o kadar çok msj yazmışsınız ki hepinizinkini tekrar tekrar okudum okudukça moral buldum..
yine gittim bebğimin yanına bugün.. yanına girdim ufacık elleriyle parmağımı tuttu gözleri açıktı o hud denilen şeyi de çıkarmışlar .. şimdi bir dahaki tomografi sonucunu bekliyorum inş en kısa zamanda iyileşecek bebeğim...
o kadar çok msj yazmışsınız ki hepinizinkini tekrar tekrar okudum okudukça moral buldum..
yine gittim bebğimin yanına bugün.. yanına girdim ufacık elleriyle parmağımı tuttu gözleri açıktı o hud denilen şeyi de çıkarmışlar .. şimdi bir dahaki tomografi sonucunu bekliyorum inş en kısa zamanda iyileşecek bebeğim...
inş incimini böyle pozitif düşün kendini iyi hisseden sana güç veren şeyleri düşün canım allah yaardımcın olsun dualarımız seninle iyi haberlerini bekliyoruz bebişin inşo kadar çok msj yazmışsınız ki hepinizinkini tekrar tekrar okudum okudukça moral buldum..
bugün doktoruyla görüştük solunum cihazını çıkarıp o cam fanus gibi hud denilen şeyi koymuşlar.. genel sağlık durumu iyi dedi ama bir de cerrahi müdahale gerektirmeyen ufak bi beyin kanaması var takip ediyoruz dedi anlayamadım hem iyi hem beyin kanaması nasıl oluyor? bu stres beni öldürüyor dualarınızı eksik etmeyin...