Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

iyi ki varsin sanspasa...

seni tanıdığım için şanslı ve mutluyum.

seni cok seviyorum.

kendine cok iyi bak.

cok opuyorum seni

saç derin kıpkırmızı olsun korkma 1-2 saate geçiyor

yastık batsın azıcık elinle dokununca azıcıkta acısın

o zaman doğru yoldasın

azıcık sabırla daha sağlıklı daha kuvvetti daha kalın telli ve çok sık saçların olacak

inşallah guzel kalpli sanspasa.

bisey daha sormak istiyorum.konuyla cok alakali degil ama gelecek icin alakali.

dogumdan sonra saclar cok dokuluyormus ya.dermarolleri o zamanda hic birakmadan kullansam aceba dokulmez mi saclarim?

faydasi olur mu sanspasa ne dersin?dogum sonrasi dokulme beni oldukca korkutuyor.

düzenli kullandığın sürece hiç bi şeyden etkilenmiyor saçlar

ben de neler atlatıyorum ne ilaçlar kullanıyorum ama saç dökülmem de hiç bi değişiklik olmuyor

çok sıkıntılı zamanlarım oluyor eskiden olsa avuç avuç dökülürdü otururken kollarımdan resmen akar gibi döküldüğünü görürdüm ama şimdi hiç bi şeyden etkilenmiyor saçlarım:)

ama hiç rollerımı bırakmıyorum ayda en az 2 kez yapıyorum

gerçekten şaka gibi

eskiden yastıktan sabah kalkınca avuçla saç toplardım

şimdi bir tane bile görmüyorum

lütfen düzenli kullanın

gerçekten şaka gibi

eskiden yastıktan sabah kalkınca avuçla saç toplardım

şimdi bir tane bile görmüyorum

lütfen düzenli kullanın

sevgili şansapasa,
rolleri kesin alacağım yalnız bir kaç marka var orijinali hangi marka yalnış yapmak istemiyorum.(Eger sakıncası yoksa )
bide temizlerken bir kaba koyum sanırım 1,5 2 lt kaynar su dökeceğiz üzerine.Peki oksijenli suyu nasıl ve ne kadar uygulamalıyız ?
sevgiler

dediğin gibi bi çok marka var ama hangisi gerçek ben de bilemiyorum ama tvshop taki uygundur diye düşünüyorum

ben 1 yıl olmuş alalı dr roller dı hepsi burda yada gitti gidiyordu tam hatırlamıyorum sarı renk olandı sarı plastik

kullandıktan sonra 1-2 litre kaynar suyu üzerine döküyorum suda tutmuyorum iğneleri suyla fazla temas ettirmek istemiyorum su kaynar olunca hemen kuruyor sonra bi kaba koyduğum oksijenli suda 1-2 dk tutuyorum kuruyunca kabına koyuyorum 1 yıldır en ufak bi sorun yaşamadım sadece iğneler batacak kadar oksijenli su çay bardağı işimi görüyor

rollerı kimseyle paylaşmadıkça sorun çıkmaz sanırım

ya çok soru sordum ama saçlarım boynumda ve düz 1mm lik mi yoksa 1,5 mm lik mi tavsiye edersin ?
şimdiden tesekkür ederim

ya çok soru sordum ama saçlarım boynumda ve düz 1mm lik mi yoksa 1,5 mm lik mi tavsiye edersin ?
şimdiden tesekkür ederim

ben 1,5 le istediğim sonucu elde ettim saçlarım kıvırcık

şimdi ne önersem bilemiyorum ki

bu zor bi soru oldu 1 mm işini görür sanırım saçlarını arkaya doğru tarayıp hep arkaya doğru yürüteceksin rolları eğer zorlanırsan saçlarını 1 er cm ayırarak açtığın yerden gene arkaya doğru kullanırsın saçlarını hafifçe ıslatabilirsin dibe ulaşabilmek için aynı yerden en az 10-15 kez geçeceksin daha fazla daha iyi tabi

üzülme eksikler yerine koyulduğunda saçların eski haline gelir inşallah. beyazlık için asla canını sıkma öncelikle b 12 eksikliği beyazlık sebeplerinden zaten dolayısı ile yerine gelince inşallah beyazlarda toparlanır. olmazsa boyatırsın olur biter. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin. darısı bebek isteyen arkadaşlara olsun:)))

canım ben gg den aldım. en güvenilir site orası gibi. ben sürekli alışveriş yapıyorum

bende böyle bişey hiç olmuyor . sadece belirgin yanma var. kaşıntım olmuştu ki halen azda olsa var. oda şampuanı tekrar sarımsaklıya döndüm. belkide oluyordur da ben farketmiyorumdur. çünkü ben hergün yapıyorum. bundan sonra daha dikkat edeyim canım. olursa haber veririm.

canım ben şimdi kendimden şüphelendim. acaba yeterince baskı yapmıyormuyum. bende dokunuyorum saçıma yok öyle bişey((

canım dökülen şeyin renginin siyah olması için içine kan ve kanın şekilli elemanlarının katılması lazım. bizim uyguladığımız yöntemde böyle bişey beklemiyoruz zaten(bence olursa fazla derine giriyor iğne demektir). ama bende olmuyor bunlar. acaba ben yüzeyelmi yapıyorum ki????????????

soru bana değil ama fikrimi eğer önemsersen söylemek isterim jolly. doğum sonrası hormon dengen eski haline dönecek bu süreç ortalama 2. 3. ayda başayıp 9. 10. ayda son bulacak. dolayısı ile östrojenin etkisi ile gürleşen saçlar. onun birden azalması ile ani bir şekilde dökülcek. ama sen bunu dert etme zira bu geçici. roller bu sürenin hem kısa sürmesini sağlayacak bence hemde şok dökülmeyi azaltacak. sen bebeğini sağlıkla büyüt canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…