30 bin lira ceza, 4 bin lira masraf, üstüne ailem, üstüne boşanma aşaması

Bişey yaptığınızı düşünmüyorum
Ailenizde otel motel hata etmiş çiğneyip size vermeleri lazımdı yorulmayın siz

1 not da benden olsun.. Gerçek dert derken kime göre neye göre? Herkesin derdi kendince gerçek bunu asla unutmayınız.

Canım başlamak için huzuru beklersen zor . İnsan zor şartlarda büyük işler yapar ben yaşadım . Bu arada bu grupta öğretmenim deme direk linç ediliyorsun tecrübe ile sabit . Bir de bence bu durun seni kamçılar İnan insan rahatken ders çalışamıyor.
Bir de atandıktan sonrası da İnan zor hele bu devirde cidden zor bazen keşke ev hanımı oslaydım diyorum ya da kendi işim olsaydı . Bıktım İnan veliler çok acımasız

Reactions: Den
Bence sen kendini ve kafanı değiştirmelisin. Annen sana yemek yapmak zorunda değil. Koca kadınsın hizmetçi mı ki yemek yapmayı unutmuş diyosun?
Senin neden millete boş yere sataştığın belli. Bir doktora görünsen iyi olur.

Dün usta aradı arabayı tamir etmiş ve tüm bakımlarını yapmış, ödemenin bir kısmını nakit verirsiniz bir kısmını da karta böleriz, dedi :) ben söylemeden böyle bir şey söyledi :)) adamın içine mi doğdu nedir :)
belki de burayı okuyordur görünce dur şunlara bir yardım edeyim bari demiştir : D
Yani araba derdi çözüldü.
30 bin borcu da yapılandırma yapacağız, borç uzun taksitlere bölünüyormuş babam araştırmış hatta bazen af çıkıp borcun bir kısmı da affedilebiliyormuş, bu sene seçim senesi belli olmaz, yani borç mevzusu da çözülmüş oldu.
Gelelim anne mevzusuna, burada bazı üylerde yanlış anlaşılma olmuş çünkü ben her şeyi yazmadım, sadece çok az bir kısmından bahsetmiştim.bu yüzden olayı sadece yemek yapmak olarak görmüşler.
Hayatta hiçbir zaman başkasının üstüne parazit gibi yapışıp kendimi baktırma kafasında olmadım.Allah a çok şükür benim elim ayağım tutuyor, kendi işimi niye başkasına yaptırayım? Konu yani çook yanlış anlaşılmış.Ama olsun.
Neyse Annemle konuştum, haklı olduğumu, son birkaç yıldır sağlıksal ve manevi sebeplerden dolayı evi çok boşladığını, kardeşime babama üzüldüğünü söyledi.yani onun da kendine göre dertleri var o yüzden de evi boşlamış.bunları konuştuk. İyi ki sen varsın dedi, en büyük yardımcımsın ben senin hakkını ödeyemem her işimize koşuyorsun dedi. Ben de artık ders de çalışmam gerektiğini, artık eskisi kadar ev işlerine zaman ayıramayacağımı söyledim. Böyle böyle konuştuk anlaştık çözdük.
Şu an bir derdim daha çözülmüş oldu :) çok mutluyum yorum yapan herkese de teşekkür eederim.

Güncellemeyi bir zahmet okuyuver canım :)

Ben senin evliliğinle alakalı bişey yazmadım ki :)
Kafa yapını değiştirmen lazım. Çok boş.
Ne evliliği sen ne diyorsun evlilikle konunun ne alakası var ayrıca Mune abla bakar mısın şahıs hakaret ediyor Yasak kelimeler yazmak istemiyorum :) siz gerekeni yapar mısınız

Ne evliliği sen ne diyorsun evlilikle konunun ne alakası var ayrıca Mune abla bakar mısın şahıs hakaret ediyor Yasak kelimeler yazmak istemiyorum :) siz gerekeni yapar mısınız
Mune benim konuma yaptığı yorumları görmediniz mı peki müne hanım?

Güncellemeyi oku demişsin ya,eşinle barıştığın herşeyin düzeldiğini söylemişsin güncellemede.bende evliliğinle ilgili bir yorum yapmadığımı söylemiştim.

Mune benim konuma yaptığı yorumları görmediniz mı peki müne hanım?
Bu uyarıyı genel yazıyorum, yalnızca şahsınıza alınmayın lütfen, rica ediyorum birbirinizi topiklerde şikayet etmeyin, biz sizin topiklerinizi de, yorum yazdığınız topiklerde ne yazdığınızı da takip edemeyiz, tek tek yorumları okumaya imkan bulmamız da zor çünkü sitede milyonlarca mesaj var, raporlara bakarız, uyarılık bir durum varsa uyarımızı yaparız.

Konu sahibesi de uyarı almış, siz de uyarı almışsınız, artık aranızdaki husumet devam etmesin, devam etmesi demek her ikinizinde defalarca uyarı alması demek, gerek yok tatsızlıklara.

Haklısınız gerek yok gerçekten de. Haklısınız binlerce msj var hepsiyle uğraşamazsınız..
dikkat edicem Müne. Uyarı aldığını unuttum şimdi hatırladım kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…