Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
110 brawooo izin bence iki gün olsun ben 25 yaptım bir kere gece yatak da ağrıdan ölüyordumBugün 110 ,yarın izin
Eki Görüntüle 1777640
Ben bunlari gordukce acayip demotive oluyorum..
Kadinlarin kalcalari dumduz
110 brawooo izin bence iki gün olsun ben 25 yaptım bir kere gece yatak da ağrıdan ölüyordum
Bunlardan daha guzel popolar dileyin valla..bende bakıp iç geçirenlerdenim darısı başımıza :)
Allah seni ne yapmasın Evet ilk başlarda zorluyor birkaç gün ama alışınca inan çok kolay yapılıyor.Sadece sabırlı olup devam etmek lazım..Program böyle 1 aylık ve 4 günde bir izin şeklinde .
bu adını tam yamayabilirim anla sen lütfen sgaat :) anladın işte:) spor salonuna gittiğim dönemler de hoca bunu bana hergün yap makinelere girmesen de olur demişti o kadar etkili bir hareket demek ki işe yaradığı zaten kesin yapan arkadaşlar var sonuçları muhteşem bende başlayacağım bi kaç gündür eve kapandım hastalıktan düzelim malum bide bacak arası eklenmesin:) stard veririm buradan ha diyim önce 20 başlarım sonra artık yavaş yavaş yok mu artıran derim
Bunlardan daha guzel popolar dileyin valla..
Bunlarinki tepsiden farksiz bir de popo kaldirma vidyosu cekiyolar