Kızlar ben de günlerdir o kadar kötüyüm ki, üzülmeyeyim geçecek diyorum ama bir bakıyorum daha da çok dökülüyor, önlerim yanlarım iyice açıldı üstelik ordaki saçlarım da kısa kısa artık hiç uzamıyor fön çekitrsem föne bile gelmiyor. Hergün rutin forumu açıp takip ediyorum.
Peri en çok da senin fikirlerine ihtiyacım var, bana en son demir eks bağlı dökülme denmişti, ferritinim düşüktü, 5 ay kadar demir ve minoksil kullanmıştım ve dökülmem gerçekten azalmıştı, duştan sonra 20 tele kadar düşmüştü ve ferritin 50-60 gibi bir değerdi. Minoksili de kestim zaten düzensiz alıyordum. Sonra belki tesadüf doa şampuan maske vs aldım dökülmem birden arttı hem de nasıl. duştan sonra 200 ü geçiyor. Tararken elimi attığımda sağda solda saçılanları saymıyorum bile. Bir de yaz olduğu için 2 günde bir yıkıyorum saçımı ona rağmen oluk oluk dökülüyor. Bu sefer damardan demir tedavisi başladım, hemen yükselsin diye ve yükseldi de hem de çok. Ama dökülme daha da arttı ne yapacağım merak ediyorum.
Kadın doğuma gittim ara kanamalar için polikistik over falan yok geçen yıl tüm hormonlar normal (Tiroid, Testesteron bile) Üçlü vitaminleri yağlarla karıştırıp sürüyorum ama sanki yağlardan sonra daha da çok dökülüyor. Acaba böyle çok dökülene yağlar kötü mü geliyor. Çamterebentin, ısırgan, karanfil neler denedim olmuyor.
Şu an bioblass sarmaşık özlü, üçlü bakım(badem, zeytin yağı, 1-2 damla çam esansı, 1-2 damla çay ağacı yağı, , ısırgan yağı arada çok az argan yağı koyuyorum) . Evde de 1 kutu minoks duruyor ama başlamaya korkuyorum çünkü o zaman bu kadar dökülme yokken bile kötü olmuştu