30 bin lira ceza, 4 bin lira masraf, üstüne ailem, üstüne boşanma aşaması

İnşaatı durdurdular, ama babam yapacağım diyor.zamanında yapmadı yapsa şimdiye imar affı ile her şeyi affedilirdi amcamların falan hep öyle oldu.şimdi işimiz yok babamın hatalarıyla uğraşıyoruz
İmar affı 31 Aralık a kadar uzatıldı aslında.Belki halledilir o zamana bir şeyler..deneyin siz de babanıza yardımcı olun.

Ben anlamadim anneniz tutturduysa gidelim diye once arabayi servise sokmamliz lazim ondan sonra gidelim derdiniz biter giderdi
Yemek yapmayi unuttuysa cikarirsiniz kahvaltilik yaparsiniz ki unutmasi onemli diil kadinin cani yapmak istemeyebilir de
Baslikta bosanma demissiniz konuda esimle arayi duzelttim demissiniz
Cidden anlamadim konuyu

İmar affı 31 Aralık a kadar uzatıldı aslında.Belki halledilir o zamana bir şeyler..deneyin siz de babanıza yardımcı olun.
Oluyorum zaten, imar affı 2017 sonuna kadar yapılan yapıları kapsıyor, bizimkinin bir kısmı girdi sadece..

Yillik bakimini aksatir aksatmaz araba bozulmaz ki...
Yagina suyuna bakmadan mi yola ciktin naptin acaba.
Hayır, küçük bir arızası varmış bakıma soksam çıkarmış, ama sokmadığım için daha büyük sorun açtı.dışarıdan anlaşılabilecek bir şey değil.

Eşimle arayı düzelltim nerde demişim :))))))) derdim annemin yemek yapmaması vs değil,ben aslında yazdım ama evet, konuyu anlamamışsınız.

Otelim olacak .
Aşağı yukarı getireceği parayı bileceğim.
Ama ben kpss ile uğraşacağım
Bence annenizden çok sizin kendinizden haberiniz yok
Aha al işte olumsuz yorum kraliçesi geldi :) ben de witch ne zaman gelecek diyordum.
Canım benim, otel şu an cezada, hiçbir şey kesin değil, sorunları çözülürse güzel bir gelir getirebilir ama %100 kesin değil.komple oraya bağlanamam :) benim bir bildiğim var yani sen takılma.

Eşimle arayı düzelltim nerde demişim :))))))) derdim annemin yemek yapmaması vs değil,ben aslında yazdım ama evet, konuyu anlamamışsınız.
Esimden kurtuldum , atlattim vs demissiniz ben o kismi arayi duzelttim gibi anladim, cok konusur gibi yazmissiniz valla cok zor oldu anlamak

1.olay yemek yapıp yapmaması değil genel olarak çoook sorumsuz lay lay lom birisi olması.
2. Arabanın küçğk bir arızası uzun yola çıkınca tavan yapmış.
3.Otele ceza geldi diye anlattım, sorunlar var %100 kesin değil hemen tereyağından kıl çeker gibi açılacağı.
Dediğiniz gibi salakça niye davranayım? Gerçi siz de haklısınız burada çok hatalı davranan kadın oluyor.

Esimden kurtuldum , atlattim vs demissiniz ben o kismi arayi duzelttim gibi anladim, cok konusur gibi yazmissiniz valla cok zor oldu anlamak
Kusura bakma kafam biraz bozuk ya ondan çok dikkat ederek yazamadım. Ama iyi geldi kızların yorumlarını okumak.

Çok güzel yorum yazmışsın canım, eline sağlık

Hayır atansan noolcak? Gençliğin içinden otobüsle bile geçmek istemediğin yerlerde geçecek. Mis gibi turistik yerde otel,işletmeci kafan da varsa harika hayat işte.

Hayır atansan noolcak? Gençliğin içinden otobüsle bile geçmek istemediğin yerlerde geçecek. Mis gibi turistik yerde otel,işletmeci kafan da varsa harika hayat işte.
İşin o kısmı da var doğru diyorsun. Ama o kadar okudum diyorum bir yandan da. Bazen ikilemde kalıyorum

İşin o kısmı da var doğru diyorsun. Ama o kadar okudum diyorum bir yandan da. Bazen ikilemde kalıyorum
Valla ben de öğretmenin para kazanmak için okumadım bugünki kişiliğimi özgüvenimi donanımımı okumaya borçluyum. Görmediğim ülke kalmadı iki dil biliyorum okumasaydim küçük dünyamda solar giderdim. Ben çalışmıyorum bu arada hem özelin şartları hem de atansam doğuya falan gidemem. Günün birinde öğretmenlerin kıymeti anlaşılırsa sayginligimiza yakışır davranilirsa çalışırım. Senin de ailenin imkanı var kullan, özel okul patronu zengin edeceginr kendini zengin et. Ayrica idealist davranip güzel nesil yetistirmeye katkım olsun diyorsan da yok öyle bir dünya üzgünüm senin meslek bilginle yaptığın davranisin sonucunda çok bilmiş veliler şikayete gelecek kıymetin bilinmeyecek boşver kendi hayatıni güzelleştir.

Reactions: Den
Bir cümlesini mi okudun
Hayır hepsini okudum. Annenle ilgili dertlerin çok saçma. Yemek yapmadı, kapıda kaldım falan. Borç olayları Allah ödeme kolaylığı versin tabi ama bi sizin borcunuz yok yani. Ne güzel otel yaptırıyorsunuz borçsuz iş mi kuruluyor?

Oluyorum zaten, imar affı 2017 sonuna kadar yapılan yapıları kapsıyor, bizimkinin bir kısmı girdi sadece..
Öyle mi dersin? İnsanlar bu yaz kosa koşa prefabrik evleri niye koydurdu o zaman arsalarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…