Premature Bebekler 30 haftalık doğan bebğim küvözde dua istiyorum...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
sizlerin yardımıyla bu günleri daha kolay geçiriyorum... bebeğim git gide daha iyi oluyor daha bi hareketlendi kilo da almaya başladı anlıyorum.. onu o kadar özlüyorum ki çektiğim videoyu izleyip duruyorum.. Anne olmak ne kadar farklı bi duyguymuş ya inanamıyorum gerçekten artık anneme bakışım bile daha da değişti.. dünyada buna eş başka bi sevgi olamaz herhalde onlar bizim minik meleklerimiz... Allah sizin de meleklerinizi size bağışlasın hiç ayırmasın...

Canımm, Rabbim bebeğini sana bağışlasın inş., yuvanda bebeğine doya doya sarılıp mis kokusunu içine çektiğin günleride gör , burayada yaz hatta :)a.s.

sizlerin yardımıyla bu günleri daha kolay geçiriyorum... bebeğim git gide daha iyi oluyor daha bi hareketlendi kilo da almaya başladı anlıyorum.. onu o kadar özlüyorum ki çektiğim videoyu izleyip duruyorum.. Anne olmak ne kadar farklı bi duyguymuş ya inanamıyorum gerçekten artık anneme bakışım bile daha da değişti.. dünyada buna eş başka bi sevgi olamaz herhalde onlar bizim minik meleklerimiz... Allah sizin de meleklerinizi size bağışlasın hiç ayırmasın...

güzel haberlerini aldıkça mutlu oluyoruz, inşallah bebeğimle evimizdeyiz yazdığın günler de çok yakındır... sevgi ve dualarımızla...

Evet canım gerçekten çok farklı bir duygu. Onun iyi oluşuyla dünyası aydınlanıyor insanın. İnşallah sen de daha iyi olduğu, eve geldiği, koşup oynadığı günleri göreceksin canım.
Amin Allah hiçbir anneyi çaresiz, yavrusuna hasret bırakmasın.

incimini bu güzel haberlerini okuyunca öyle mutlu oluyorumki
allah hep mutlu senın ailenle beraber daha güzel günlere canım

yaa ben bu konuyu daha yeni gördüm, merak ediyodum hep nası oldu diye, çok sevindim iyi haberlerine, Rabbim bir an önce o hastaneden kucağında bebişinle çıkıp evinize gitmeyi nasip etsin

teşekkürler tekrar tekrar ailem gibi oldunuz hergün buraya uğrayıp yazdıklarınızı okumadan edemiyorum..
bugün gittiğimizde yüzüstü uyuyordu oğlum.. şirinlik yapamadı bize :) ama iyi görünüyor doktorlar da şuan bi problem olmadığını söylüyor Allaha emanet haftaya tekrar kafa ultrasonu çekilecek inş temiz çıkar.. çıkacağı günü bi söylese doktor ahh nasıl beklicem ama şimdi böyle belirsiz beklemek zor ..

incimini.. canım dularımız seninle...ben de inş. nisan annesi olucam 1nisan da :) sizin topiği gezerken gördüm..
her işte bir hayır vardır diye düşün... senin miniğin de biraz aceleci davranmış ama şükür gün geçtikçe daha da iyi oluyormuş... inşallah meleğin en kısa zamanda hastaneden çıkıp senin kollarına sıcak yuvanıza gelicek cnım...

teşekkürler tekrar tekrar ailem gibi oldunuz hergün buraya uğrayıp yazdıklarınızı okumadan edemiyorum..
bugün gittiğimizde yüzüstü uyuyordu oğlum.. şirinlik yapamadı bize :) ama iyi görünüyor doktorlar da şuan bi problem olmadığını söylüyor Allaha emanet haftaya tekrar kafa ultrasonu çekilecek inş temiz çıkar.. çıkacağı günü bi söylese doktor ahh nasıl beklicem ama şimdi böyle belirsiz beklemek zor ..

oyy oyy annesi eve gelsin size ne şirinlikler yapacak.. :)))
canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim..
merak etme usg de iyi çıkacak...

canım merhaba Allah yardımcın olsun bende 30 haftalık doğum yaptım. oğlum 13/04/2009 tarihinde 1,900 kg 44 cm di dünyaya gözlerini açtığında, çok zor günler atlattım hastaneye her gittiğimde olumsuz bir haber alacakmışım gibi geliyordu.ama zor günler geride kaldı allah nasip ederse 1 ay sonra yaşını kutlayacaz.çok sağlıklı bir bebeğim var allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi,sende inşallah biran önce kavuşursun kuzucuğuna kendine dikkat canım bebeğinin sana ihtiyacı var,,,,

incimini bak hersey yavas yavas yoluna giriyor az kaldi bebisin gelecek saglikla mutlulukla

Güzel haberler gelmeye başladığına göre eve gelmesi de yaklaşmıştır kuzucuğun annesi:) Bütün hazırlıklarını tamamlamaya bak bu arada.
ınşallah kranial sonuçlarınız da iyi gelir.

incimini çok şükür güzel haberlerle geliyorsun,inşallah kavuşman yakındır bebeğine,Allah ın izniyle bütün tetkiklerde temiz çıkar inşallah...

oyyyyy yesinler o yüzüstü yatan tospiki bize yolda hastaneye giderken telde söylemişlerdi ecrin bugün taburcu diye işlemler bitene kadar gözüm patlamıştı önceden söyleseler inan bana duramazsın:)) inş sizede süpriz olur hemen çıkarırlar annesi

2 gündür girememiştim dün usg çekildi doktor kanamanın küçüldüğünü söyledi.. büyümesini bekliyoruz bebişin dedi :) bende bugün gidip prematüre bebek kıyafetleri baktım biraz aldım.. bi de minik sepetlerden baktım öyle şirinler ki.. ama hala inanamıyorum bebişim eve gelecek mi gerçekten o kıyafetleri giyip yatacak mı güzel güzel...

canım benim okuyunca inanamadım Allah analı babalı büyütsün inş paşanı
bi an önce iyilşir umarım acil şifalar diliyorum son ahberlerde iyiymiş maşallah oğluna

canım benim gözlerim dolu dolu okudum hepsini bebeğin inşallah en kısa zamanda en sağlıkklı şekilde kucağında olur tatlım,
Allaha emanet miniğim

ne guzel bak incimini kanama da kuculmus biraz kilo alinca lacaksin obebisini kucagina az kalmis

ınşallah kuzucuğun hep böyle güzel haberlerle sevindirsin seni. ıncimini çok fazla prematüre kıyafeti alma o kadar çabuk büyüyecek ki sen de şaşıracaksın.

canim inşaAllah biran önce kuzucugun saglikla mutlulukla evine gelir a.s.

eşimin kuzenide erken dogum yapti 1.5 sene önce..şimdi topaç gibi maşaAllahh :) kendi kuzenimde cok erken dogmus (7aylik ve 750grammi neydi cok cok küçük dogmus)..şimdi 29 yasinda ve evli,bi cocugu var :)) yani demek istedigim bugunlerde gececek :) senin oglus birazcik aceleci cikmiş hepsi bu :) herşey normale dönecektir inşaAllahh :KK66:

X