Naz suan vaktim cok kısıtlı olduğu icin cok kısa birşey söylüycem, sen genetik test yaptırdın mı?
senden bunu duymakda beni çok mutlu ediyor nazım. rabbim şifamızı versin inşallah hepimize.
canım benim bizim haftalardır alamadığımız cevabı sen bir çırpıda almışsın. teşekkür ederimm. keşke sampuana ne kadar koyacağımızı da yazsaydı((
Arkadaslar bu arada hala dokulmem az unarim gecici birsey degildir sizleri cOk seviyorummmm
genetik test dr ve sizin ortak bi kararla yapacağınız bi testtir anne ve babanızın evlenmeden önce yakın şehirlerde yaşaması kan bağı olmasa bile bi takım genetik hastalık habercisidir örneğin, sadece yakın akraba değil soyağacına bakılır daha bi çok şey
ama gittiğiniz dr bunu ister mi bence istemeyecek her zaman olduğu gibi diğer arkadaşların geçtiği yollardan geçeceksiniz arkadaşlar her sorunuza cevap verdi demek ki bu konuda sonsuz tecrübe edinmişler dr gitmek doğal olarak çok önemli hiç farkında olmadığınız bi rahatsızlığınız olabilir tedavi süreci başlar kullanılan bazı ilaçlar saç çıkarır bazıları döker saçımı döküyor diye tedavi bırakmak söz konusu olmadığından nasıl saç çıkarırım sorusuna cevap bulmak lazım örneğin jollyrose ömrü boyunca ilaç kullanacak sanırım sizde bi tedavi sürecindesiniz
bi şeyi atlıyorsunuz size bu sayfayı tavsiye ettiler girip baktınız ve onlar roller konuşuyor benim sorularım başka dediniz sonra bi başkası daha davet etti ve tekrar geldiniz bu bence bi işaret sonra da dr lardan alamadığım cevabı sizlerden aldım dediniz demek ki bu sayfaya girmeliymişsiniz boşa davet edilmediniz şimdi de göz yaşlarını bi kenara bırakıp 16. sayfadan itibaren okumanız gerekiyor okurken bile psikolojiniz değişecek zaman kaybetmeden alacağınız rollerlada en geç 1-1,5 ay sonra başka bi kadın olacaksınız
bu sayfadaki tüm kadınlar sizi anlıyor ne yaşadığınızı tahmin ediyorlar sizden daha kötülerde var o yüzden okumaktan kaçmayın
sayfadaki çoğu kız beni pek sever allah bozmasın bende onları çok seviyorum ben çok lafı dolandırmayı sabır taşı gibi anlatmayı beceremem tahammülüm de yoktur zaten hayatın kısacık olduğunu bildiğim için kestirmeden gittim kusura bakmayın hala okumak için psikolojinizin uygun olmadığını düşünüyorsanız son bi cümle kurayım ben 1 yıl hiç saçım olmadan dolaştım duyduğum her dr a koştum bandana takıyordum burda okuduğum bi yazıyla hayat artık bana da gülüyor örneğin bu gün pazar eskiden yataktan çıkmazken şimdi bi kuş gibi çıkıp tüm parkları dolaşmak istiyorum dün akşam bandana bone ne varsa bahçede yaktım biliyorum ki artık onlara ihtiyacım yok
Çok sevindik şükocum :) hemen hemen herkesin dökülmesi azaldı dimi kızlar
Teresanın saç topiği nasıl birşey milkshakecim :26: Canım sabırla rolleri uygula ,dökülmen 2-3 hafta içinde minimuma gelecektir .
Eğer bahçenizde halen taze ısırganınız varsa ; peri ,ben ,naz ve diğer arkadaşlar satın almak isteriz .
Ben İzmir tarafında hiç bulamadımBulsam hepinize haber vereceğim kızlar .
Nette bitkisel ürünler satan bir çok yere, bununla ilgili mail attımsizde gözünüze çarpan yerlere mail attın ,ellerinde taze ısırgan var mı yok mu diye .
Canım karıştı normal :) daha önceden ben de kaşıntığını ,ellerimi saçlarımdan alamadığımı yazmıştım .
Bu durum geçecek :) Hele bir yeni saçlarımız çıksın ,o zaman rolleri haftada bir uygularız .Şimdiilik gün aşırı yapmaya devam :)
2 sinide kullanan birisi olarak avalon derimmaddi yönden rahatsam ,ben de ondan alacağım fakat son aylarda çok açıldım
Tatlım özenlice uyguluyorsun değil mi ? Hızlı hızlı yapma sakın ,gerek yok .Dikkatli bir şekilde yavaş yavaş yaparsan yolunma olmaz.
Ben bu seferkini gg den almıştım .Markası mtdi .
Mrhb rapisa hoşgeldin:) ne guzel saclarin sagligina kavusmus sonunda sen bu dokilme surecinzarfinda birsey kulladinmi peki yoksa sadece isirganimi kullandin? Tazesini bu mevsimde bulamiycamiza gore nasil duruluycaz ki isirganla kuruda etki etmiyo hazir isirgan sularinada pek guvenemiorum acikcasi
genetik dökülme için biyopsi şart değil zaten canım. klinik muayene, deri mikroskobu(dermatoskop) aile hikayesi vs. vs. aklına gelebilecek herşeyi ama herşeyi kullandım. bir günde 200-300 tel rahat döküldü. saçımın 1/4 ü kaldı şimdi. şuan dökülmem azaldı. roller kullanmaya başladıktan sonra. çok şükür. inşallah rabbim o kötü günleri bi daha getirmez kimsye yaşatmaz banda şikayeti olan herkese de şifa verir.
sevgiler
ne yazık ki sanspasadan bi haber alamadım.döndüğünde bu satırları okuyacağını biliyorum.biraz da olsa bu yüzden içim rahat.kocaman bi hikayeyi nasıl kısaltırda anlatırım bilmiyorum.ama sanspasanın verdiği emeğin karşılığını aldığını bilmesini istiyorum.
kızkardeşim 16 yaşında her bakımdan özel bi çocuk geçen yıl sadece 2 dk asansörde kaldığı için ertesi gün avuçla saç dökmeye başladı hiç bi dr hiç bi ilaç önüne geçemedi bu yetmedi yer yer saç kıran oldu herbiri en az 2cm çapında kendini odasına kapadı aldım yurtdışına götürdüm acaba orda bulunurmu derdimizin çaresi diye ama saç kıran bile bilmeyen doktorlardan bi sonuç alamadık
9 temmuz da ablam hiç vakit kaybetme kızı al gel dedi burda okuduğu yazı üzerine roller almış bizi bekliyor bulduk, aynı gece başladık biz kızımız özel olduğu için kokusu onun hoşuna gidecek karanfil suyu hazırladık o ne işe yaradı bilemem asıl uygulama roller tabi
her gece özenle ortalama 20 dakika karanfil sıktık roller yaptık her yerden aşağı yukarı 30-40 kez geçtik bir ayın sonunda diğer başaranlarda olduğu gibi önce ense kulak üstü alın da saç çıktı sonra saç kıranlar ve tüm saçları geri geldi şimdi sanspasa bizim seni bulmamız lazım canım benim, ne başardığını bi genç kızı nasıl hayata bağladığını bize dünyaları verdiğini bilmen lazım
ne yazarsam yazayım olmayacak dün gece 3 gibi uyandım banyodan ışık geliyor ağlıyor ve saçlarını tarıyordu roller yapmaya çalışmış olmamış bunu bana sabah akşam yapın dedi günde bir kez azmış günde 2 kez o dayanırmış çok acımıyormuş
kimse ümidini kaybetmesin kimse pes etmesin nymanhattan o kadar güzel yazıyorsun ki ne yaşadığını akıllarına getirmeden arkadaşlarının bazen sana kızmalarına fırsat veriyorsun bunu da özellikle yapıyorsun acımadan tartışsınlar çünkü konu o değil, olayın o kısmını unutturuyorsun, aslında eşiğinden döndüğün yer geri dönüşü olmayan yer ama hiç acınası bi şey değil gibi yazıyorsun evet hayat bi çok iniş ve çıkıştan ibaret bazı inen hastalığı yenemiyor bazı inen psikolojik sorunuyla baş edemiyor ve onlar geri gelmiyor belli ki sapasağlam bi kızsın
site komşularımız sana bayılıyor bunu da bil istedim nymanhattan şimdi patlayacak yazıyorlar sen bi mesaj yazıyorsun resmen karakter tahlili yapıyorlar aklınızda bulunsun
70 yaşında roller kullanan ablalarımız var, hayat her kadına güzel, kadın her yaşta güzel olmak, güzel görünmek istiyor, yani görsellik, çalışsın yada çalışmasın köyde yada şehirde yaşasın yaşı 15 yada 60 olsun her kadın için önemli aynaya bakmak her kadın için aynı şeyi ifade ediyor
herkese sağlık ve mutluluk diliyoruz sanspasanın bi lafı vardı hepimiz aynı yollardan geçmek zorunda değiliz yazmıştı o yüzden sayfaları tek tek okumadan bi şeyler yazmayın önce okuyun sonra zaten kimse sorularınızı yanıtsız bırakmıyor peri o kadar disiplinli ki girdiği an tek tek hiç kimseyi atlamadan cevap veriyor diğer kızlarda tabi
bu da bizim hikayemiz baktım kesin uyarısı yok yazdıkça yazdım sevgiyle kalın hoşçakalın
Tabiki biyopsi şart değil.
benim annemde de aga var.
benim saçım 10 senedir dökülüyor.
hatta benimki 200-300 den de fazla dökülüyor.ayrıca tepemdeki saç oranım,
arkadakilere göre daha az.
bende aga beklerken biyopside aga çıkmadı.sadece annemde de değil,
anne tarafımın saçlarında hep problem var.ben başka yazdıklarını okumadım.
tepende açıklık var mı?seninki 4-5 yıldır dökülüyordu sanırım.tahliller sağlam sadece aga var.
ne yazık ki sanspasadan bi haber alamadım.döndüğünde bu satırları okuyacağını biliyorum.biraz da olsa bu yüzden içim rahat.kocaman bi hikayeyi nasıl kısaltırda anlatırım bilmiyorum.ama sanspasanın verdiği emeğin karşılığını aldığını bilmesini istiyorum.
kızkardeşim 16 yaşında her bakımdan özel bi çocuk geçen yıl sadece 2 dk asansörde kaldığı için ertesi gün avuçla saç dökmeye başladı hiç bi dr hiç bi ilaç önüne geçemedi bu yetmedi yer yer saç kıran oldu herbiri en az 2cm çapında kendini odasına kapadı aldım yurtdışına götürdüm acaba orda bulunurmu derdimizin çaresi diye ama saç kıran bile bilmeyen doktorlardan bi sonuç alamadık
9 temmuz da ablam hiç vakit kaybetme kızı al gel dedi burda okuduğu yazı üzerine roller almış bizi bekliyor bulduk, aynı gece başladık biz kızımız özel olduğu için kokusu onun hoşuna gidecek karanfil suyu hazırladık o ne işe yaradı bilemem asıl uygulama roller tabi
her gece özenle ortalama 20 dakika karanfil sıktık roller yaptık her yerden aşağı yukarı 30-40 kez geçtik bir ayın sonunda diğer başaranlarda olduğu gibi önce ense kulak üstü alın da saç çıktı sonra saç kıranlar ve tüm saçları geri geldi şimdi sanspasa bizim seni bulmamız lazım canım benim, ne başardığını bi genç kızı nasıl hayata bağladığını bize dünyaları verdiğini bilmen lazım
ne yazarsam yazayım olmayacak dün gece 3 gibi uyandım banyodan ışık geliyor ağlıyor ve saçlarını tarıyordu roller yapmaya çalışmış olmamış bunu bana sabah akşam yapın dedi günde bir kez azmış günde 2 kez o dayanırmış çok acımıyormuş
kimse ümidini kaybetmesin kimse pes etmesin nymanhattan o kadar güzel yazıyorsun ki ne yaşadığını akıllarına getirmeden arkadaşlarının bazen sana kızmalarına fırsat veriyorsun bunu da özellikle yapıyorsun acımadan tartışsınlar çünkü konu o değil, olayın o kısmını unutturuyorsun, aslında eşiğinden döndüğün yer geri dönüşü olmayan yer ama hiç acınası bi şey değil gibi yazıyorsun evet hayat bi çok iniş ve çıkıştan ibaret bazı inen hastalığı yenemiyor bazı inen psikolojik sorunuyla baş edemiyor ve onlar geri gelmiyor belli ki sapasağlam bi kızsın
site komşularımız sana bayılıyor bunu da bil istedim nymanhattan şimdi patlayacak yazıyorlar sen bi mesaj yazıyorsun resmen karakter tahlili yapıyorlar aklınızda bulunsun
70 yaşında roller kullanan ablalarımız var, hayat her kadına güzel, kadın her yaşta güzel olmak, güzel görünmek istiyor, yani görsellik, çalışsın yada çalışmasın köyde yada şehirde yaşasın yaşı 15 yada 60 olsun her kadın için önemli aynaya bakmak her kadın için aynı şeyi ifade ediyor
herkese sağlık ve mutluluk diliyoruz sanspasanın bi lafı vardı hepimiz aynı yollardan geçmek zorunda değiliz yazmıştı o yüzden sayfaları tek tek okumadan bi şeyler yazmayın önce okuyun sonra zaten kimse sorularınızı yanıtsız bırakmıyor peri o kadar disiplinli ki girdiği an tek tek hiç kimseyi atlamadan cevap veriyor diğer kızlarda tabi
bu da bizim hikayemiz baktım kesin uyarısı yok yazdıkça yazdım sevgiyle kalın hoşçakalın
Benim kirpigim de dokuluyor her gün 1 tane 2 tane neden noluyor :/
merhaba kızlar topiği büyük bir umutla takip ediyorum kendi dökülen saçlarıma hepinizden birşeyler öğrenerek çare arıyorum. bugün dermarolleri satın almak için bir eczacı arkadaşım vasutasıyla ankara temsilcisine ulaştım yaptığımız görüşmede rollerin ev modeli olanların çok işe yaramayacağını bir dermatalog tarafından yapılması gerektiğini söyledi ve bir isim tavsiye etti hemen orayı aradım sordum uzman seminerde oldğu için asistanıyla yaptığımız görüşmede mezoterapi uygulanarak yapılması gerekli olabileceğini falan anlattı tabi bu tedavilerin fiyatları hiç düşük değil .söylemeyi unuttuğum dermoroller temsilcisi piyasada satılan rollerin taklit olduğunu gerçek rollerin en az 250 tl den başladığını ve kişi olarak satış yapmadıklarını sadece doktorlara verdiklerini söyledi açıkçası aklım çok karıştı ne yapmam gerekiyor bilmiyorum :18:
bugün tedavi olduğum cildiye uzmanını aradım dökülmelerim durmadı diye riorin kullanmayı bitirdikten sonra görüşelim dedim birde ben bir haftadır ısırgan suyu ile saçlarımı durulamaya başladım ve saçlarımda inanılmaz kaşıntı olmaya başladı sanki kanatıcam kaşırken bu neden olabilir acaba iyi gelmedimi bunuda çözemedim roller kousunda ikilimde kaldım ama sanırım en son çare olarak başlıcam umarım hepimizin fırça girmeyen saçları olur iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?