Premature Bebekler 30 haftalık doğan bebğim küvözde dua istiyorum...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
şimdi oğluş kucağındadır gözün aydın annesi maşallah ikinizede

:nazar::nazar::nazar:Gözün aydın canım. Doya doya kokla minişini. opuyorumnanaktan
Allah küvezde bebeğini bekleyen bütün anneleri böyle mutlu sonlara ulaştırsın inşallah.

canım yavrunun sağlıkla evine çıkmasına çok sevindim..minik savaşçı o...:)) doyasıya kokla annesi...maşallah ............

gözün aydın canım allah birdaha göstermesin bu günleri sağlıklı hayırlı uzun ömür versin

incimini maşallah bebeğine canım çok sevindim bebeğini kucağına almana,Allah hayatınız boyunca bir daha hiç ayrılık göstermesin...:nazar:

bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ederim evet minişim şimdi mışıl mışıl uyuyor hasret gideriyoruz doyamıyorum bakmaya kötü günleri sizler sayesinde kolay atlattım bende sini için dua ediyorum...

gözün aydın incimini.. güzel günleriniz var inşallah önünüzde... böyle taburcu haberleri duyunca inanılmaz seviniyorum... artık sağlıkla büyümesini izlemek işin en keyifli kısmı başlıyor, allah nazarlardan korusun miniğini...

Geçen hafta plesenta previadan dolayı hastanede yattım iyileştim çıktım. Odamda kalan başka bir bayana 30+6 da suyu azaldığı için sezeryan yaptı doktorlar. 1650 gr bir oğlu oldu. Küvözde şuan. Ve çok sağlıklıymış. 40 gün kalınca ve 2300 gr olunca çıkartacağız demişler. Bende az daha 28. haftamda doğuracaktım neyseki ucuz atlattım kanamam durdu benim. 26-28 haftalık doğan bebekler çok zorluk çekiyolar ama 30dan sonrası çok daha çabuk atlatılıyor. Tüm prematüre annelerine sabırlar diliyorum.

canım Rabbim en kısa zamanda yavruna kavuştursun seni.ben tecrübeli değilim aksine benimde bebeğim 28 haftalık.banada dr.erken doğum tehdidii var dedi.acını paylaşıyorum.inş.Mevlam yavrunu senin yanına sağlıklı olarak yanına gönderir.Şafi ismi seninle olsun.

solunumla ilgili çok problemi kalmazsa cnm 2 kiloya ulaşınca veriliyor
yeterki ciğer problemi olmasın ben 33 haftada doğurdum ikizlerimi 2310, 2440 gr doğdular ciğerlerde çok şükür problem olmadığından yanımdalardı
sana ciğer geliştirici iğne yapmışlarmıydı canım??

X