Premature Bebekler 30 haftalık doğan bebğim küvözde dua istiyorum...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

incimini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
169
0
37
1 hafta önce 29+6 da 1585 gr doğdu oğlum... şimdi yoğun bakımda solunum cihazıyla nefes alıp veriyor doktoru solunum cihazını yavaş yavaş çıkardıklarını söylüyor... Daha önceden tecrübeli hanımlar çok morale ihtiyacım var ne kadar kalır sağlığına kavuşur mu... aklım hep onda çok üzgünüm... ( dualarınızı bekliyorum.

Allah'ım sağlıkla sana kavuştursun miniğini. En fazla 1 ay içinde gelir kuzucuğun hiç belli olmaz çok güçlü oluyor bu kuzucuklar belki de daha çabuk gelir annesi üzülme bol bol dua et.

Allah razı olsun canım ya çok sağol bu dönemde insanın morale desteğe çok ihtiyacı oluyor...

canim benim merak etme en kisa zamanda gelir benim bebisim 32 haftalik dogdugu halde 10 gun solunum cihazina bagli kaldi ama bak simdi yanimda hic umudunu yitirme canim

benım ıkızlerımde 30 haftalık olarak dunyaya geldı...hıc merak etme allahın ıznıyle senın bebısınd eevıne gelecek.....en fazla 40 ıcınde ...belkıde daha erken..

Benim kızım da 30 haftalık doğdu,1454gr 43cm.28 gün kaldı hastanede.Seni çok iyi anlıyorum,çok zor bir durum,ama hiç merak etme,yaşadığın bu günlerin hediyesi de var,sağlıcakla kucağına alacağın günleri de göreceksin.Allah yardımcın olsun,dualarım seninle...

rabbim büyük canim insallah hersey cok güzel olacak canimmmmm
dualarimiz sizinle.rabbim melegini korusun ve annesine tez zamanda kavustursun canim

bende 29+6 da doğum yaptım üstelik benim yavrularım üçüz şimdi 7 aylık oldular bile öncelikle canım kendini zor bir yola hazırla sabırlı olman lazım bebğinin yanında olmaması çok kötü ama inan onlar bizden çooook güçlüler benimkiler üçüz olduğu halde bu zorlu yolu başardılar benimkiler ikisi 1.500 biri 1.470 gram doğdular ikisi 41 gün biri 58 gün kaldı çok zorluklar atlattılar yavrularım ama başardılar ki benimkiler üçüzdü . merak etme birde kendini asla bırakma çünkü eve gelince sana çoook ihtiyacı olucak bebişinin çünkü o tüm bebeklerden daha iyi bir bakım istiyor bu yüzden kendine iyi bak ve hiçbir zaman umutsuzluğa kapılma canım dualarım seninle

solunumla ilgili çok problemi kalmazsa cnm 2 kiloya ulaşınca veriliyor
yeterki ciğer problemi olmasın ben 33 haftada doğurdum ikizlerimi 2310, 2440 gr doğdular ciğerlerde çok şükür problem olmadığından yanımdalardı

hepiniz çok sağolun bu sayfayı okuyup okuyup moral buluyorum gerçekten sabır gerekiyor Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın onlarla imtihan olmak çok zor...
inş sağlıkla kucağıma aldığım gün de size burdan yazarım... tekrar tekrar sağolun iyiki varsınız

Canım Allahın izniyle inşallah en kısa zamanda sağlıklıca bebeğine kavuşursun.burada 26 haftalık doğan sağlıklı bebeklerin haberlerini alıyoruz.güçlü ve sabırlı ol bol bol dua et.Allahım senin bebeğine ve diğer dua bekleyen bebeklere şifa versin.kendine iyi bak bebeğinin sana ihtiyacı var.

canım benim dualarımız seninle
mayıs anneleri topiğinin ilk meleği o allah biran önce sağlığına kavuştursun

Allah bir an önce bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah... senin haberinden sonra erken doğan bebişlerin konularına baktım da, üzülme annesi çok güçlü oluyorlarmış, bak hepsi sağ salim annelerine kavuşmuş, tabi zor bir süreç bekliyor seni ama bebeğin evine gelince tüm sıkıntıları unutacağına eminim... mayıs annelerinin ilk bebeğine kocaman sevgi ve dualarımla.....

Allah bir an önce bebişini kollarına almayı nasip etsin canım;İlk Mayıs meleğimiz o bizim,Korkma ;Allah ın izniyle hepsi geçecek...dualarımız seninle

sağ salim kucağına alırsın inş canım Allah sabır versin atlatırsın inş birçokları gibi sende.

camın benim 31 haftalık dogdu kızım 14 gun sonra aldım kucagıma kendini uzme sutun onun icin en buyuk ilac hemen sagıp dolaba depo yap yuksek moral cok onemli hic korkma o mayıs bebeklerini yakalayıp gececk bile annesi

öncelikle geçmiş olsun vede gözünaydın anne olmuşsun mucizen hayatta ve inan sen bile inanamayacaksın onun ne kadar güçlü olduğuna benim kızım 1200gr doğdu doktor en az 2 ay kalcak şimdiden buna hazırlayın kendinizi dedi ama kızım 25 gün sonra çıktı sağlıklı olduktan sonra inan bana herşey çok çabuk oluyo

inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebğine..sağlıkla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…