- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
Hislerime tercüman olunca bi an gaza geldimÖpme ağzımı ama yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hislerime tercüman olunca bi an gaza geldimÖpme ağzımı ama yaa
HahahaHislerime tercüman olunca bi an gaza geldim
Tirişkadan nağmeler yapma şimdi beni çok tanıyor musun da konuşuyorsun çalışmıyormuşum bilmem ne ben annemden yemek mi bekliyorum başka şeyler var ama sen sırf bana laf sokabilmek için cımbızla onu çekip çıkarmışsın ve işine geldiği gibi anlamışsın. Yukarısına gelecek olursak öyle düşünürsek hiçbir şey dert değil ona bakarsak yok zorla mı evlendirmişler de yok zorla mı okutmuşlar da yok özelde çalışmıyormuşum da.sen özelin şartlarını biliyor musun günde 10 saat 11 saat ders küçücük para ben oraya ayıracağım zamanı gider ders çalışmaya kpss için dershaneye yazılmaya harcarım ayrıca annemin her işini ben yapıyorum yemektir bulaşıktır çamaşırdır temizliktir zaten biaz da buna bozuluyorum bir işin ucundan tutmak istemiyor annemin tırnaklarını ben kesiyorum kendi elleri titrediği için ojelerini bile ben sürüyorum benim o konuda vicdanım çookk rahattt benim evlat olarak hakkımı ödedim hem de fazla fazla.
Ya tamam sen borçlanıp ev almışsın, ama bize ceza geldi.yoksa otele harcamak için kredi çekmiş olsak sorun değil. Yapılandırmayı bekleyin demiş üyelerden biri, biz de öyle yapacağız. Napalım artık dediğin gibi en önemlisi sağlık...
Yemek yapmayı unuttu diye bile laf etmişsiniz el olmayan aile anlayışı bu mu sizdeki bunun neyini anlamalıyım acaba çocuk gibi olan pek anneniz gibi gelmedi burdanAy ya içim şişti. Annem çok sorumsuz ve çocuk gibi davranıyor olan bu nesini anlamadınız ben yemek yapmıyor diye demedim ki bunları.
Bu arada borç kendi cebimden çıkmıyor ama aile bütçemizden çıkıyor annemin babamın parası el parası mı.
Sen aynaya bakmadan beni eleştiriyorsun farkında mısın? Kendin sanki çok düzgünsün.1. Annenize kızmadan önce kendinize kızın. Anneniz size hadi uzun yola çıkalım demis. Anneniz aktif araba kullanmiyorsa arabalardan anlamaz bakımını bilmez. Sizin bakımı şu tarihte şu tarihten sonra gidelim diye söylemeniz lazımdı.
2. Yetişkin bir insan kendi yemeğini yapabilir.
3. Babanız bilmediği işlere kalkışmadam önce arastirmaliydi. Hasta yaşlı olabilir o zaman daha dikkatli olmanız lazımdı.
4. Yaz sezonunda topu topu 5 ay çalışacaksıniz. Yanınıza yardımcı tutup bu işi yapabilirsiniz. Kpps deneyin tabii ki olur da atanirsanız 2 ayında bu işi yaparsınız. Geri kalan sürede de tuttuğunuz kişi veya kişiler çalışır. Hala ve amcalardan işletme konusunda destek istersiniz.
Vah vah yaaaa ben ne hayırsız evlatmışım böyle :))))))))30 bini ödeyecek olan baban ama başıma dert açtı diyorsun.Otel yapıyor iyilik yapıyor demiyorsun da hatası zamanında yapmaması diyorsun.Evet baban bir hata yapmış ama sandığın şey değil.
Annen de mecbur mu yemek yapmaya koca kadına bir de kapıda kaldım demişsin.Annen çocuk gibi de sen nasıl birisin acaba annenin gözünde
İnsan dünyaya çocuk getirmekten korkuyor ya,besle ,büyüt, meslek sahibi yap,boşansın evini aç,arsa iş vermek için hala çabala çocugun düşündüklerine bak.
Git şuradan ban yemeyim şimdi senin yüzünden :) buradan yorum yaparak rahatlamaya çalışıyorsun, senin derdin benimkinden kat kat daha büyük. nickin arkasına saklanmak sana böyle ileri geri konuşma hakkını vermez.haddini aşma.haydi canım.Yemek yapmayı unuttu diye bile laf etmişsiniz el olmayan aile anlayışı bu mu sizdeki bunun neyini anlamalıyım acaba çocuk gibi olan pek anneniz gibi gelmedi burdan
Düzgün yorum yapmayanlara elbette cevap vereceğim.benimkine odaklanmaktan onların yazdıklarını görmemişsiniz, düzgün yorum yapanlara düzgün cevap verdim.konu açıp cevap verenleri azarlamak yeni moda mı? kimsenin aklına ihtiyacınız yoksa konu açmayın kardeşim
İnşallah canım çok sağol..Size gerçek dertlerden bahsedeyim diyince Allah korusun ölüm kalım bir şey sandım.Bu kadar büyütülecek şeyler değil ne dertler var borçlar ödenir rahata girersiniz İnşallah
İmar affı 2017 sonuna kadar yapılan yapılar için geçerli biz o yüzden sadece bir kısmını affa sokabildik evet borçları da yapılandıracağız :)İmar affı yok mu zaten? Sizin borcu takside bağlatın derim.
Ben yaptığım şeyleri pek söylemem canım, ailemin yaptığı ya da eksik olduğu şeyleri de pek söylemem, yani konuya yazmadım,olan şey bu. Çünkü aile için ya da başka birileri için yapılan iyilikler söylenmez :)ben böyle düşünüyorum , şunu yaptım bunu yaptım demem annem için de şöyle hata yaptı bunu yaptı demiyorum yazdıklarım yüzde 10 falandır ondan sen de bilmediğin için bildiğin kadarına yorum yapıyorsun.o da doğru olmuyorNeanlattyisan ona gore yorum yaptim ne bu celal?
Ozelde %80 dedigin gibi calisiyo 12 saat calisanda var herkes memur mu arkadasim? Neoluyo memur olunca az calisip cok mu kazaniyosun statu mu oluyo?
Annenin evinde olmasan bu saydiklarini zaten yapicaksin utu camasir bulasik yemek temizlik
Ben 1 yildir tuvaletine kadar hallediyorum annemin arkadaslarimla bile hastanede bulusuyorum bulusmak bile degil kahve iciyoruz hem eve yemek hem isyerine yemek hem annemin evine yemek temizlik utu camasir 1 gunde ayy ben yapiyorum demedim basindan eksik etmesin diyorum
Sen bide ayni evde yasiyosun tabi yapicaksin begenmiyosan ayri ev tutarsin
Bakima goturseydin arabayi niye songune kadar bekliyosun araba yola gitti diye mi bozuldu?
Nedir yani bu
çolmuyorçok teşekkür ederim, ilaç yorumlardan biri dahaKpss ales males boşverin, elinizde güzel bir fırsat var, o oteli siz işletin. Hem eğlenceli, hem sosyal hem de daha kazançlı. Millet emekli olsam da butik otel işletsem diye hayallerle yaşıyor, siz memur olmak istiyorsunuz. Ben olsam yüzüne bakmam memurluğun vs. Öğretmen olmak çok zor artık(atanması, çalışması vs), yüksek lisans da Türkiye'de çöp,bitik.
Annenize gelecek olursak, bu saatten sonra değişmeyeceğine göre yapacak bir şey yok, idare edeceksiniz mecbur.
Yorumlar sert gelmedi de haksızca geldi çünkü şöyle;Canım burdaki yorumlar sana sert gelmiş olabilir ama tamamen konuya başlarken ki cümlenden dolayı insanlar kendilerinde bu hakkı gördüler ki haklılar. Sana sadece şunu söyleyeyim babamı küçük yaşta kaybettim ve kendimi bildim bileli de aileme bakıyorum özellikle anneme ve bundan dolayı mutsuz değilim. Yıllarca kemoterapi gördü bitti çok şükür ve şimdi rutin kontrolleri var. Ve ben her kontrolden sonra çocuk gibi mutlu oluyorum sağlıklı olduğu için. Henüz gençsin bişeylerin farkında değilsin yoksa ben anneni sevmediğini dertlerinin de gerçek dert olmadığını düşünmüyorum. Sana demek istediğimiz şu bunlar çok şükür aşılacak dertler