- 7 Ocak 2016
- 81
- 63
Ben geçen sene 30 gün squat'ı uygulamıştım, spor yapmaya ba-yı-lı-yo-rummmm iş güç ara vermek zorunda kaldım yürüyüşler koşu vs, bi-iki kilo da aldımen kısa zamanda ben de 30 gün squat programıma başlayacağım... yaz da geliyor fit olmak lazım... sizin nasıl gitti kızlar? fark etti mi bişiyler?
Geçen sene bir fayda görmedin mi??
geçen sene faydasını gördüm canımcım, o kadar farkediyor ki anlatamam, sadece swuat değil karın kası egzersizi, bisiklet, koşu, diyet ve bol su içmeyle kombin bir program hazırlamıştım kendime artı asla hiç bir gün şeker tuz karbonhidrat ve alkol almadım. 1 ayda 6 kilo vermiştim... detoks falan da yapmıştım bayağı sıkmıştım dişimi ne güzel fittimkaslandım falan... son bi kaç aydır sporu bırakmıştım yoğunluğumdan dolayı, ne bulsam onu yiyordum artı alkol falan selülitlenme yağlanma başladı bi iki kilo aldım. ama artık dur dedim kendime, bi kendine gel aldın başını gidiyorsun. şimdi yine 30 günlük squat a başladım bunun yanında tibetin günlük hareketlerini yapıyorum ve sıkı diyet. şimdiden inceldiğimi hafiflediğimi hissediyorum... bugün 9. günüm. hiç bırakmadım... sıfır alkol, şeker tuz karbonhidrat yok... detoks ta yapacağım... squat bitince koşu egzersiz aynen devam... bırakmak yok.. ara yerim istediğimi ama azar azar bu kadar acı çektikten sonra kolay kolay yiyemiyor insan tatlıya aşeriyorum ama 9 gündür ağzıma sürmedim.. gelişmelerimi paylaşırım yine <3
Detoks ne yapıyorsun? Bolca verilmesi gereken kilom var da
yeşil çay ve süt detoksu tatlım, tansiyonun varsa, vücudunun direnci düşükse sakın yapma, ve tüm gün evdeyken yatarak yap bu detoksu... eğer yapabilirim dersen tarifini vereyim... günde 2 kilo verdiriyor ve ödemini atıyorsunben de 10-15 güne kadar yapacağım inşallah...
Oyyy ölürümcanım valla tarifi verirsen süper olur.Hatta sabah akşam dua ederim sana
Oyyy ölürümcanım valla tarifi verirsen süper olur.Hatta sabah akşam dua ederim sana
dur kız ölme kıyamam :) yaşayalım ama güzel fit ve sağlıklı kokoş kokoş tıkır tıkır dolanalım ortada herkes bize özensin
Tamam pür dikkat sendeyim bacım
Valla bende düşük tansiyon var.Ama dönmem bu yoldanhadi gazan mübarek olsun tatlım inşallahhh faydasını görürsün :)) duaların için şimdiden teşekkürler bacım ben de sana ediyorum.. :-* yaz mutlaka gelişmeleri...
Valla bende düşük tansiyon var.Ama dönmem bu yoldanhaftasonu yapayım ama.İşe giderken olmaz.Sütümü kesmez dimi?Zaten az Ama sakıncalılarda yok nasılsa Allah razı olsun bacım
Bir mani olmazsa ben de bu haftasonu düşünüyorum.İnşaallah bir iş çıkmazyok yok kesmiyor sütü merak etme... yalnız sürekli tuvalete gideceksinishal yapıyor komple boşaltacak vücudunda ne varsa senden de canımın içi teşekkürler gelişmeleri yaz mutlaka, ben haftaya cumartesi yapacağım büyük ihtimalle, evde yalnızken, işte yok...
Bir mani olmazsa ben de bu haftasonu düşünüyorum.İnşaallah bir iş çıkmazyazarım yapar yapmaz canım
bunu yapıp bacağı kalınlaşan oldu mu