boş bi tarla gibi
çiftçiler önce traktörlerle tarlaya neler yapıyorlar
üstünde bi sürü işlem yapmadan mahsül vermiyor
biz de şimdi saç derimize aynı şeyleri yapıyoruz
sonra oda tarladaki buğdaylar gibi bize mahsül verecek:)
doğru yoldasın jolly
cildinin verdiği bu tepkiler çok doğal
iyi ki varsin sanspasa...
seni tanıdığım için şanslı ve mutluyum.
seni cok seviyorum.
kendine cok iyi bak.
cok opuyorum seni
saç derin kıpkırmızı olsun korkma 1-2 saate geçiyor
yastık batsın azıcık elinle dokununca azıcıkta acısın
elimi kafamda gezdirince batıyor ve acıyor aynen tarif ettigin gibi canım
o zaman doğru yoldasın
azıcık sabırla daha sağlıklı daha kuvvetti daha kalın telli ve çok sık saçların olacak
inşallah guzel kalpli sanspasa.
bisey daha sormak istiyorum.konuyla cok alakali degil ama gelecek icin alakali.
dogumdan sonra saclar cok dokuluyormus ya.dermarolleri o zamanda hic birakmadan kullansam aceba dokulmez mi saclarim?
faydasi olur mu sanspasa ne dersin?dogum sonrasi dokulme beni oldukca korkutuyor.
gerçekten şaka gibi
eskiden yastıktan sabah kalkınca avuçla saç toplardım
şimdi bir tane bile görmüyorum
lütfen düzenli kullanın
sevgili şansapasa,
rolleri kesin alacağım yalnız bir kaç marka var orijinali hangi marka yalnış yapmak istemiyorum.(Eger sakıncası yoksa )
bide temizlerken bir kaba koyum sanırım 1,5 2 lt kaynar su dökeceğiz üzerine.Peki oksijenli suyu nasıl ve ne kadar uygulamalıyız ?
sevgiler
ya çok soru sordum ama saçlarım boynumda ve düz 1mm lik mi yoksa 1,5 mm lik mi tavsiye edersin ?
şimdiden tesekkür ederim
kızlar benimde kendimi bildim bileli saçalarım dökülüyor.sık ve kalın telli olduğu için ben hiç takmıyodum. son 4 yılda okadar artıki. günde 300 tele varıyodu. tepem açılıp derim görününce benim jetonum düştü.hemen tahlil yaptırdım. demir, B12 eksik hatta hiç yok diyebilirim. 15 gündür ilaç kullanıyorum, 1 aylık hamileyim.
nasıl böyle salaklık yaptım yıllarca doktora gitmedim şaşıyorum kendime.
allah hepimize şifa versin, moralinizi yüksek tutun.
benim saçlarım stresten dökülmemiş ama stresten beyazladı. tepemde o kadar beyaz varki. bende onlara can sıkıyorum.
hoşgeldin şüko
iyi bayramlar
peri naz jolly maritsa iyi bayramlar
sevgili şansapasa ve diger kızlar nette şöyle baktım ama perakende de 0.5 lik satıyorlar dermorolleri sizin bahsettiğiniz bu 1mm lik 540 iğneli titanyum olanın yazısını şansapasa sana yazdıktan sonra gördüm.Ondan almayı bende istiyorum nereden alayım. Cuma şehir dışına çıkacam hemen sipariş vermeliyim.ne olur yazın çok fazla araştırma şansım yok.
sevgili sanspasa merhaba
gecmis bayramin kutlu olsun canim
sana sormak istedigim bir sey var.dermarollerdan dolayi sanirim cok mu bastiriyorum bilmiyorum sacli derimde beyaz beyaz boyle
minicik kepek gibi yani kepek degil ama derim soyuluyor sanirim.cok mu bastiriyorum aceba?derim cok hassas benim.her
dermaroller yapip yikayip ciktiktan ve sacim kuruduktan sonra dibi aynen anlattigim gibi oluyor.sende de boyle oldu mu?onerin
nedir?ya da kullanan diger kizlar sizde oldumu boyle bir durum.cevaplarinizi bekliyorum.
canım ben şimdi kendimden şüphelendim. acaba yeterince baskı yapmıyormuyum. bende dokunuyorum saçıma yok öyle bişeysevgili jolly
bu çok normal
açtığın o dlikler kabuk bağlıyor bunu elinle dokununca bile hissedersin pıtır pıtır olur ve dökülür
eğer görüntü seni rahatasız etmiyorsa hiç bi sorun yok ama bu görüntü seni rahatsız ediyorsa şampuanına çam terebentin koy o zaman cilt kurumuyor ve o kepek gibi görüntü olmasına rağmen görünürde bi şey olmuyor
ben hiç bu şekilde kurutmadım derimi hep şampuanımı çam terebentinle kullandım ve saç diplerim hiç kurumadı
yaşadığın belirti çok normal açtığın her delik kabuk bağlıyor bu da senin doğru kullandığını gösteriyor sonra da bu kepek gibi dökülüyor ama tabi kepek değil, kabuklar dökülüyor
hep söylüyorum eğer deriniz iyice kızarmıyorsa yastık ilk yaptığınız gece azıcık batmıyorsa dokunduğunuzda azıcık acımıyorsa hiç bi anlamı yok
korkmadan kullanmaya devam hiç sorun yok
hoşçakal
sevgili sanspasa;
aslinda kabuk degil,resmen sacliderimin beyaz beyaz soyulmasi.
ben de dedim aceba bu beyazliklar gözenekleri tikarda sac cikamazsa kafamda diye dusundum.
yani soyle dusun:bu igneler kafada gidip geldikce sacli deri soyuluyor.
cok iri de degil dokulen beyaz seyler.kucuk.yani kabuk baglayan ve dokulen sey olsa rengi siyahimsi kahverengimsi olmaz mi o
kabuk baglayan dokulen sey???
inşallah guzel kalpli sanspasa.
bisey daha sormak istiyorum.konuyla cok alakali degil ama gelecek icin alakali.
dogumdan sonra saclar cok dokuluyormus ya.dermarolleri o zamanda hic birakmadan kullansam aceba dokulmez mi saclarim?
faydasi olur mu sanspasa ne dersin?dogum sonrasi dokulme beni oldukca korkutuyor.
gerçekten şaka gibi
eskiden yastıktan sabah kalkınca avuçla saç toplardım
şimdi bir tane bile görmüyorum
lütfen düzenli kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?