- 7 Ocak 2016
- 81
- 63
İnşaallah işe yararsa daha ne isteyeyim.2 ay bile yaparım canım Sen nasıl oldun?Tebrik ederim canım,en kararlı sen çıktın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah işe yararsa daha ne isteyeyim.2 ay bile yaparım canım Sen nasıl oldun?Tebrik ederim canım,en kararlı sen çıktın
Ben dün başladımmmBende başlamak istiyorum yeni takım var mı. ???
Bende bugün başlayayım o ZamanBen dün başladımmm
Hadi hayırlısı tamamlayabilirim inşallah
190 squat tek seferde durmadanmi yapıyorsun yada nasil yapıyorsun ben 50 yapana kadar canim çıkiyor190 squat,80 mekik hallettim
Canım 140 a kadar zorlansam da yaptım.Sonra bacak gerdim,bel çevirdim falan.Kalan 50 yi yaptım.Bence senin normal.Yeni başladın sanırım.Ben de başlarda öyleydim.Bu akşamki görevimi yapacağım birazdan.Şimdiden gözüm korktu.190 squat tek seferde durmadanmi yapıyorsun yada nasil yapıyorsun ben 50 yapana kadar canim çıkiyor
bacaklarım kopacak gibi ağriyor çok zorlaniyorumCanım 140 a kadar zorlansam da yaptım.Sonra bacak gerdim,bel çevirdim falan.Kalan 50 yi yaptım.Bence senin normal.Yeni başladın sanırım.Ben de başlarda öyleydim.Bu akşamki görevimi yapacağım birazdan.Şimdiden gözüm korktu.
offf inş yaa 50 şer olmak üzere 3 set yapiyorum oluyordur heralde