- 23 Ağustos 2012
- 49.499
- 229.386
Ben olsam hiç atanmak ile uğraşmazdim ya.Gider işletirdim oteli yeri de güzelmiş hem. Annenize de test yaptırın bazı değerleri düşük demek ki
İmar affı 31 Aralık a kadar uzatıldı aslında.Belki halledilir o zamana bir şeyler..deneyin siz de babanıza yardımcı olun.İnşaatı durdurdular, ama babam yapacağım diyor.zamanında yapmadı yapsa şimdiye imar affı ile her şeyi affedilirdi amcamların falan hep öyle oldu.şimdi işimiz yok babamın hatalarıyla uğraşıyoruz
Teşekkür ederim, sağ olun..Geçmiş olsun bu arada.
Oluyorum zaten, imar affı 2017 sonuna kadar yapılan yapıları kapsıyor, bizimkinin bir kısmı girdi sadece..İmar affı 31 Aralık a kadar uzatıldı aslında.Belki halledilir o zamana bir şeyler..deneyin siz de babanıza yardımcı olun.
Hayır, küçük bir arızası varmış bakıma soksam çıkarmış, ama sokmadığım için daha büyük sorun açtı.dışarıdan anlaşılabilecek bir şey değil.Yillik bakimini aksatir aksatmaz araba bozulmaz ki...
Yagina suyuna bakmadan mi yola ciktin naptin acaba.
Eşimle arayı düzelltim nerde demişim :))))))) derdim annemin yemek yapmaması vs değil,ben aslında yazdım ama evet, konuyu anlamamışsınız.Ben anlamadim anneniz tutturduysa gidelim diye once arabayi servise sokmamliz lazim ondan sonra gidelim derdiniz biter giderdi
Yemek yapmayi unuttuysa cikarirsiniz kahvaltilik yaparsiniz ki unutmasi onemli diil kadinin cani yapmak istemeyebilir de
Baslikta bosanma demissiniz konuda esimle arayi duzelttim demissiniz
Cidden anlamadim konuyu
Aha al işte olumsuz yorum kraliçesi geldi :) ben de witch ne zaman gelecek diyordum.Otelim olacak .
Aşağı yukarı getireceği parayı bileceğim.
Ama ben kpss ile uğraşacağım
Bence annenizden çok sizin kendinizden haberiniz yok
Esimden kurtuldum , atlattim vs demissiniz ben o kismi arayi duzelttim gibi anladim, cok konusur gibi yazmissiniz valla cok zor oldu anlamakEşimle arayı düzelltim nerde demişim :))))))) derdim annemin yemek yapmaması vs değil,ben aslında yazdım ama evet, konuyu anlamamışsınız.
1.olay yemek yapıp yapmaması değil genel olarak çoook sorumsuz lay lay lom birisi olması.Koskoca kadınsınız anneniz size niye yemek yapsın onu anlamadım?ayrıca o araba yola gittiği için değil zaten bozulacaktır 4 bin masraf yola gitti diye çıkmaz.Babanız da yaşlıysa zaten o oteli kim işletecek?otel açacaksanız niye ona kanalize olmaktansa kpss falan uğraşıyosunuz?
Kusura bakma kafam biraz bozuk ya ondan çok dikkat ederek yazamadım. Ama iyi geldi kızların yorumlarını okumak.Esimden kurtuldum , atlattim vs demissiniz ben o kismi arayi duzelttim gibi anladim, cok konusur gibi yazmissiniz valla cok zor oldu anlamak
Çok güzel yorum yazmışsın canım, eline sağlıkKapıcı maaşları temizlikçi maaşları alıyorsun demek ne demek çok ayıp bence, Onlar insan değil mi?
Size gelince, ben sizin yerinizde olsam kendi geleceğini Düşünürüm, o kadar yıl okudunuz heba etmeyin derim, atanmaya çalışın, kariyerinin olsun mal gelip geçici bir şey ama meslek hep olacak bir şey.
Sonuçta o oteli size güvenip yapmadılar, elbet bulunur çaresi, bizimde otobğsmğz var basında kimse yok mecbur şoför sürüyor, 2000 lira şoför alıyorsa aylık en fazla bize 1000 lira geliyor, anlayacağınız şoför bizden daha çok alıyor ama mecburuz onunda ekmek kapısı bu işler böyle mecbur kabul edeceksiniz bazı seyleri
Bir cümlesini mi okudunHmmmm annen yemek yapmayı unutmuş. Gerçek bi dertmiş doğrusu. Böyle bi dertle nasıl başa çıkarsın bilmem. Senin için çok üzüldüm.
İşin o kısmı da var doğru diyorsun. Ama o kadar okudum diyorum bir yandan da. Bazen ikilemde kalıyorumHayır atansan noolcak? Gençliğin içinden otobüsle bile geçmek istemediğin yerlerde geçecek. Mis gibi turistik yerde otel,işletmeci kafan da varsa harika hayat işte.
Valla ben de öğretmenin para kazanmak için okumadım bugünki kişiliğimi özgüvenimi donanımımı okumaya borçluyum. Görmediğim ülke kalmadı iki dil biliyorum okumasaydim küçük dünyamda solar giderdim. Ben çalışmıyorum bu arada hem özelin şartları hem de atansam doğuya falan gidemem. Günün birinde öğretmenlerin kıymeti anlaşılırsa sayginligimiza yakışır davranilirsa çalışırım. Senin de ailenin imkanı var kullan, özel okul patronu zengin edeceginr kendini zengin et. Ayrica idealist davranip güzel nesil yetistirmeye katkım olsun diyorsan da yok öyle bir dünya üzgünüm senin meslek bilginle yaptığın davranisin sonucunda çok bilmiş veliler şikayete gelecek kıymetin bilinmeyecek boşver kendi hayatıni güzelleştir.İşin o kısmı da var doğru diyorsun. Ama o kadar okudum diyorum bir yandan da. Bazen ikilemde kalıyorum
Hayır hepsini okudum. Annenle ilgili dertlerin çok saçma. Yemek yapmadı, kapıda kaldım falan. Borç olayları Allah ödeme kolaylığı versin tabi ama bi sizin borcunuz yok yani. Ne güzel otel yaptırıyorsunuz borçsuz iş mi kuruluyor?Bir cümlesini mi okudun
Öyle mi dersin? İnsanlar bu yaz kosa koşa prefabrik evleri niye koydurdu o zaman arsalarinaOluyorum zaten, imar affı 2017 sonuna kadar yapılan yapıları kapsıyor, bizimkinin bir kısmı girdi sadece..