30 günlük günde tempolu 10.000 adımla zayıflama

Akşam yürüyorum ben. Raporu geç veriyorum o yüzden.
Hula hoop aldım.akşamı bekliyorum

Tamam canım bende hulohop almayı planlıyorum nerden ve kaç liraya aldım birde nasıl.ağırlığı yani nasıl almak gerek velin incelmesi ne etki olması için

Tamam canım bende hulohop almayı planlıyorum nerden ve kaç liraya aldım birde nasıl.ağırlığı yani nasıl almak gerek velin incelmesi ne etki olması için
avesa marka aldım 1.5 kg agırlıgında. ürünü inceledim güzel. n11 sitesinden 64 liraya aldım.
Deneyemedim iş yerinde oldugum için ama ürün güzel,kaliteli.

avesa marka aldım 1.5 kg agırlıgında. ürünü inceledim güzel. n11 sitesinden 64 liraya aldım.
Deneyemedim iş yerinde oldugum için ama ürün güzel,kaliteli.

Bakalım esim gelsin ilerki asamalarda bende almak istiyorum öncelikli hedefim eliptik bisiklet aldırmak eşime ama 55 kilo olursam alacak En Büyük TÜRKİYE

Bugün de 10.000 adimimi attım yarin bebeğimi hastaneye götürücem buyuzden yarin dinlenicem hem ayaklarım sisti ayakkabi bol geliyodu simdi sıkıyor ayaklarimada bakim yaparım inşallah :KK59:

dun 10000 adım atamadım cunku hulahop aldım onunla calıstım. bugunde yuruyus yapamam yolca cıkacagım pazartesı donecegım. o zamana kadar yuruyus yalan olur.

dun 10000 adım atamadım cunku hulahop aldım onunla calıstım. bugunde yuruyus yapamam yolca cıkacagım pazartesı donecegım. o zamana kadar yuruyus yalan olur.

Gelince devam edersin önemli olan bırakmamak :KK19:

Kızlar hastaneden geldikten sonra 10.000 adım daha attım ama artik hic terlemedigimden moralim bozuluyordu ama aralarda hafif hafif koşmaya başladım ve terkedin azda olsa yavaş yavaş aralarda kosacagim kızlar eşimi de gaza getirdim gelince birlikte spor yaparız artik :KK73:

Siz neler yaptınız :KK49:

Kızlar hastaneden geldikten sonra 10.000 adım daha attım ama artik hic terlemedigimden moralim bozuluyordu ama aralarda hafif hafif koşmaya başladım ve terkedin azda olsa yavaş yavaş aralarda kosacagim kızlar eşimi de gaza getirdim gelince birlikte spor yaparız artik :KK73:

Siz neler yaptınız :KK49:
canim cok fena grip oldum yaa :KK43:(

X