Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Naz suan vaktim cok kısıtlı olduğu icin cok kısa birşey söylüycem, sen genetik test yaptırdın mı?

Canim genetik teste gerek oldugunu dusunmuyorum zaten sac diplerine bakilan dermatoskopla dokulmenin ne tip oldugunun teshisi koyuluyor. Saclar ozellikle tepe bolgedeki saclarin ince kalin sac karisik bir bicimde oluyor buda erkek tipi sac dokulmesinin gostergesidir. Genetik test yaptirmadim ama bsaclarim dokulmeye basladiktan 5 6 ay kadar sonra arastirmistim nasil oluyor diye internette genetik test yapilan bir yer bulup aramistim malesef saclarin dokulmeye baslamadan once ilerde bu durumu yasayip yasmiycan hakkinda % lik bilgi veriyorlarmis yani dokulmeler baslamadan once saclarin dokulmeye basladiktan sonra bu testi yaptirman pek saglikli sonuc vermiyormus bence gerekte yok. Dermatoskop dokulme tipini belirliyor zaten

canım benim bizim haftalardır alamadığımız cevabı sen bir çırpıda almışsın. teşekkür ederimm. keşke sampuana ne kadar koyacağımızı da yazsaydı((

onu da sorarım canım

bu aralar benim dökülmem çok arttı. neden bilmiyorum.

kredi kartımla ilgili bir problem yaşadığımdan rollerı alamadım bi iki güne siparişimi vericem ben de inşallah

Evet sonuna kadar haklısınız ve inanılmaz sevindim sizdeki degisime. Yüzleşme ani ilk darbe korkunç zor, acabalar insanın kafasında fırtına estiriyor. Benim egitimim oyunculuk üstüne... Bir soru digerini dogururken aklindaki sorulara direkt yanıt arıyor insan o yanıtları bulabilecekmiyim diye aramak degil de bu buduru bilmek istiyor tezelden. Ve sagolsunlar cok da dua ettim kendilerine bana sabırla yardımcı oldular, yarın ben de baskalarına olucam. Aynı soruya drun verdigi cvp gereksiz endişeleniyorsunuz disarda yüzün yarılsa napicaksinken burada detayiyla anlattı arkadaslar sagolsunlar. Evet artık anladım daha iyi hissediyorum şimdi ki amacım saçlarımı koruma altına almak. Buradaki bilgiler cok isime yarayacak eminim. Sevgiler..

kızlar ebru hanım'dan cevap geldi.

"Şampuanın içine çam terebentin katmanızın saçlarınızın sağlığı açısından hiçbir yararı yoktur sadece saçlarınızda hoş bir koku bırakır.
Çam yağına gelince;Ben çam yağının şampuana katılması taraftarı değilim,çünkü çam yağı direk saça uygulanması gereken bir ürün."

böyle demiş.

Arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun ve çözüm yollarına başvururken öncelikle stresten, çok fazla saçlarınızı sorun yapmaktan vazgeçmeniz gerektiğini unutmayın... artık teknoloji o kadar gelişti ki saç ekimi, gerçek gibi duran takma saçlar ve daha bir sürü çözüm yolu bulunmakta... ayrıca ünlülerinde başına bu tür sorunlar geliyor örneğin, Christina Ricci'nin After Life filmini izleyen ve daha sonra ki saç yapısına bakan herkes dumur olur, bahsettiğim filmde saçları çok az ve dökülmüş gibi ama bir sonraki sene o görüntüden eser yok ne yaptıklarını bilemiyorum tabi... sonra Kim Kardashian, Naomi Campbell, Megan Fox Hazal Kaya, Britney Spears vs.. gibi ünlülerde ciddi saç dökülmesi problemi yaşamışlar...

Britney

saat gece 3 oldu, 1. sayfadan sonuncu sayfaya kdr okudum. gelişmeler çok güzel, çok mutlu oldum :) şimdi ben sonuç olarak 1,5 luk roller alacağımı anladım hatta işe yarayıp yaramadığını şakaklarımdan anlamak gibi bir durumum da var hemen farkederim bir gelişme olup olmadığını, ama bir kararsızlık var ya sonuçta 540 lık mı alayım 200 lük mü hangi siteden hangi marka olsun, titanyum alıcam o da ok. bu konuda da yardımcı olursanız ben de hemen başlamak için sabırsızlanıyorum :)

arkadaşlar biraz geç oldu ama sık sık siteye giremiyorum ancak şimdi gördüm mesajını bahçemizde ısırgan yok şuan ama sonbaharda ve ilkbaharda çıkıyormuş diye okudum bu sitede başka bir arkadaş konu açmışta ısırgan tentürü iyi geliyor diye bende aktarlara sormadım ama bulacağımı sanmadığım için acaba taze ısırgan için tohum alıp eksemmi diye düşünmedim değil ama :) daha önce bahçeye bişey ekmişliğim yok o yüzden çok üşeniyorum bunlarla uğraşmaktansa bende bi yerlerden ya tentürü yada ısırganı bulup tentürü kendim yapsam daha iyi olur yarın bakarım aktarlara bulurum inşAllah

cnm geç oldu ama yeni gördüm mesajını o zamanlar bahçede ısırgan olduğu için ısırgan suyu kullandım ama sonra ısırgan bulamayıncafarklı şeylerde yaptım tabi ama denediklerimin içinde en faydalı olanı ısırgan,saç mezoterapisi(yaptırdığın sürece saçlar kafanda kalıyor yaptırmazsan çoğu dökülüyor),birde geçen sene stresli bir dönemimde çok döküldü dr pantogar vermişti o da iyi gelmişti şimdiyse shenmin diye bir vitamin kullanıyorum ama saçlarım yine çok fazla olmasada dökülüyor zaten saçlarım yanlardan epeyce açılmış durumda olduğu için belki saçı normal çokluktaki biri için normal sayılacak bir dökülme ama bnm gibi saçı seyrek biri için çok sayılır ama buna da şükür geçen sene çok kötüydüm insan zamanla alışıyor galiba inanırmısın 3-4 sene önce saçımda saçkıran çıktığını ilk farkettiğimde dünya başıma yıkılmıştı otobüste sanki herkes saçıma bakıyormuş gibi çok kötü oluyordum hatta 2.gün saçımın orasına yara bandı yapıştırmıştım komşunun kızı da sormuştu "abla başına ne oldu " diye bende ne diyeceğimi şaşırmıştım Allah tan kafamın arka tarafında ve geömediysede çoğalmadı şimdiyse hiç umurumda değil hiç yokmuş gibi keşke saçlarım çok olsaydı cnm seninde başını ağrıtmadım umarım hoşçakal

Tabiki biyopsi şart değil.
benim annemde de aga var.
benim saçım 10 senedir dökülüyor.
hatta benimki 200-300 den de fazla dökülüyor.ayrıca tepemdeki saç oranım,
arkadakilere göre daha az.
bende aga beklerken biyopside aga çıkmadı.sadece annemde de değil,
anne tarafımın saçlarında hep problem var.ben başka yazdıklarını okumadım.
tepende açıklık var mı?seninki 4-5 yıldır dökülüyordu sanırım.tahliller sağlam sadece aga var.

Son düzenleme:
ne yazık ki sanspasadan bi haber alamadım.döndüğünde bu satırları okuyacağını biliyorum.biraz da olsa bu yüzden içim rahat.kocaman bi hikayeyi nasıl kısaltırda anlatırım bilmiyorum.ama sanspasanın verdiği emeğin karşılığını aldığını bilmesini istiyorum.

kızkardeşim 16 yaşında her bakımdan özel bi çocuk geçen yıl sadece 2 dk asansörde kaldığı için ertesi gün avuçla saç dökmeye başladı hiç bi dr hiç bi ilaç önüne geçemedi bu yetmedi yer yer saç kıran oldu herbiri en az 2cm çapında kendini odasına kapadı aldım yurtdışına götürdüm acaba orda bulunurmu derdimizin çaresi diye ama saç kıran bile bilmeyen doktorlardan bi sonuç alamadık

9 temmuz da ablam hiç vakit kaybetme kızı al gel dedi burda okuduğu yazı üzerine roller almış bizi bekliyor bulduk, aynı gece başladık biz kızımız özel olduğu için kokusu onun hoşuna gidecek karanfil suyu hazırladık o ne işe yaradı bilemem asıl uygulama roller tabi

her gece özenle ortalama 20 dakika karanfil sıktık roller yaptık her yerden aşağı yukarı 30-40 kez geçtik bir ayın sonunda diğer başaranlarda olduğu gibi önce ense kulak üstü alın da saç çıktı sonra saç kıranlar ve tüm saçları geri geldi şimdi sanspasa bizim seni bulmamız lazım canım benim, ne başardığını bi genç kızı nasıl hayata bağladığını bize dünyaları verdiğini bilmen lazım

ne yazarsam yazayım olmayacak dün gece 3 gibi uyandım banyodan ışık geliyor ağlıyor ve saçlarını tarıyordu roller yapmaya çalışmış olmamış bunu bana sabah akşam yapın dedi günde bir kez azmış günde 2 kez o dayanırmış çok acımıyormuş

kimse ümidini kaybetmesin kimse pes etmesin nymanhattan o kadar güzel yazıyorsun ki ne yaşadığını akıllarına getirmeden arkadaşlarının bazen sana kızmalarına fırsat veriyorsun bunu da özellikle yapıyorsun acımadan tartışsınlar çünkü konu o değil, olayın o kısmını unutturuyorsun, aslında eşiğinden döndüğün yer geri dönüşü olmayan yer ama hiç acınası bi şey değil gibi yazıyorsun evet hayat bi çok iniş ve çıkıştan ibaret bazı inen hastalığı yenemiyor bazı inen psikolojik sorunuyla baş edemiyor ve onlar geri gelmiyor belli ki sapasağlam bi kızsın

site komşularımız sana bayılıyor bunu da bil istedim nymanhattan şimdi patlayacak yazıyorlar sen bi mesaj yazıyorsun resmen karakter tahlili yapıyorlar aklınızda bulunsun

70 yaşında roller kullanan ablalarımız var, hayat her kadına güzel, kadın her yaşta güzel olmak, güzel görünmek istiyor, yani görsellik, çalışsın yada çalışmasın köyde yada şehirde yaşasın yaşı 15 yada 60 olsun her kadın için önemli aynaya bakmak her kadın için aynı şeyi ifade ediyor

herkese sağlık ve mutluluk diliyoruz sanspasanın bi lafı vardı hepimiz aynı yollardan geçmek zorunda değiliz yazmıştı o yüzden sayfaları tek tek okumadan bi şeyler yazmayın önce okuyun sonra zaten kimse sorularınızı yanıtsız bırakmıyor peri o kadar disiplinli ki girdiği an tek tek hiç kimseyi atlamadan cevap veriyor diğer kızlarda tabi

bu da bizim hikayemiz baktım kesin uyarısı yok yazdıkça yazdım sevgiyle kalın hoşçakalın

sevgili ErnestoCheGuevara;
tek kelimeyle harika.cok duygulandim ve mutlu oldum.
Allah'im kimseye yasatmasin!
hepinizi cok seviyorum en cok sanspasa'yi.onun yeri cok bambaska.
sevgiler

merhaba kızlar topiği büyük bir umutla takip ediyorum kendi dökülen saçlarıma hepinizden birşeyler öğrenerek çare arıyorum. bugün dermarolleri satın almak için bir eczacı arkadaşım vasutasıyla ankara temsilcisine ulaştım yaptığımız görüşmede rollerin ev modeli olanların çok işe yaramayacağını bir dermatalog tarafından yapılması gerektiğini söyledi ve bir isim tavsiye etti hemen orayı aradım sordum uzman seminerde oldğu için asistanıyla yaptığımız görüşmede mezoterapi uygulanarak yapılması gerekli olabileceğini falan anlattı tabi bu tedavilerin fiyatları hiç düşük değil .söylemeyi unuttuğum dermoroller temsilcisi piyasada satılan rollerin taklit olduğunu gerçek rollerin en az 250 tl den başladığını ve kişi olarak satış yapmadıklarını sadece doktorlara verdiklerini söyledi açıkçası aklım çok karıştı ne yapmam gerekiyor bilmiyorum :18:

bugün tedavi olduğum cildiye uzmanını aradım dökülmelerim durmadı diye riorin kullanmayı bitirdikten sonra görüşelim dedim birde ben bir haftadır ısırgan suyu ile saçlarımı durulamaya başladım ve saçlarımda inanılmaz kaşıntı olmaya başladı sanki kanatıcam kaşırken bu neden olabilir acaba iyi gelmedimi bunuda çözemedim roller kousunda ikilimde kaldım ama sanırım en son çare olarak başlıcam umarım hepimizin fırça girmeyen saçları olur iyi akşamlar

canım benim her türlü tahlilim normal. dermatoskopik muayene ile konuldu tanı. sana konulan tanı ne peki merak ettim şimdi.???????

kızlar ben her geçen gün yaşadığımız bu olayların tesadüf olmadığına bir kez daha şahit oluyorum. benim depresyonun dibindeyken sırf kimseye anlatamadığım için topiği açmam haftalarca sadece dertlenip durmam sonra derttaşlarımla derdimi paylaştıkça kendimi iyi hissetmem. sonra birden mucize gibi sanspasanın ortaya çıkışı. beynimde ampülün yanışı doğru tedaviyi bulduğuma dair. sonra da iszlerrrr. yazacak söz bulamıyorum. rabbim varlığından hiçbirzaman şüphe etmedim. dert verdin mi dermanıda verirsin. kimseyi yarı yolda bırakmazsın. tüm şifa isteyenlere şifa ver Allahım...şuan inanılmaz duygulandım. hepinizi çok seviyorum hem de çokkkkkk kızlar

Benim kirpigim de dokuluyor her gün 1 tane 2 tane neden noluyor :/

kirpiklerin yaşam süresi saçtan kısa yerine yenisi çıktığı sürece dert etme canım. saçla birlikte kirpikte dökülürse içerden bir eksiğin(saçı kaşı kirpiği besleyen bişey vit gibi) olduğunu düşünüdürür çoğunlukla dr na bildir bunki tahlilini ayrıntılandıırsın. sevigler

taklitte olsa burda amaç önemli canım bence. önemli olan ne için uyguladığın önceki sayfalara bakarsan rolleri yapma sebebimiz yazıyor. ben bir ara çin malı olmasamı diye araştırdım hatta aldığım 540 kore malıydı. kullanamadım. öenmli olan kıl kökü mesafesine kadar delik açacaksın o bölgeye hem kan gelsin hem büyüme faktörleri. olay bından ibarate. bunu ister rollerle yap ister başka şeyle(sanspasnın roller başlama sebebini okursan ) farketmez. bu arada dermatolağa rollerin maliyeti bir uygulama için en fazla taş çatlasın 40 50 l sizden talep edilen para 200 300 tl iyid üşünmek gerel bence. sevgiler bu arada eğer priorin 1. kutu bitti ama halen dökülmede azalma yapmadıysa(kesme demiyorum azalma) işe yaramıyor demektir. aklında olsun. benim kaşıntımı elma sirkeli ısırgan kesti bu arada. belki işine yarar.

kısacık bilgi vermek istedim iyi akşamlar herkese
sony bi dünya devidir amerikan malıdır tartışmasız ilk sıralarda gelir bi de samsung vardır tartışmasız o da ilk sıralardadır
sony bi atak yapar bi tık üstü samsungdan gelir hatta en son adım samsungtan gelince sonynin panik yaptığı ortaya çıktı

samsung ne malıdır bunu çoğu insan bilmez samsung kore malıdır

marks and spencer çoğu kadının tercihidir ve daha bi çok marka artık üzerinde çin malı yazar halbuki ana madde avrupa ve amerikadan gider çine çünkü orda işçilik çok ucuzdur
çin artık dünya devi ülkelerine kafa tutan bi ekonomiye sahiptir olan şudur meyve veren ağaç taşlanır
asıl korkulması gereken çin malı olan şeylerin taklidini almaktır

çok fazla ince eleyip sık dokuyayım derken hata yapılır insanın sevmediği ot burnunda biter ya o hesap çok ayrıntıya girdikçe seçim yaparken hata yaparsınız diye yazıyorum hem vakit hem para kaybı olur

birileri bu işin evde yapılmasını tabi ki istemiyor bunun nedenini azıcık kafa yoran çözer zaten

son bi şey daha titanyum metaller içinde en sağlıklı metallerdendir vücuduna metal takılması gereken insanların amelyatlarında titanyum en başta tercih edilen metaldir
kimsenin kafası karışmasın

zaten ernesto che guevara bence son noktayı koymuş hala soru işaretleri olan sanırım hatanın en büyüğünü yapar stresin her türlüsü saç için zehirdir bence

allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…