Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

arkadaşım ben sadece yaptığım görüşmeyi aktarmak istedim insanların bişeyleri araştırması ve endişe duyması çok doğaldır ayrıca ben yapı olarak bir şeyi kafama taktıysam yaparım sadece sizinde fikirlerinizi öğrenmek istedim dermarolleri en kısa zamanda edinicem yaptığınız açıklamalar için teşekkür ederim.

sevgili peri1 yaptığın açıklamalar için gerçekten çok teşekkür ederim tüm sayfaları hiç üşenmeden okudum zaten kararımı verdim dermarolleri kullanma konusunda benim yapıtığım bir araştırmaydı kafamdaki acabaları gidermek için size sormak istedim.priorin azalma yaptı eskiye oranla ama hala çok dökülüyorlar yaptığım iş çok stresli zaten dökülmelere neden olan en büyük etken bu oldu ama umudumu kaybetmedim sizinle burda gelişmeleri takip edicem umarım roller işe yarar en kısa zamanda elmasirkesini denicem ısırgan suyuyla karıştırıp kullanıcam inşi. kaşıntıyı keser sevgiler :)

ben size bilgi vermek için yazmadım yanlış anlamışsınız tabi ki herkes araştırıp alıyor tabiki kullanırken bile endişe taşıyor burda kimse bodoslama atlamadı zaten
sizin bu yazınız ayrıca daha önceki sayfalarada defalarca tartışıldı defalarca
yapmak istediğim, roller almak üzere olan insanların, daha eski sayfaları okumadan, sizin yazdıklarınızla vazgeçmelerini önlemekti
tedirgin olmasınlar istedim

Mrb kızlar :)

Ben de yeni katılan arkadaşların ,15. sayfadan başlayarak okumalarını isterim .
Önceki sayfalarda sordukları cevaplar zaten var .

Kızlar son durumlar nasıl
Pericim bana da aynı cevap geldi :26: şampuanın içine katmayı pek önermiyor. Sen nasıl uygulamayı düşünüyorsun ?
En son Johnson's Baby şampuanım içine ,çam terebettin kattım çok memnunum ben.

sanırım yanlış anlaşılma oldu ben tüm topiği okudum zaten başarı hikayelerini okudukça kararımı verdim niyetim kimseyi vazgeçirmek değil sonuçta hepimiz bu dertten muzdarip insanlarız umarım hepimiz eski saçlı günlerimize döneriz en kısa zamanda rollerden edinicem umarım burayada saç çıkma haberlerini yazarım :)

selam kızlar..ben 2 lik minoksil kullanıyorum..yazılanları okuduktan sonra roller almaya karar verdim.. 540 lık,1mm lik ve titanyum alıcam da alan arkadaşlar memnun kaldıkları güvenilir markaları önerebilir mi?minoksile de devam edicem sorun olur mu acaba?hepinize iyi günler..

işyerinde 10 kişi gg dan aldı değişik markalar ama hepsi aynı yerden aldı hepsi ben de dahil memnun bi şikayet yok
herkes en iyisinin kendi aldığı olduğuna inanıyor zaten:)
baobabın kayınbabası oğlu roller alınca bunlar para tuzağı oğlum bu tip oyunlara gelmeyin falan gibi bir sürü laf etmiş baba lafları işte her baba gibi ama konuyu da çaktırmadan güzelce öğrenmiş dün gittiklerinde oğlunun kafasındaki saçları görünce onlar kalkınca gitti gidiyordan bir değil 2 adet roller siparişi vermiş bu sabah ta kayınvalide baobabı arayıp kızım şu işi bana bi güzelce anlat baban böyle böyle yaptı ama çocuklar duymasın diye de tembihledi başına bi iş almasın diye bilgi almış yaşı da 64 bakalım onda sonuç ne olacak:)

ernestocheguevara sizin gibi sanspasayı ben de bulmak istiyorum hatta daha önce yazdım sanki bulduk ama kadın burdan gittiği gün bizim gördüğümüzü sandığımız yerden de kayboldu bu tesadüf mü yoksa yanlış kadın peşindemi koşuyoruz bilmiyorum
ak saçlı ak sakallı bi dede mi diye de düşünmeden edemiyoruz olur ya görevini bitirince ortadan kaybolur :)bi gün girip te okursa ne gülecek bizim şu halimize mucizeler de artık teknolojiye ayak uydurmuş olabilir neden olmasın pc yle gezen bi ak sakallı dede
hikayeniz süperdi ağlamadım dersem yalan olur kocaman kocaman öpüyorum kardeşinizi site sakini hanımlar teşekkür ederim düşünceleriniz ve sevginiz için

Son düzenleme:

canım maritsacım; çam yağım bugün kargoya verilmiş. elime geçmedi henüz. ama naturwayin içine çam terebentin yağı koyuyorum halen.şimdilik iyi. sanspasa şampuanda kullanmıştı aslında. bide bana direk sürmek korku veriyor. sanki gözenek tıkayacmışım gibi ne yapsakki??????????????* ebru hanım sanırım beni unuttu:))))) kafama takılan 2 aya yaklaştım ama halen çıkan saç yok acaba acelemi ediyorum. saç dökülmesine gelince arada hafif artıyor gibi. arada azalıyor gibi ama önceki dökülmem yok çok şükür Allahıma.

canım ben 540 lık olanı kullanmıyorum ama minoksille birlikte kullanmanın hiçbir sakıncasının olmadığını söylemek için yazdım buraya. minoksilin etkinliğini %40 artıyor bilesin. sevgiler

Arkadaşlar merhaba,

su an 1,5 aylik hamileyim..tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim binbir çeşit hormon ilaci kullandim..

Herneyse günlük dökülmem 150 telden fazladır..
rollerimi aldım 540 iğneli olanindan.. dünden beri yapiyorum henuz bir değişiklik yok
Dus baslğinin siparisini veriyorum..

ama psikolojim cok bozuluyor her kopan saç içimden parca goturuyor.
Bir de hamlelik psikolojisi
birde burada bi arkadaş tavsiye etmişti (bir kafa sarımsak, badem yagı, bal vs vs diye) onu yaptım .. artık hayırlısı..
umarım hersey iyi olur
herkes güsell saclara kavuşur amin

grafiking selam
sarımsaklı tarife ağbim zor dayanıyor valla bravo
ama sonuç almanız diğer yapılanlara göre daha fazla rollerdan sonra yapıyorsanız hele 1-1,5 aya ilk saçları görürsünüz çünkü bu tarif roller yapmadan uygulayanlarda saç çıkaran bi tarif ama işte acısı çok fazla ağbim nerdeyse duvara çıkıyor sürünce:)
bebeğiniz hayırlı olsun analı babalı büyüsün

Son düzenleme:
aşağıda bizim konunun adı yazıyor geçen sene açmışlar konuyu :)
Dermaroller ile saç dökülmesinden kurtulabilirmiyiz? | yazıyor

Son düzenleme:

Hayırlı olsun cnm bebeğin çok sevindim senin adina 6 aydir bende cok istiyorum bebek sahibi olmayi Allhin izniyle birgun senin hayirli haberini bende burda arkadaslarimla paylasirim insallah:) hic korkma sabirli ol lutfen hemen sonuc bekleme emin ol zamanla duzelicektir doktorum hamileliginde saclarinin em saglikli oldugu zaman olucak demisti ve dokulme sorunana hamilelegin bir avantaj demisti gonlunu ferah tut hersey yoluna giricek saci olmayan 3 senesir dokulmesi olan vs arkadaslarimizn hepsinin yuzu guldu sonunda seninde gulucek emin ol sevgiler.

İki gundur yazamiyorum suanda telefonda zar Zor yazmaya calisiyorum :) internetim bir iki gune baglanicak daha cok yazisicamiz icin cok seviniyorum:)) hersy yolunda gidiyor maritsam gunluk dokulmem 50 tele kadar indi kuafor arkadasim saclarin sanki biraz fazlalasmis naptin sacina diye sordu :))) sanspasa peri Size ne desem azdir gercekten usanmadan bikmadan beni dinlediniz bir gun bile sikayetci olmadiniz benden siZleri cok seviyorum Allah herseyi gonlunuze gore verir insallah hepinizi cok seviyorum burda olan herkesi biz birlik olduk burda el ele vererek ve inanarak ustesinden gelmeye calisiyoruz ne mutlu bize iyki varsiniz hepiniz ianiyorum ki birgun biraaraya gelip hep birlikte bu zor gunlerimizi gerde birakarak gule gule anlaticaz..

Ne demek canim hic onemli degil seve seve de dinlerim :) cevabin icin tesekkurler hersey istedigin gibi olur umarim cnm cok gecmis olsun Allah kotusunden korusun. İnsallah eski saglikli saclarina kavusursun canım Allah sifa versin

Ben basima ilk geldiginde yani dokulmelerim basladiginda bunu benden baska kimsenin yasamadigini sadece ben yasiyomusum gibi dusunurdum ama zamanla artik yolda yururken bile insnlarin saclarina dikket etmeye basladim yolda sokakta otobuste vs ve gordum ki o kdar bu sorunu yasayan bayan varmis ki cevreme dikkat ettikten sonra anladim cok tesekkurler bilgilerin icin canım

SEVSEVİl canım durumun ne nasilsin basladin mi sende bizim uyguladiklarimiza? Basta belki olmiycak gibi gelio gecmiycek ne yaparsam yapiyim diye dusunebilirsin ama inan ki gecicek arkadasim ben 600 700 teli gordum bir gunde ve suan 50 tele kadar indi sac dokulmem lutfen pes etme ve uyguladigimiz seyleri sende dene inan hersey cok guzel olucak birlikte basaricaz

SEVSEVİl canım durumun ne nasilsin basladin mi sende bizim uyguladiklarimiza? Basta belki olmiycak gibi gelio gecmiycek ne yaparsam yapiyim diye dusunebilirsin ama inan ki gecicek arkadasim ben 600 700 teli gordum bir gunde ve suan 50 tele kadar indi sac dokulmem lutfen pes etme ve uyguladigimiz seyleri sende dene inan hersey cok guzel olucak birlikte basaricaz

arkadaşlar bugün aktardan saç için ısırgan tentürünü aldım 2. sorduğum aktarda vardı bu kadar kolay bulacağımı sanmıyordum sevindim

ayrıca ebay dan 540 titanyum iğneli dermaroller sipariş verdim tentürü bugün kullanmaya başladım eğer fayda ederse haber veririm öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…