Premature Bebekler 30 haftalık doğan bebğim küvözde dua istiyorum...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
incimini allah yardımcın olsun canım unutma tüm mayıs anneleri senin için dua ediyo canım sağlıkla kuzunu kucağına alacağın günler yakın olur inş rabbim yardımcın olsun bak yaşayanların dediğine göre bebeğin güçlü olacak ve kurtulacak bu zorlu yolu başarıyla atlatacak inş allah dualarımızı kabul eder inş ilk mayıs meleğimiz o ilk bebeğimiz:nazar::nazar::nazar:

dualarımız seninle canım yavrunu kucağına alıp koklayacağın günlerde gelicek inşallah ilk meleğimiz o bizim dualarımız sizinle umudunu kaybetme

canım stres yapmamaya çalış benim bebişimde beyin kanaması geçridi ikinci evrede druna sorarmısın kaçıncı evrede diye zamanla geriliyo çok ileri düzeyde değil ise önemli olan havale geçirmemesi kalıcı hasar yaratmaması için benim kızımda hipertansiyon oluştu hiç bir şekilde kangaz oranlarını tansiyonu düşüremiyorlardı kanamada ilerliyordu yarabbim daha sonra kapılarını sonuna kadar bize açtı burdaki arkadaşların duaları ve sevdikleirmizin duaları ile nitrik oksit tedavisi uygulandı kanamada tansiyonda durdu şükrür 43 sonra taburcu oldu huda alınması çok iyi toparlmaya başlamış süt verebiliyorlarmı biberonlamı alıyor mide sondası ilemi rop muaynesi ne zaman olucak ?

bunu duyduğum iyi oldu dr çok ufak bi kanama var dedi bilemiyorum kaçıncı evrede sorarım onu haftaya tekrar tomografi çekilecek bakıcaz takip edicez dedi süt mide sondası ile günde 80 cc alıyormuş. kilo almaya başlamış. bilemiyorum inş iyi olur bebişim... aklım hep onda

incimini allah yardımcın olsun canım unutma tüm mayıs anneleri senin için dua ediyo canım sağlıkla kuzunu kucağına alacağın günler yakın olur inş rabbim yardımcın olsun bak yaşayanların dediğine göre bebeğin güçlü olacak ve kurtulacak bu zorlu yolu başarıyla atlatacak inş allah dualarımızı kabul eder inş ilk mayıs meleğimiz o ilk bebeğimiz:nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederim cnm şuanda bebeğimin de benim de en çok ihtiyacımız olan şey dua zaten.. Allah sizin de bebeklerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza almanızı nasip eder inş. benim de dualarım sizinle...

canım gecmiş olsun allah dilerim tez zamanda kucağına alıp sütünü vermeyi nasip etsin hersey cok güzel olucak buna inan ve dua et rabbim bebeğini sana bağıslasın

Canim benim hic uzulme,bende 34 haftalik dogurdum ustelik 2.100 gr dogduktan hemen sonra 1.800 oldu.Maasallah senin ki zamaninda dogsa pehlivan olacakmis..boyle rahat konusuyorum basimizdan gecttigi icin ben 625gr dogup buyuyen cocugu gordum.Rabbim cok buyuk.sen guclu ol hic uzulme bol bol sivi ic ve sutunu sag ki bebegin sutunu emsin.Benim ilk baslarda cok az sutum geliyordu gunde 3 litre icmeme ragmen bir kac gun sonra litre litre sagmaya basladim..bana doktor dedi ki cok gucsuz ancak on gun sonra emzirebilirsiniz'..ucuncu gun gece odasina gittim biraz catlak bir hemsire vardi ..cikardi bebegi kuvezden memeyide agzina tikti resmen 30 ml emdi herkes cok sasirdi..Dua cok et benim icin eden cok oldu.o gunden sonra her uc saatte bir odasina gidip emzirdim kizimi.gecenlerde ikinci yas gununu kutladik..bu yaziyi yazarkende suyu doktu diye poposuna bile vurdum :))yani yine hersey normale donecek yeter ki sabirli ve guclu ol.Allah bebegini sana ve babasina bagislasin.

canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun... sende bol bol dua et allah çok büyük hergün bi güzelliğiyle karşılaşıyoruz rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah... inşallah mis kokulu bebeğini en kısa zamanda sağlıklı olarak kollarına alıp evine götürürsün mayıs anneleri olarak hepimiz senin ve bebeğin için dua ediyoruz ....

hepinizden Allah razı olsun sizler olmasaydınız nasıl zaman geçirir nasıl teselli bulurdum bilmiyorum...

gececek insallah incimini hepimizin basindan ayni seyler gecti gercekten insanin bu donemde cok ihtiyaci oluyor dua ya ve destege allah bir an once kucagina almayi nasip etsin cani dualarimiz sizinle bu arada bebisinin adi ne

canım maşallah 80 cc içiyormu..nazar değimesin...
çabuk toparlanır ..

canım benim üzme kendini... çok çabuk toparlıyolar kendilerini... bn de 31 haftalık doğum yatım benim kızıma yaşamaz ama Allahtan umut kesilmez dediler.. 10 gün sonra evimize geldik... o kadar çabuk toarlandı düşün... allah yardımcınız olsun bi an önce kavuşursunuz inşallah...

zaman hiç geçmiyor sanki enfeksiyon riskine karşı yanına da almıyorlar 1 kere girebildim hergün camdan bakıyorum artık dayanamıyorum içim acıyor... bazen kendi kendime teselli veriyorum iyi olacak diyorum ama olmuyor evde de yalnızım sürekli onu düşünüyorum ağlamama engel olamıyorum Allahım yardım etsin... çok zor günler

Canım bebeğin nerdeyse 30 haftalık doğmuş. Yani bu aslında iyi bir hafta ve 1500 gramın da üstünde bunlar hep sizin için avantaj. Kendini hemen koyuverme bence şöyle güzelce hazırlan giyin ve dışarı bir alışveriş merkezine git. Bebek mağazalarına bak bebeğinin eksikleri varsa onları gidermeye çalış. Çünkü inan ki çok yakında bebeğin gelecek yanına ve dışarı çıkıp birşeyler almaya hiç fırsatın olamayacak. Hem sen de kafanı biraz dağıtmış olursun.

Canım allahım biran önce bebeğinin eve gelmesini nasip etsin doğumu yaptığını okuduğum ilk günden bu yana senin ve bebeğin için dua ediyorum ve edeceğim . Sağlık sihat versin allahım

minik kelebeğin en kısa zamnda kolların agelır ınsallah canım.

hıc morelını bozma sende bebegın kadar guclu olkı gelıdıgınle onunla ılgılenecek dermanın kalsın..
bıraz sabırla en guzel gunler senın olacak..

Umarım miniğin en kısa zamanda kollarında olur cnm. Benim arkadaşımda erken doğum yapmıştı ve cep telefonunu kapamıştı sürekli o zaman anlam verememiştim ama haklıymış etrafta merak eden insanlar olması normal bence bir süre görüşme kimseyle moralini yüksek tut. Hayırlı olsun yavrun...

aah canım geçmiş olsuun bebeğin dualarla iyileşecek inş.kucağında olacak merak etme...ALLAHIM BÜYÜKTÜR....neden erken doğdu??

Canım inşallah en kısa zamanda bebişin kollarında olacak, kendin emzireceksin. Onlar öyle güçlü pıtırcıklar ki...Ama sen de güçlü ol annesi, bebişe destek ver, bol bol sütün olsun. Dualarımız seninle

en kısa zamanda yanında olur inşallahhhh dualarımız seninle
ALLAH yardımcın olsunnnnnnn

X