- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- Konu Sahibi halacocuksun
82.4 tü kilom. Ölçülerimi eve geçince ya da sabah alırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
82.4 tü kilom. Ölçülerimi eve geçince ya da sabah alırım.
Canım bugun de 1 saatlik yuruyusumu yaptim yaz oraya yazz mutlu oluyorum :))Canım dünde yürüyüş yapmış dün degilmi onu yazicam benim belim 86 kalcam 94 çıktı onları yazicam simdi
Canım bugun de 1 saatlik yuruyusumu yaptim yaz oraya yazz mutlu oluyorum :))
ınsallahh canimmEkledim canım bu satırları dolduralim inşallah
yazmıştım canım görmedin heralde 62.5
Akşam yürüyorum ben. Raporu geç veriyorum o yüzden.Evet kızlar ne yaptınız bugün. Saat 10.00 da10.000 adımımı attım ben 1 saat 10 di surdu aralarda nadirde olsa koştum
C cranial B BaslarsanBitirirsin
Akşam yürüyorum ben. Raporu geç veriyorum o yüzden.
Hula hoop aldım.akşamı bekliyorum
avesa marka aldım 1.5 kg agırlıgında. ürünü inceledim güzel. n11 sitesinden 64 liraya aldım.Tamam canım bende hulohop almayı planlıyorum nerden ve kaç liraya aldım birde nasıl.ağırlığı yani nasıl almak gerek velin incelmesi ne etki olması için
avesa marka aldım 1.5 kg agırlıgında. ürünü inceledim güzel. n11 sitesinden 64 liraya aldım.
Deneyemedim iş yerinde oldugum için ama ürün güzel,kaliteli.
Selam kizlaaar an itibariyle 1 saatlik yuruyusumu tamamladim eriyecek bu bacaklarrr insallaaaah :))Bakalım esim gelsin ilerki asamalarda bende almak istiyorum öncelikli hedefim eliptik bisiklet aldırmak eşime ama 55 kilo olursam alacak
dun 10000 adım atamadım cunku hulahop aldım onunla calıstım. bugunde yuruyus yapamam yolca cıkacagım pazartesı donecegım. o zamana kadar yuruyus yalan olur.
Aynen bırakmak istemiyorum zaten. Günboyu iş yerinde oturmak iyice hantallaştırdı vücudumu. Değiştirmek lazım.Gelince devam edersin önemli olan bırakmamak
benim de dinlenme günüm bugün oldu canim coj yogundum yürüyemedimBugün de 10.000 adimimi attım yarin bebeğimi hastaneye götürücem buyuzden yarin dinlenicem hem ayaklarım sisti ayakkabi bol geliyodu simdi sıkıyor ayaklarimada bakim yaparım inşallah
canim cok fena grip oldum yaa (Kızlar hastaneden geldikten sonra 10.000 adım daha attım ama artik hic terlemedigimden moralim bozuluyordu ama aralarda hafif hafif koşmaya başladım ve terkedin azda olsa yavaş yavaş aralarda kosacagim kızlar eşimi de gaza getirdim gelince birlikte spor yaparız artik
Siz neler yaptınız