30 gün Squat yapmaya varmısınız ?

çok merak ediyorum bu konuyu kesin bi sonuç almak istiyorum squat kalçayı daha da dolgunlaştırıyor ve sıkılaştırıyor mu mu yoksa eritip mi sıkılaştırıyor lütfen bu konuda bilgilendirir misiniz ??
sıkılastırır sıkılastırıken de kilo kaybı olmasada popo ufalmıs gibi gorunebilir..zaten poponun dolgunlasması ancak kilo alıp spor yaparsanız olur diyetteyseniz dolgunlasması imkansız ama sıkı bir popoya sahip olabilirsiniz:)

kalça ölçüm 90 cm biraz daha olsunlar istiyorum zayıf bir bayanım o yüzden tereddütteyim napsam ki ?

kalça ölçüm 90 cm biraz daha olsunlar istiyorum zayıf bir bayanım o yüzden tereddütteyim napsam ki ?
aslında agırlık olmadan yapılan squatın cok etkisini beklememek lazım heleki o buyuk dolgun kalcalar agırlık olmadan yapılan squatla imkansız diyebilirim genelde en az kendi agırlıklarıyla yaparlar..popoyu buyutmek icin kısa yoldan sunu yapabilirsin karbonhidrat alımını arttır kilo al bir tarafdan da kalca sıkılastırıcı egzersizler yap sıkı bir popoya sahip olursun aldıgın kiloylada dolgunlasmıs olur:)

Kızlar merhaba bende squat yapıyorum bugün 7.günüm yaparken sadece bacagimin ust kısmı ağrıyor kalçamda ağrı yok acaba yanlış mı yapıyorum fikriniz var mıı

Kizlar merhaba bende 15. Gundeyim bacaklarim kalinlasti gibi niye boyle oldu zaten kalin bacagim 55 ken 57 oldu biraksam mi squati kalinlastirdi bacagimi anlamadim ki??

Her pazartesi yeniden squata baslıyorum yapcam bir ay diyorum ama iki günden sonra bitiyo yapamıyorum. Ya ben beceremiyorım yada bu olayın bi pratıği olmalı nefesim kesiliyo 30 tane bile çeksem bi çare kızlar

Doğru yapıyorsun kalça sonradan ağrır
Sqaut yapmaya bende başlamak istiyorum ama zayıfım ve popom dümdüz bnm amacım biraz daha dik ve dolgun bi popo bu hareketle kimi büyür kimi sıkılaşıp küçülür diyor hangisi doğru siz nasıl bir sonuç aldınız

Alıntı fotoğraf albümümde.

Bende squat yapmaya başladım 6. Gunumdeyim diye bilirim. Siz yaptinizmi bi faydası oldumu bunu mereka ediyorum aynı dert bendede var o yüzden soruyorum cevabinizi bekliyorum lütfen

Bende squat yapmaya başladım 6. Gunumdeyim diye bilirim. Siz yaptinizmi bi faydası oldumu bunu mereka ediyorum aynı dert bendede var o yüzden soruyorum cevabinizi bekliyorum lütfen
Ben henüz başlayamadım öyle sanıyorum ki bu ay da başlayanayacağım siz faydasını görürseniz banada bildi verin lütfen

O kadar azimle yapmış hanımlar ama tamamlayan kimse yok mu sonucu nasıl söyleyebilecek biri.. Gözle görülür bir kalkıklık oldu mu bi aydınlatın hanımlar bizi

Ben hep yapıyordum ama 30 gündür falan yapamadım.Haydi baslayalım 30 günlük periyodumuza.Varmı gelen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…