peki pco için bişey denmedimi. çünkü pco erkek tipi dökülme sebebşdir. d.kontrol hapıyla şikayetlerin geriler. saç dökülmen durur....
peki pco için bişey denmedimi. çünkü pco erkek tipi dökülme sebebşdir. d.kontrol hapıyla şikayetlerin geriler. saç dökülmen durur....
anlayamadığım şu,erkek tipi dökülmede doğum kontrol hapı etkilyse neden herkese verilip bu sorun çözülmüyor. sonuçta erkek tipi dökülme hormonal bir problemden kaynaklanmıyor mu, testesteronu dengelemek sorunu çözmeye yetmiyor mu? yoksa olayın bir de sadece hormonal bir bozukluk olmadan yalnızca genetik geçişten kaynaklı türü mü var?
yok canım onu sormamıştım ama az önce mail attım. cevap gelince paylaşırım.
pericim sen bu seboreik dermatit konusunda ne düşünüyorsun?
anlayamadığım şu,erkek tipi dökülmede doğum kontrol hapı etkilyse neden herkese verilip bu sorun çözülmüyor. sonuçta erkek tipi dökülme hormonal bir problemden kaynaklanmıyor mu, testesteronu dengelemek sorunu çözmeye yetmiyor mu? yoksa olayın bir de sadece hormonal bir bozukluk olmadan yalnızca genetik geçişten kaynaklı türü mü var?
yok canım öyle değil. erkek tipi dökülme sadece hormon sorunu olanlarda olmuyor. bizim gibi hiçbir sorunu olmayanlarda da ortaya çıkabiliyor. özelliklede genetik yatkın olanlarda. bizde d. kontrol hapının işe yarama oranı %20 bozuk olanlarda80 özetle
yok canım öyle değil. erkek tipi dökülme sadece hormon sorunu olanlarda olmuyor. bizim gibi hiçbir sorunu olmayanlarda da ortaya çıkabiliyor. özelliklede genetik yatkın olanlarda. bizde d. kontrol hapının işe yarama oranı %20 bozuk olanlarda80 özetle
Pericim, nazcim ikinize de sonsuz teşekkürler. Ben sizden Dr lardan alamadığım cevapları aldım. Psikolojim berbat durumda hergün ağlıyorum. Hatta alışveriş merkezinde birden ağlamaya başlayınca esimle şiddetli kavga ettik 3 tel icin disarda nasıl ağlarsın diyor. Onun icin 3 tel. Sac derim görünmeye başladıminoksil ilk kullanımda sacımı asırı derecede döktü bayılacaktim banyoda. Ogunden sonra iyice sacim azaldı. Hormon ilaçları kullanali 1 ay olmadı etkisini ne zaman gosterir acaba? Görsel bir is yapıyorum mahvetti beni bu dökülme.
Pericim, nazcim ikinize de sonsuz teşekkürler. Ben sizden Dr lardan alamadığım cevapları aldım. Psikolojim berbat durumda hergün ağlıyorum. Hatta alışveriş merkezinde birden ağlamaya başlayınca esimle şiddetli kavga ettik 3 tel icin disarda nasıl ağlarsın diyor. Onun icin 3 tel. Sac derim görünmeye başladıminoksil ilk kullanımda sacımı asırı derecede döktü bayılacaktim banyoda. Ogunden sonra iyice sacim azaldı. Hormon ilaçları kullanali 1 ay olmadı etkisini ne zaman gosterir acaba? Görsel bir is yapıyorum mahvetti beni bu dökülme.
canım canım teşekkür ederim benim hamilelik sırasında burda tanıştığım ve sonra dost olduğum birçok arkadaşım var, şimdi de sizden o elektiriği alıyorum çok sağol :) bugün size dua ettim inşallah bu derdin dermanını bulursunuz sadece kendime üzülmüyorum bu derdi çeken herkese üzülüyorum. allahım devasını verir inşallah. çarşamba bir doktora gidicem beni tatmin etmezse server beye gidicem her ne kadar soyguncu olduğunu düşünsem de. 400 tl nedir ya sanki saç ekiyor gerçekten ayıp. bu saç konusunda o kadar çok umut taciri var ki... dökülmenin genetik olduğunu belirlemek için genetik test mi yapılıyor, yoksa başka hiçbir sorunun olmaması yetiyor mu acaba? ailemde kel biri yok. inanır mısın tedavi yöntemlerinize bakamadım kafam almıyor çünkü, sayfalarca okumak anlamaya çalışmak bu psikolojide zor.Senino kadar cok iyi anliyorum ki bunu en cok ben bilirim esimle nerdeyse artik scim yuzunden nerdeyse hergun trtisir olmustuk ne kadar takiyosun bunu diye beni anlamiyinca dahada gok uzuluyordum cunku. Antidepresan ilaclarina basladim uc aydir kullaniyorum o kdar kotuydimki disari bile cikmiyodum remen herseyden uzaklasmistim saclarimi cok severdim belime kadardi saclarim fon cekerken bi kac tel kopsun yanlislikla icim cız ederdi:S simdi omuzlarimin birazcik asagisinda kestirdim yzun olunca dokilmesi daha cok gibi gelip moralimi bozdugu icin zaten cok azcik kaldilar azcik sacida uzun kullanamazsin surekli topluyorm acilma yok sacimda ama cok belli eskiye oranla az kaldiklari. Doktorum bana omur boyu minoxil onerdi erkek tipi genetik sac dokilmem oldugu icin sadece hamilelikte kesiceksin dedi ben hamile kalmayi istedigim ve minoxtan korktugun icin baslamadim cunku kimi minox kullandim mahvildu saclarim diyo kimi iyki kullandim diye goze alamadim bide zaten birakinca etksi kayboluyo minoxun kalinlastirdigi ve cikardigi saclar incelip yine dokuluyor tabi herkezdede ayni etkiyi gostermiyor.icini ferah tut ve bizim yyguladigimiz tedaviyi kesinlikle uygula hormon sorununuda bir an once hallet dedigim doktorada git derim canim benim hersey guzel olucak inan bana omadi obunda carseni buluruz beraber ben birsuru protez dac firmalari arastirdim kendi sacinla birebir uyumlu sac yapiyolar anlasilmiyo bile vok dokulurse gider ondan yaptiriz dusunu alabiliyosun butun sosyal faaliyetlerini yapabiliyosun daha ne :) Allah kotusunden korusun tabi insallah dokulmez buna mecbur kalmayiz ama herseyin caredi var sakin moralini bozma hersey cok guzel olucak gecicek bu dokulmende benim eskiye oranla biraz azaldi gibi ama inan bana gunde 600 tele yakin dikuldugu gunleri bilirim. Hep birlikteyiz burda ben varim biz variz sakin korkma be olursa olsun carelerimiz tukenmiycek :)
canım canım teşekkür ederim benim hamilelik sırasında burda tanıştığım ve sonra dost olduğum birçok arkadaşım var, şimdi de sizden o elektiriği alıyorum çok sağol :) bugün size dua ettim inşallah bu derdin dermanını bulursunuz sadece kendime üzülmüyorum bu derdi çeken herkese üzülüyorum. allahım devasını verir inşallah. çarşamba bir doktora gidicem beni tatmin etmezse server beye gidicem her ne kadar soyguncu olduğunu düşünsem de. 400 tl nedir ya sanki saç ekiyor gerçekten ayıp. bu saç konusunda o kadar çok umut taciri var ki... dökülmenin genetik olduğunu belirlemek için genetik test mi yapılıyor, yoksa başka hiçbir sorunun olmaması yetiyor mu acaba? ailemde kel biri yok. inanır mısın tedavi yöntemlerinize bakamadım kafam almıyor çünkü, sayfalarca okumak anlamaya çalışmak bu psikolojide zor.
canım canım teşekkür ederim benim hamilelik sırasında burda tanıştığım ve sonra dost olduğum birçok arkadaşım var, şimdi de sizden o elektiriği alıyorum çok sağol :) bugün size dua ettim inşallah bu derdin dermanını bulursunuz sadece kendime üzülmüyorum bu derdi çeken herkese üzülüyorum. allahım devasını verir inşallah. çarşamba bir doktora gidicem beni tatmin etmezse server beye gidicem her ne kadar soyguncu olduğunu düşünsem de. 400 tl nedir ya sanki saç ekiyor gerçekten ayıp. bu saç konusunda o kadar çok umut taciri var ki... dökülmenin genetik olduğunu belirlemek için genetik test mi yapılıyor, yoksa başka hiçbir sorunun olmaması yetiyor mu acaba? ailemde kel biri yok. inanır mısın tedavi yöntemlerinize bakamadım kafam almıyor çünkü, sayfalarca okumak anlamaya çalışmak bu psikolojide zor.
. Tesekkurler aktardigin bilgin icin betibeticim banada sampuandan cok direk uygulamak daha mantikli geliyor.kızlar ebru hanımdan cevap geldi
"bazıları şampuanın içine katar,bazıları çeşitli yağlarla karıştırarak kullanır ama benim tavsiyen hiç bir şeyle karıştırmayıp,hiç bir şeye katmayıp,direkt olarak haftada 4 defa saça uygulayıp saçta 1 saat kaldıktan sonra yıkanmasıdır."
Canım indallah bunu hep birlikte el ele yenicez ve ne olursa olsun carelerimiz tukenmiycek bir oldukca inaniyorum buna. Ben antalyada doktor doktor gezmistim ya dermatoskopla bakan doktorlar bile erkek tipi sac dokulmesi teshisini koyamamisti tabi o zamanlar bende bilgisizdim sac konusunda o zaman dermatoskopla bakinca sacderine ince kalin karisik birsuru sac vardi buda erkek tipi dac dokulmesinin isareti simdi ben baksm dermatoskopla inan anlarim be tip oldugunu o kadar dermatoskopla bakan doktorlar nasil anlayamadi sasiriyorum simdi hepsi kronik teligen effluvium oldugumu soylediler buradki gittigim unv. Sac hastaliklari profu bile. Ama emin Olamadim dedimki nersi olursa gidicem arastirmaya basladim sadece sac hastaliklariyla ilgilenen doktorlari uzun arastirmalarim sonunda sac hastaliklarini kuran prof server serdarogluna gittim sac hastaliklarini kuran ve isinde en iyisi gercekten.o psikolojiyle fiyatini bile onemsemeden istanbula uctum ve ayrintili aciklamalariyla dojulme tipimin erkek tipi olduguna inandim inan o an fiyatini dusuncel durumda degildim zaten cogu branslardaki prof dr hepsinin fiyatlari pahalidir zaten canim. Simdi uyguladigimiz tedaviye gelince biz sanspasa arkadasimizin sayesinde derma roller uyguluyorum sacimiza kendisi resmen cok kotu durumdaydim sac derim gorunuyodu bu rollerle saclarinin tekrrdan ciktigini anlatti ve bizde onun sayesinde rollere basladik peri arkadasimiz sayesindede dus basliklarimizi degistirdik filtreli dus basligi kullaniyoruz bmb su aritma sistemleri internete yazip sayfayi incelersen goruceksin pembe bir baslik rollerimizi uygulayip dusumuza goriyoruz ve bitkisel bir sampuanla sacimizi yikiyoruz isirgan auyuylada sacini durulayan arkadaslarimiz var ve sampuanin icine cam terebentin yagi katanlarda ama cam yaginin daha iyi oldugunu ogrendik ve tabiki ictente beslenmen gerekiyor ben hamile kalmayi istedigim icin malesef kullandigim sac icin vitamini biraktim peri arkadasimda kullanio icerigi gercekten guzel sende kullanmalisin shen min tablet icerigi dier vitaminlere gore daha zengin.ama once lutfen hormon problemini coz ve tedavini ol cunku hormanal dengezislikler sac dokulmesinin nedenleri arasinda inan hersey cok guzel olucak. Dokulmemiz sonlanmadimi varsin sonlanmasin en yi sac protez firmasinda protez sac yaptiriz bizde en son care zaten izel okarak tasrlaniolar sagindan ornek alip 3 ayda haZirlaniyo protez dis gibi dusun iste:) tabi yine siyorum insallah bu durumlara kalmayalim ama gonlunu ferah tut diye bi caresi var siye soyluyorum arkadasim hersey guzel olucak herseyin caresi var Allah kotu dertler vermesin
sevgili peri;
bana erkek tipi dokulme nasil oluyor detaylica anlatir misin?dokulen sac telinin dibi nasildir ucu nasildir?ucu sivri olur yazmissiniz anlayamadim nasil sivri?
belirtiler detaylar nedir anlatirsan sevinirim.
mesela benim dokulen sacin kok kismi beyazimsi tam yuvarlak gibi degil ama yuvarlaga benziyor.erkek tipi olunca nasil oluyor?kendimden suphe etmeye basladim siz ole yazinca???
kızlar ebru hanımdan cevap geldi
"bazıları şampuanın içine katar,bazıları çeşitli yağlarla karıştırarak kullanır ama benim tavsiyen hiç bir şeyle karıştırmayıp,hiç bir şeye katmayıp,direkt olarak haftada 4 defa saça uygulayıp saçta 1 saat kaldıktan sonra yıkanmasıdır."
Arkadaslar bu arada hala dokulmem az unarim gecici birsey degildir sizleri cOk seviyorummmm
genetik test dr ve sizin ortak bi kararla yapacağınız bi testtir anne ve babanızın evlenmeden önce yakın şehirlerde yaşaması kan bağı olmasa bile bi takım genetik hastalık habercisidir örneğin, sadece yakın akraba değil soyağacına bakılır daha bi çok şey
ama gittiğiniz dr bunu ister mi bence istemeyecek her zaman olduğu gibi diğer arkadaşların geçtiği yollardan geçeceksiniz arkadaşlar her sorunuza cevap verdi demek ki bu konuda sonsuz tecrübe edinmişler dr gitmek doğal olarak çok önemli hiç farkında olmadığınız bi rahatsızlığınız olabilir tedavi süreci başlar kullanılan bazı ilaçlar saç çıkarır bazıları döker saçımı döküyor diye tedavi bırakmak söz konusu olmadığından nasıl saç çıkarırım sorusuna cevap bulmak lazım örneğin jollyrose ömrü boyunca ilaç kullanacak sanırım sizde bi tedavi sürecindesiniz
bi şeyi atlıyorsunuz size bu sayfayı tavsiye ettiler girip baktınız ve onlar roller konuşuyor benim sorularım başka dediniz sonra bi başkası daha davet etti ve tekrar geldiniz bu bence bi işaret sonra da dr lardan alamadığım cevabı sizlerden aldım dediniz demek ki bu sayfaya girmeliymişsiniz boşa davet edilmediniz şimdi de göz yaşlarını bi kenara bırakıp 16. sayfadan itibaren okumanız gerekiyor okurken bile psikolojiniz değişecek zaman kaybetmeden alacağınız rollerlada en geç 1-1,5 ay sonra başka bi kadın olacaksınız
bu sayfadaki tüm kadınlar sizi anlıyor ne yaşadığınızı tahmin ediyorlar sizden daha kötülerde var o yüzden okumaktan kaçmayın
sayfadaki çoğu kız beni pek sever allah bozmasın bende onları çok seviyorum ben çok lafı dolandırmayı sabır taşı gibi anlatmayı beceremem tahammülüm de yoktur zaten hayatın kısacık olduğunu bildiğim için kestirmeden gittim kusura bakmayın hala okumak için psikolojinizin uygun olmadığını düşünüyorsanız son bi cümle kurayım ben 1 yıl hiç saçım olmadan dolaştım duyduğum her dr a koştum bandana takıyordum burda okuduğum bi yazıyla hayat artık bana da gülüyor örneğin bu gün pazar eskiden yataktan çıkmazken şimdi bi kuş gibi çıkıp tüm parkları dolaşmak istiyorum dün akşam bandana bone ne varsa bahçede yaktım biliyorum ki artık onlara ihtiyacım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?