmış dedi kendisi.
Havayolu şirketinden havayolu şirketine ufak değişiklikler olabilir tabii.
Aaa bak bunu bilmiyordumhayır o koltukları hamilelere vermiyorlar. acil cikis kapisi oldugu icin. kabin memurundan rica edersiniz onde bosluk varsa ya da yani bos bir koltuga gecersiniz kalkistan sonra.
İzmir'den de bayağı mesafe var altinoluga...ama havaalanında karşılayanlar olursa orası dert değil.Altinoluk'a gidecegim.
Dediğiniz yer acil çıkış oluyor ki orayı size vermezler .Evet orasi genis oluyor. Rica etsem yaparlar sanirim. Ya da ben bilet alirken secebilir miyim?
hamileler için de varis çorabı varo zaman çok iyi. yine de tavsiyem varis çorabı edinmeniz eğer imkan varsa...ucuzlardan alın diz altı yolculuk boyu kullanın
Almazlar cunku 24 aylik olana kadar bebeginizi bebek kemeriyle kendi kemerinize baglamaniz gerekiyor , 30 haftalik hamile bir kadin da bebegi o sekilde baglayamaz , baglamaya kalkarsaniz bebek on koltuga yapisir , yani buna musade etmezlerAslinda bunu merak ediyordum. Arastirdim ama boyle bir kural bulamadim. Kesin almazlar mi? Eger oyleyse hic kalkismayacagim zaten.
Siz bebeğinizi daha iyi tanırsınız 1 saat 1,30 saat oynatamazmısınız sıkılırmı hemen yada uyutup öyle binseniz uçağa ne kadar sürer uykusu uyanınca dahamı huysuz olurUcus bir saat yirmi dk suruyormus.
Alamazsiniz zaten , bebege sadece kucaginizda musade var , ucakta kimse kafasina gore iki kisilik bilet alamaz otobus gibi :)Iki kisilik yer alsam da bebegi kucagimda oturtmak zorundayim sanirim. Oyle bir kural vardi diye hatirliyorum.
evet bende de var da kullanamıyorum dizlerimin arkasında birikiyor ve sıkıyor orayı.. bedenini de uygun aldım ama beceremedim giymeyi. varislerim var oysaki giymek de zorundayım... baya arttı çünkü...hamileler için de varis çorabı var
9 ay kullandığım için ordan biliyorum, normal külotlu çorap gibi hatta ayaklarının burun kısmı açık olanları var karın kısmı normal hamile kıyafeti gibi çok rahat yani