Selamlar Bugünden itibaren artık bende derma roller kullanıcısıyım bakalım inşallah işe yarar
Arkadaşlar bir sorum var Rollerdan sonra banyoya girdiğinizde hangi şampuanı kullanıyorsunuz?
maritsa, jollyrose, beti beti, nymanmhattan, naz nerlerdesiniz?
dökülmeleriniz ne alemde, bu arada maritsa sarımsaklı küre devam ediyormusun, faydasını gördünmü,
baobab, sarımsaklı sirke tarifi vardı bir yerde sen ne düşünüyorsun bu konuda merak ediyorum. limonlan mı sirkeylemi. artık sarımsak kullanmaya karar verdim çünkü.....
kızlar siz olmayınca kendimi cidden yalnız hissediyorum. bir ses verin lütfen....
dökülmeleriniz ne alemde, bu arada maritsa sarımsaklı küre devam ediyormusun, faydasını gördünmü,
baobab, sarımsaklı sirke tarifi vardı bir yerde sen ne düşünüyorsun bu konuda merak ediyorum. limonlan mı sirkeylemi. artık sarımsak kullanmaya karar verdim çünkü.....
kızlar siz olmayınca kendimi cidden yalnız hissediyorum. bir ses verin lütfen....
naz seninle tartışmam söz konusu bile değil,sen kavga etmek istiyorsun oda bana göre değil.kavga edersem de eşit şartlarda olduğum biriyle kavga ederim ki adaletli olan da budur.sen benden çok küçüksün.lise öğrencisi ilkokul öğrencisiyle kavga ederse adaletli olmaz.bu seni küçümsediğim anlamına gelmesin lütfen dikkatli oku.
105.sayfa da tarih 25/09/2012 aynen şunları yazdığın için hala kullandığını düşünmem sanırım çok doğal.
sevsevile cevap olarak yazmışsın.
''hayır canım sana yanlış bısey gelmedı gayet doğru:) saclarını ayırarak 1 er cm ignelerinin derine ulasmasını saglıycaksın ve arkaya dogru uyguluycaksın rollerı youtube da nasıl yapıldıgı var zaten ama bıraz bastıra bastıra yap ki ıgneler derine ulassın.nasıl temızlendıgı gecmıs forum sayfalarında yazıyor benım rollerımın yanında temızleme solusyonu hediye gelmıstı bende o solusyonla temızlıyorum.canım sana bırde bır sorum olucak sen pco luydun ve tedavı olup bebegın olmustu dımı? esımle bana test yaptılar bebek ıcın ama gozle gorulen bır sey yok sonuclar normaller şimdi gebelı kalmayı kolaylastırak ılac tedavısı uygulanıcak 3 ay eger hamıle kalmazsan hsg cekılıcek sana cekılmısmıydı bıraz korkuyorumda belki bılıyorsun dıye sormak ıstedım bırde anestezı verıyolarmıs az derece acıkcası cokta korkuyorum azda olsa anestezı almaya benım narkozdan sonra dokulmeye baslamıstı saclarım cunku napıcamı bılmıyorum''
101.sayfa da tarih 24/09/2012 aşağıdaki yazıyı da maritsaya cevap olarak yazmışsın.
bu yazında da hala kullandığını düşünmek sanırım yanlış değil.
''çok teşekkür ederim maritsam :) tabıkıde sukredelım aynen oyle neleri var umarım o durumları bızde yaşamayız benım zaten oncelıgım sac cıkısı degılde sac dokulmesını durdurmak kalan saclarımı korumaktı maritsam Allaha sukurler olsun kı onlarda saspasam perim ve sizler sayesinde eskıye göre azaldı suan rglim bu donemlerde dahada artardı ama hala öyle bır artma soz konsu degıl umarım dahada azalır dokulmem oyle olmasını umut edıyorum maritsam :) ben 10 kez gecıyorum arka tarflarada zorda olsa yapıyorum biraz yorucu oluyor :) benımde olmuyor kanamalrım ztan oncesındede bır kac yerde olmustu sadec canım''
110.sayfa da tarih 01/10/2012 aşağıda ki yazıyı da periye yazmışsın.
buraya giremediğin ve uzun süre de roller yapamadığın yazıyor.üstte ki yazıyla altta ki yazı arasında 1 hafta var.ortalama 1,5 ay roller uyguladığın düşünülürse 1 hafta kullanmamış olman rollerı çok az kullandığın anlamına gelmiyor.en uzun uygulama süresi peri de ve o 2 aydır kullanıyor.
''perim uzun zamandır bazı nedenlerden dolayı giremedım ınternete uzak kaldım ve rollerimide uygulayamadım açıkcası... ama şuan saclarım çok az dokuluyor sadece dusta desem yeridir ıananamıyorum bazen de korkuyorum ya artarsa dıye bır ayı gectı ama hıc boyle uzun bır donem sac kaybımın yavasladıgı bır durum yasamamıstım.ama yınede emın degılım beklıyorum artıcakmı yada aynımı gıdıcek dıye zaman gösterıcek rollerıde bayadır uygulamıorum.merak ettiğim şu cok az sure roller kullnmam dokulmemı bu kadar cok engellemıs olabılır mı dıye dusunuorum halada kullanmıorum rolleri zaten roller sac cıkısını saglamakta etkısı daha çok dıye konusulmustu benımkıyse dokulmenın onune gecmektı amacım dusunduğum su ben bu dokulmenın azaldıgı bu durumu zaten yasıycakmısım gıbı hıssedıyorum yanı roller bu kadar etkı edebılırmı bılmıyorum zaten suan kullanmıorumda perim''
bu 3 yazında çelişki yoksa ben tüm arkadaşlar önünde senden özür diliyorum.
maritsa ara ara baştan beri yola birlikte çıktığı arkadaşlarına yani sen de dahilsin soruyor nasıl gidiyor diye neden bıraktığını yazmadın?bi söz verdiniz tüm ayrıntıları tüm gelişmeleri yazıcaz diye. rollerı bırakman ve arkadaşlarına söylememen bana tuhaf geldi.istediğin zaman bırakır istediğin zaman başlarsın kimseye de hesap vermen gerekmez ama sayfanın en çok ağlayanı ve en çok da teselli edileni olarak verdiğin sözü tutmaman bana ters geldi.böyle yarı yolda bırakma huyun var madem bu kadar insanı niye helak ettin?
minoxilin yan etkilerinden dolayı ben kullanmak istediğimde doktorlarım kesinlikle mümkün değil dediler.baobabın eşine de doktor verdi kullanmadan yan etkilerini okumuş ve vaz geçti.daha sonra burda bi arkadaş tek çözüm minoxil dediğinde neymiş bu minoxil diye iyice bi ayrıntıya girdim.
en güvendiğim bilgiyi burda paylaştım, 2 adet kullanan yorumu ekledim biri tüm yan etkilerine rağmen kullanıyor ve minoxile laf söyleyeni kıracağını yazıyordu.diğer arkadaş ta kullanmadan döktüğünü ve olanları anlatıyordu.şeffaf olmak için 2 uç örnek verdim bende.kullanan yada başlamak üzere olan dikkatli olsun en azından kullanmakta kararlıysa bile dozunu azaltsın diye uyardım.
sen sevsevile yan etkilerin, ki burun kanaması yaptığını da biliyormuşsun, söylemedin.arkadaşım ben şu sebeplerden kullanmıyorum sen kullanacaksan hele bi de rollerdan sonra kullanacaksan hemen kana karışır lütfen yan etkilerini bir daha incele yazabilirdin.bi gün benim de canıma tak ederse bende başlarım minoxile yazmışsın.buna ben inanmadım naz sen inandın mı? minoxili asla kullanmayacaksın ben bundan adım kadar eminim:))
gene tekrar ediyorum yukardaki nazın mesajlarında çelişki olmadığını düşünüyorsanız ben nazdan yazdıklarım için özür diliyorum.tamamen benim kötü niyetim.
daha fazla cevap vermiycem naz sana. ben düşüncemi senin yazdıklarından dolayı yazdım.okuyanların takdirine kalmış.herkesin derdi saçlarıyken bu tip bi konunun fazlası da onların canını sıkar diye düşünüyorum.
Canım artık saçlarım eskisi kadar dökülmüyor
Sarmısağa devam ediyorum tabii .Haftada bir kez uyguluyorum .Şu an için görünürde birşey yok ama zamanla çıkacak, buna yürekten inanıyorumBenim demir ,triod değerlerim çok kötü durumda o yüzden bebek saçlarımın çıkması biraz zaman alacaktır .Belki 1 ay ,belki 6 ay sonra ama kesin çıkacak hepimizin o dökülen saçları .(cümlem devrik oldu :))))
Sen de lütfen sarmısağa başla canım, vakit kaybetme .
Bu hafta ben barcelona yağı da aldım .Onun da haftada bir uygulayacağım :) dermarollera her daim devam zaten.
İçeriği çok güzel baksana .
Zeytinyağı
. Badem Yağı
. Susam Yağı
. Defne Gar Yağı
. Çörekotu Yağı
. Menekşe Yağı
. Hindistancevizi Yağı
. Ceviz Yağı
. Biberiye Yağı
. Kekik Yağı
. Çam Terebentin
. Papatya Yağı
. Mersin Yağı
Canim tabiki erkeklik hormonun etkiliyor olabilir, cok az bir sapmanın senin vücudunda nasıl tepki verdigini bilemezsin, benim de tıroid hormonum cok az sapmasına rağmen birçok klinik bulgusunu yasıyorum. Dogum kontrol hapi kullanmana gerek yok su donemde çünkü zaten hamile kaldığında ostrojen tavan yapacak saclarin cok guzel olacak emzirme döneminden sonra kullanırsın. İnşallah düzelir benimki de (hepimizin inşallah) bir suru sivri uclu ve kut uclu kısa saclarim var. Fakat bakıyorum birçok insanın sivri uclu kısa sacları var sadece bizim degil. Hastalık oldu bende herkesin sacını incelemek.
marıtsam sen byagı bırseyler kullanmaya baslamıssın ampullerde dewam edıyormusun peki bı ara bu dedıgın urunden vardı bende ama hıc denmemıstım bende suan otacının dokulmeye karsı urununu kullanıorum eskıye gore derken mesela gunluk asagı yukarı kac tel dokulmeye kadar ındı? bıotıne basladın mı?
Canım artık ampulleri her hafta değil de ,15 günde bir yapacağım .
Geçen arkadaşım otocının dökülme karşıtı spreyini tavsiye etmişti :) onu da almayı düşünüyordum ,alayım bari .
Biotine henüz başlamadım çünkü günde bir kez çinko hapı,b12 vitamini ve demir şurubunu içiyorumeğer biton de içersem ,ağır gelir diye düşündüm .
Canım hiç saymadım ama 20-25 tel diyebilirim .Senin ?
Canim bence sen birden hepsine yuklenip sacini yorma fazla bence cok sevindim senin adina maritsam :) insallah Allah diger herkezede sifaligini verir bir an once. Canim bence medobiocomplex e vitaminine baslatabilirsin icinde 5 mg biotin var ve sac icin faydali diger vitaminlerde bir bak istersen. Benimde 25 30 teldir dustan ciktiktan sonra tararken 40 enn fazla 50 buluyordur maritsam
kızlar siz olmayınca kendimi cidden yalnız hissediyorum. bir ses verin lütfen....[/QUO
peri
iş yerinde müfettiş var:)) fazla buraya zaman ayıramıyoruz hafta sonu eşimle bi nefes almak için uzaklaştık gene giremedim.2 hafta aile büyükleri yok ikizlerim var evde bilgisayar açılınca üzerinde 20 adet parmak oluyor ne yazık ki.ayak parmaklarını saymıyorum:))
sarımsak tartışmasız çok etkili ama kullanma ve hazırlama kolaylığı açısından çalıştığın da düşünülürse sen limon sarımsak hazırlasan ki zaten bozulmuyor roller yaparken sıksan ardından da duşa girsen hem daha az bi koku kalır hem de manhattanın dediği gibi cips büyüklüğünde soyulma belki olmaz.limonu da sarımsağı da ayrı ayrı inceledim k.validem ve annemlere o sarımsak limondan hazırlanan ilacı hazırladım süresinin dolmasını bekliyoruz. bana çok mantıklı geldi.bu çok zahmetsiz ama manhattanın tarifinde koku çok fazla kalıyor ve yıkamakta çok zahmetli oluyor.ağbisi 2 şampuanla kafasından çıkarıyorsa bi kadın 3-4 şampuan yapmak zorunda kalabilir.ama karanfil suyu da hazırla kokuyu bastıracak bi şey olsun yanında.
bu arada bi erkek kuaförü şöyle bi şey anlattı bize gelen saç kıran olmuş insanlara o hiç saçı olmayan yerine jiletle bi sürü çizik atıyoruz kanatıyoruz üstüne sarımsakla bastıra bastıra masaj yapıyoruz kabuk bağlıyor ve dökülüyor.sonra aynı işlemi gene yapıyoruz sadece 2.işlemden sonra kabuğun altından saç çıkıyor ve sorunu çözüyoruz dedi.olaya bak direk bizim roller yani.sarımsak ve roller, 1-2 ayda rollerdan sonuç alamayanlar için hem sağlıklı hemde kesin bi çözüm.
allaha emanet ol ben senin artık sona yaklaştığından hiç şüphe etmiyorum.maritsa ve sen her an çığlık atabilirsiniz.
ya Allah aşkına guldurme beni:) tartısmak ıstıyorum tartısmıyorsun oyle mı senden kucugum ve adeletlı olmaz oylemı?? senın bu bana yazdıgın seylerın adalet neresınde o zaman? senden kucugum madem ve sana gore yanlıslarım var o zaman benı ınsan gıbı kırıcı olmadan uyarmayı denemlesın her soyledıgım seylerı kotuye yormassın.Allah ıykı sanspasa peri marıtsa ve dıgerlerı gıbı ınsanlar cıkarmıs karsıma bazende senın gıbılerıne denk gelebılıyosun ıste... resmen sevsevılın sankı olan saclarını dokulmesını ıstermısım gıbı benı suclyorsun kendın mınoxu hayatta kullanmassın buna ınanıyormusun diıyorsun benım burda kıme ne kastım olacak soylermısın bır seneyı gecmıs bır sekılde dokulme problemını yasyan bırı olarak ve aynı sorunu yasayan arkadaslarıma kastım ne olabılır cvp beklıyorum????mınoxun yan etkısını cogu ınsan bılır prospektusundede yazar doktor verırken bazı yan etkılerınıde yazar sevsevıl bunların farkındaydı zaten oda emınım prospektusunu okumustur yan etkılerını bıldıgım halde kullanıyorum baska caresı olmadıgını dusundugu ıcın.ben en son care mınox dedım suan hamılelık ıcın tedavı kullanıyorum bebek ıstedıgım ıcın bu sureclerde zaten kullanmam kullansam bıle hamılelıgımde bırakıp saclarım eskı halıne donucek ara vermem gerekıcek o yuzden once hamıle kalıyım baktım en son care olmadı mınoxa baslarım dıyede halada dusunuyorum evet bır cok yan etkısı var ama zaten bır cok ılacın yan etkısıde var degıl mı mesela; perim şöyle demıseri ,naz ve diğer kızlar sarmısağa başlayalımmmmmm :) kızlar bugün saçlarının tamamı dökülmüş. ve 2 yyıldır çözüm bulamayan birine roller ve minoksil aldırdım. sonuçları heyecanla bekliyorum. sarımsağı da desemıydim ki?????????? şimdi peride yan etkılerını mınoxılın bılmesıne ragmen bu onerıgı bayana hatamı yaptı sence soylermısın? bosversene arkadasım ya sen once ne sorunların varsa onu hallet ınsana kırıcı bır sekılde davranmaktan vazgec artık senden kucuksem nasıl yaklasıcagını bır ınsana oğren o zaman ben senınle ne tartısmak ne de muattap olmak ıstıyorum. maritsaya gelıncede ben dokulmelerınız nasıl durumlar nasıl dıyınce her seferınde acıkladım nasıl oldugunu kımseyı yarı yolda bıraktıgım yok benım rolleri kulnmıyorum dıyede yazmıstım ayrıca. roller suresıne gelınce ıyı kotu 1.5 ay ya kullandım ya kullanmamısdır hesap yapmadım bakmadınmda ama 0.5 lık derime hıc degmıyordu 1 lık alınca onu anladım yanı yarı zamanımı bosa harcamıstım bu yuzden az bır sure dedim. şimdi lutfen ısıne bak sen once ınsanlara nasıl yaklasıcanı ogren kırmadan uzmeden nasıl yaklasılır bır dusun benım her soyledıgım seyleride kotuye cekmekten vazgec artık benımle aynı sorunu yasayan ınsanlara ne gıbı kotulugum olabılır ne gıbı kotluk yapmak ısteyebelırımkı ben Allah askına ya ısıne bak.
sevgili naz
konuyu saptırıyorsun sanırım.öncelikle arkadaşıma, için kötü,kötü niyetlisin demeni çok yanlış buluyorum onu bu laflar üzmez ama sana vicdan azabı yapar.hafta sonları evinde ayaklarını uzatıp yatmıyor hafta içi bizim gibi mesaisi dolunca da hemen eve koşmuyor. kapı kapı dolaşıp insanlardan kan bağışı yapmalarını istiyor sonra derneğe gidip gönüllü çalışıyor dün akşam elini tutup masal okuduğu çocuğun bu gün de cenazesine katılabiliyor.
buraya sık sık girmeye çalışıyoruz hem moral vermek hem deneyimlerimizi aktarmak hem de acaba sanspasa döndümü onu görmek için.
o sana kötü niyetlisin dememiş kullanmadığın bi şeyi niye öneriyorsun bu çok yanlış ve rollerdan memnun kalman lazım bunu da söylemen lazım neden hiç roller işe yaradı galiba en azından bunu söylemiyorsun demek istemiş.
sen 1 yıl dr dr dolaşmışsın en ünlü dr a bile gitmişsin sana minoxil vermiş evine dönmüşsün ama korkup kullanmamışsın 6 ay geçmiş aynı dr a tekrar gitmişsin dr a minoxili kullanmadığını söylemişsin o da sana bu tansiyon ilacı gibi ömür boyu kullanmalısın demiş sonra gene evine dönmüşsün ama gene kullanmamışsın.bu sayfayı görmüşsün periyle yazışmaya başlamışsın defalarca minoxili korkup kullanmadığını yazmışsın saçların günde 200-300 tel dökülüyormuş psikolojik destek alacak duruma gelmişsin ne denediysen olmamış sonra sanspasa gelmiş 9 ağustostu sanırım roller kullanmaya başlamışsın eskiden saçların çok güzelmiş ama gene de çıt çıt kullanırmışsın yani saçların ince telli olduğu için çıt çıt takarmışsın bakan bir daha dönüp bakarmış şimdi nerdeyse yarısı kalmış saçlarının sonra, rollerdan sonra yavaş yavaş saçlarının dökülmesi 30-40 tele inmiş ve senin söylediğin son sözler ''acaba duş başlığı mı vitamin mi yoksa olacağı varmış olmuş mu bilemiyorum''.roller sanırım işe yarıyor demek çok da zor olmasa gerek.bizim için değil kendi arkadaşlarına destek olmak için.
saçların çok görünsün diye çıt çıt takarmışsın şimdi açılan yerlerin çıkmasını istemiyorsun sadece dökülmen dursun istiyormuşsun.erkekler bile saç çıksın isterken senin elinde kalanı koruma isteğin doğru olabilir ama saç çıkmasını da istersin.çünkü hepimiz kadınız. daha çok saç isteriz.ki sen saçların çok güzelken bile çıt çıt takarmışsın çok gözüksün diye.
konuya periyi dahil etmeye çalışma peri sanırım minoxili bi kaç ay kullanmış ve tavsiye ettiği kadınla ne konuştuğunu biz burdan okumadık mutlaka yan etkilerini söylemiştir zaten kadının durumu kötü olduğu için minoxili ömür boyu kullanabilir.biz minoxil kullanmayın demiyoruz ki aman dikkat diyoruz bi kadın bunu ömür boyu kullanmayı göze alabilir. bu çok anlaşılır bi şey.biz öncelikle doğal olandan yanayız.bizim bakımlar bırakılınca saç dökülmüyor.minoxil öyle değil.sen hiç kullanmadığın bi şeyi ki 1 yıl düşünmüşsün hala da düşünüyorsun ama arkadaşına 1 günde önerebiliyorsun bence rollerdan sonra yap diyerek çok kolay söylemişsin.sevsevilin saçlarının dökülmesini istemiyorsun tabi niye böyle bi şey isteyesin sadece kendi cesaret edemediğin bi şeyi başkasına denetip hadi bakalım diye karşıdan izleyeceksin uyanıklık yapıyorsun.bizden de akıllı kadınlardan da kaçmaz ben sana söyliyim.yani bi tek sen uyanık değilsin bi çok uyanık var.
selam arkadaşlar,
ben de şampuan olarak haftada 3-4 kere rausch söğüt kabuğu bakım şampuanını kullanıyorum,priorine devam günde 3 kapsül kullanıyordum artık 2 ye indireceğim,
tabi ki dermarollere devam:))saç dökülmem artık Allaha şükür normale döndü,Allah başta sanspasa üzere ,burada bilgilerini bizimle paylaşan tüm arkadaşlardan razı olsun...
saçlarım yağlı olduğu için her sabah yıkıyorum ,sabahları vaktim pek olmadığı için dermaroller yapamıyorum,akşamları (günaşırı yapmaya çalışıyorum) sadece dermaroller yapıyorum,
haftasonları ise dermaroller yapıp ardından bitkisel bir saç kürü var onu sürüyorum saçlarıma ardından rausch şampuanla yıkıyorum...
sağlıcakla kalın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?