Premature Bebekler 30 haftalık doğan bebğim küvözde dua istiyorum...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
cnm inş yakında kollarına alırsın bebeğini aynı şeyleri bizde yaşadık zor bi durum ama sonrası inş çok güzel olacak

canım bebeğine yakın zamanda kavuşucaksın ben eminim benim alt komşumda prematüre olarak bi bebek dünyaya getirdi ama şimdi maşallahı var kızının

rabbim bebeğine şifa verip hemencecık kucagına alıp evıne gelmenı nasıp etsın inş

canım bebeyinde son gelişmeler nasıl herşey yolunda inş

Allah acil şifalar versin canım
Eminim en kısa zamanda gelecek anneciğinin kucağına

sizi çok güzel günler beklyor emin ol.ama biraz sabırlı olmalısın...umarım allah ın izniyle bi an önce bebişini kucağına alırsın

o kadar çok msj yazmışsınız ki hepinizinkini tekrar tekrar okudum okudukça moral buldum..
yine gittim bebğimin yanına bugün.. yanına girdim ufacık elleriyle parmağımı tuttu gözleri açıktı o hud denilen şeyi de çıkarmışlar .. şimdi bir dahaki tomografi sonucunu bekliyorum inş en kısa zamanda iyileşecek bebeğim...

tutar annesi onlar çok güçlü oluyolar benim kızımda babasının o kocaman parmağını sımsıkı tutuvermişti inş herşey dahada güzel olur yakında evdeyiz diye müjdeli haberinide almayı isteriz

dualarim seninle canim,insallah en kisa zamanda bebegin kendini toparlar kucagina alirsin tez vakitte insallah....:Saruboceq:

canım benim, inşallah tomografi sonuçlarınız da çok iyi çıkar... yerim ben onun minik ellerini güzel haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninle ve tatlı bebeğinle...

Umarım bu ayrılık çok kısa sürer canım ...
Tez zamanda bebişini kucaklamanı diliyorum

şimdi oğlum 13 gündür orda o minicik elleri ayakları hep gözümün önünde ... elimi tuttuğu gibi hayata da sımsıkı tutunacak inş.
dualarımız seninle bebeğim sağlıkla gel....

Son düzenleme:
canım benim, inşaAllah sağlıkla yavrunu yuvanıza getirirsin..
sen güçlü ol ki, o da senden pozitif enerjini hissedebilsin...hayata sımsıkı tutunsun..
Allah bir an evvel kavuştursun yavruna cnm...

inş incimini böyle pozitif düşün kendini iyi hisseden sana güç veren şeyleri düşün canım allah yaardımcın olsun dualarımız seninle iyi haberlerini bekliyoruz bebişin inş

canım Allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah dualarımız meleğinle
tatlım benim arkadaşım 26 haftada doğum yaptı hemde 37 yaşındaydı bebeği 860 gram doğdu düşünsene şimdi birbuçuk yaşında sağlıklı bir bebek seninde kucağını yuvanı sağlıacakla doldursun bebeğin inşallah:))

canım benım minik mayıs bebeğimizin acelesi olduğu için böle erkenden geldi dünyaya öyle düşün bence:))
bundan sonra da rabbim tüm güzellikleri böle erkenden önüne çıkarsın minik meleğin
oğlun ve senın için hep dua ediyorum canım ne olur onun için hayata pozitif bakmaya çalış o desteğini sadece senden alıyoooo
allah biran önce evinize gelmeyi nasip etsin

bugün oğlumun yanına gittim hareketlenmiş iyiyce kamerayla çektim eller ayaklar durmuyo iyi olacağım anne der gibiydi... inş hepiniz sağolun dualarınız destekleriniz için

canım hiiic merak etme bizde gecirdik o zor gunleri ama geciyo mis gibi koklıcaksın kuzunu sen kuzucuk gelince evde neler yapman gerekiyo onları ogren bence hem kafan dagılır onlarla mesgul olur oglusunun hazırlıgını yapıp ilk donemde acemilik cekmezsin

canım hafif dedilerse önemli değil zaten önemli olsa dr lar hiç çekinmeden söylerler...benım kızında ufak bir kanaması oldu ve devamlı kontrol edildi....büyük çapta olanlar hasar bırakıyor canım...bu küçük oldukları için sanırım kılcal damarlar çatlıyor....normal koşulda büyümedikleri için oluyor bunlar...ama az olması güzel...umarım en kısa zamandada buda kalmaz....kalmayacakdırda..öenmliolan oksijen alabilmesi...beyni oksijensiz kalmaması işde bu çok önemli tahribat yapıyor okuduğum yazılarda....senın bebişde makineden çıkmış o yüzden gayet normal bebeğin..kilosuda iyi doğmuş... biraz daha kontrol altında tutulunca sana verirler bebeğini canım....üzülme üzülüpde sütünü kesilmesin tatlım çok lazım olacak ..ben bebeğimi emziremedim o duyguyu bilmiyorum bence bebeğin iyi..moralin iyi olsunki bebeğini çıkınca emzir...bu duyguyu yaşa canım..güzeldir sanırım...ben biberonu veriyorum ama eliyle sırtımı okşuyor bunun sıcaklığı bile bana yeterr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…