kısacık bilgi vermek istedim iyi akşamlar herkese
sony bi dünya devidir amerikan malıdır tartışmasız ilk sıralarda gelir bi de samsung vardır tartışmasız o da ilk sıralardadır
sony bi atak yapar bi tık üstü samsungdan gelir hatta en son adım samsungtan gelince sonynin panik yaptığı ortaya çıktı
samsung ne malıdır bunu çoğu insan bilmez samsung kore malıdır
marks and spencer çoğu kadının tercihidir ve daha bi çok marka artık üzerinde çin malı yazar halbuki ana madde avrupa ve amerikadan gider çine çünkü orda işçilik çok ucuzdur
çin artık dünya devi ülkelerine kafa tutan bi ekonomiye sahiptir olan şudur meyve veren ağaç taşlanır
asıl korkulması gereken çin malı olan şeylerin taklidini almaktır
çok fazla ince eleyip sık dokuyayım derken hata yapılır insanın sevmediği ot burnunda biter ya o hesap çok ayrıntıya girdikçe seçim yaparken hata yaparsınız diye yazıyorum hem vakit hem para kaybı olur
birileri bu işin evde yapılmasını tabi ki istemiyor bunun nedenini azıcık kafa yoran çözer zaten
son bi şey daha titanyum metaller içinde en sağlıklı metallerdendir vücuduna metal takılması gereken insanların amelyatlarında titanyum en başta tercih edilen metaldir
kimsenin kafası karışmasın
zaten ernesto che guevara bence son noktayı koymuş hala soru işaretleri olan sanırım hatanın en büyüğünü yapar stresin her türlüsü saç için zehirdir bence
allaha emanet olun
taklitte olsa burda amaç önemli canım bence. önemli olan ne için uyguladığın önceki sayfalara bakarsan rolleri yapma sebebimiz yazıyor. ben bir ara çin malı olmasamı diye araştırdım hatta aldığım 540 kore malıydı. kullanamadım. öenmli olan kıl kökü mesafesine kadar delik açacaksın o bölgeye hem kan gelsin hem büyüme faktörleri. olay bından ibarate. bunu ister rollerle yap ister başka şeyle(sanspasnın roller başlama sebebini okursan ) farketmez. bu arada dermatolağa rollerin maliyeti bir uygulama için en fazla taş çatlasın 40 50 l sizden talep edilen para 200 300 tl iyid üşünmek gerel bence. sevgiler bu arada eğer priorin 1. kutu bitti ama halen dökülmede azalma yapmadıysa(kesme demiyorum azalma) işe yaramıyor demektir. aklında olsun. benim kaşıntımı elma sirkeli ısırgan kesti bu arada. belki işine yarar.
arkadaşım ben sadece yaptığım görüşmeyi aktarmak istedim insanların bişeyleri araştırması ve endişe duyması çok doğaldır ayrıca ben yapı olarak bir şeyi kafama taktıysam yaparım sadece sizinde fikirlerinizi öğrenmek istedim dermarolleri en kısa zamanda edinicem yaptığınız açıklamalar için teşekkür ederim.
ben size bilgi vermek için yazmadım yanlış anlamışsınız tabi ki herkes araştırıp alıyor tabiki kullanırken bile endişe taşıyor burda kimse bodoslama atlamadı zaten
sizin bu yazınız ayrıca daha önceki sayfalarada defalarca tartışıldı defalarca
yapmak istediğim, roller almak üzere olan insanların, daha eski sayfaları okumadan, sizin yazdıklarınızla vazgeçmelerini önlemekti
tedirgin olmasınlar istedim
ben size bilgi vermek için yazmadım yanlış anlamışsınız tabi ki herkes araştırıp alıyor tabiki kullanırken bile endişe taşıyor burda kimse bodoslama atlamadı zaten
sizin bu yazınız ayrıca daha önceki sayfalarada defalarca tartışıldı defalarca
yapmak istediğim, roller almak üzere olan insanların, daha eski sayfaları okumadan, sizin yazdıklarınızla vazgeçmelerini önlemekti
tedirgin olmasınlar istedim
Mrb kızlar :)
Ben de yeni katılan arkadaşların ,15. sayfadan başlayarak okumalarını isterim .
Önceki sayfalarda sordukları cevaplar zaten var .
Kızlar son durumlar nasıl
Pericim bana da aynı cevap geldi :26: şampuanın içine katmayı pek önermiyor. Sen nasıl uygulamayı düşünüyorsun ?
En son Johnson's Baby şampuanım içine ,çam terebettin kattımçok memnunum ben.
selam kızlar..ben 2 lik minoksil kullanıyorum..yazılanları okuduktan sonra roller almaya karar verdim.. 540 lık,1mm lik ve titanyum alıcam da alan arkadaşlar memnun kaldıkları güvenilir markaları önerebilir mi?minoksile de devam edicem sorun olur mu acaba?hepinize iyi günler..
Arkadaşlar merhaba,
su an 1,5 aylik hamileyim..tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim binbir çeşit hormon ilaci kullandim..
Herneyse günlük dökülmem 150 telden fazladır..
rollerimi aldım 540 iğneli olanindan.. dünden beri yapiyorum henuz bir değişiklik yok
Dus baslğinin siparisini veriyorum..
ama psikolojim cok bozuluyor her kopan saç içimden parca goturuyor.
Bir de hamlelik psikolojisi
birde burada bi arkadaş tavsiye etmişti (bir kafa sarımsak, badem yagı, bal vs vs diye) onu yaptım .. artık hayırlısı..
umarım hersey iyi olur
herkes güsell saclara kavuşur amin
Mrb kızlar :)
Ben de yeni katılan arkadaşların ,15. sayfadan başlayarak okumalarını isterim .
Önceki sayfalarda sordukları cevaplar zaten var .
Kızlar son durumlar nasıl
Pericim bana da aynı cevap geldi :26: şampuanın içine katmayı pek önermiyor. Sen nasıl uygulamayı düşünüyorsun ?
En son Johnson's Baby şampuanım içine ,çam terebettin kattımçok memnunum ben.
Ne demek canim hic onemli degil seve seve de dinlerim :) cevabin icin tesekkurler hersey istedigin gibi olur umarim cnm cok gecmis olsun Allah kotusunden korusun. İnsallah eski saglikli saclarina kavusursun canım Allah sifa versincnm geç oldu ama yeni gördüm mesajını o zamanlar bahçede ısırgan olduğu için ısırgan suyu kullandım ama sonra ısırgan bulamayıncafarklı şeylerde yaptım tabi ama denediklerimin içinde en faydalı olanı ısırgan,saç mezoterapisi(yaptırdığın sürece saçlar kafanda kalıyor yaptırmazsan çoğu dökülüyor),birde geçen sene stresli bir dönemimde çok döküldü dr pantogar vermişti o da iyi gelmişti şimdiyse shenmin diye bir vitamin kullanıyorum ama saçlarım yine çok fazla olmasada dökülüyor zaten saçlarım yanlardan epeyce açılmış durumda olduğu için belki saçı normal çokluktaki biri için normal sayılacak bir dökülme ama bnm gibi saçı seyrek biri için çok sayılır ama buna da şükür geçen sene çok kötüydüm insan zamanla alışıyor galiba inanırmısın 3-4 sene önce saçımda saçkıran çıktığını ilk farkettiğimde dünya başıma yıkılmıştı otobüste sanki herkes saçıma bakıyormuş gibi çok kötü oluyordum hatta 2.gün saçımın orasına yara bandı yapıştırmıştım komşunun kızı da sormuştu "abla başına ne oldu " diye bende ne diyeceğimi şaşırmıştım Allah tan kafamın arka tarafında ve geömediysede çoğalmadı şimdiyse hiç umurumda değil hiç yokmuş gibi keşke saçlarım çok olsaydı cnm seninde başını ağrıtmadım umarım hoşçakal
Arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun ve çözüm yollarına başvururken öncelikle stresten, çok fazla saçlarınızı sorun yapmaktan vazgeçmeniz gerektiğini unutmayın... artık teknoloji o kadar gelişti ki saç ekimi, gerçek gibi duran takma saçlar ve daha bir sürü çözüm yolu bulunmakta... ayrıca ünlülerinde başına bu tür sorunlar geliyor örneğin, Christina Ricci'nin After Life filmini izleyen ve daha sonra ki saç yapısına bakan herkes dumur olur, bahsettiğim filmde saçları çok az ve dökülmüş gibi ama bir sonraki sene o görüntüden eser yok ne yaptıklarını bilemiyorum tabi... sonra Kim Kardashian, Naomi Campbell, Megan Fox Hazal Kaya, Britney Spears vs.. gibi ünlülerde ciddi saç dökülmesi problemi yaşamışlar...
Britney
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?