• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yıllık evliliğe 2 çocuk ve bitmeyen kavgalar

Senaayse2024

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mart 2024
2
0
1
28
Merhabalar.. biz evleneli 3 yıl oldu öncesinde 5 yıllık bir sevgililik geçmişimiz vardı.sonra evlendik evlenirken eşimin ailesi hiç bir şey yapmadı. Bir iğne dahi almadılar. Sonra Ilk geceden hamile kaldım. Ardına kızım 15 aylıkken tekrar hamile kaldım. Eşimle evlilik konusunda tam birbirimize alismamisken şimdi 2.5 yasindq bir kizim 2 aylik da diger kizim var. Ve ev işi çocuk kendim derken stresli gergin birine dönüştüm. Ne zaman eşim için süslensem sonu hep seks ile bitiyor hende bu durumdan yıprandım artık. Çocuklarla banyo yapmak zaten zor bir de iyice zorlanıyorum eşim işten 8 de 9 da geliyor sabah ta 8.5 9 gibi gidiyor. Gerçekten aetık çok bunaldım. Biraz olsun seks değil de kendime baktığım gün oturup o sekilde sohbet etmek istiyorum ama eşimin ilk aklına gelen sevişmek oluyor. Sonra. Ben bunu söyleyince suçlu oluyorum. Zaten haftada 1 yapıyoruz falan falan. Ya 3 yıla 2 cocuk sigdirdik evliligimizi yaşayamadan çocuk büyütüyoruz seks istememek benim hakkım değil mi. Ikinci cocugumus surpriz oldu halen korunmuyor baska çocuk istemiyorum anlatamıyorum. Spiral taktircam adeti bekliyoruz gerçekten cok yoruldum. Ne yapacagimi bilmiyorum. Her gün kavga ediyoruz her gün ve bu da iliskimize zarar veriyor ..

Doktor ilaç kullanma bebeğini emziriyorsun hormonlarını bozmayalım dedi bende istiyorum korunmak. Şuanda psikolojik olarak 3.çocugu kaldirabilecek gucum yok
Adetınızı beklemeyin o zaman beta testi verin gebelik yoksa taktırın durumu aile planlamasındaki ebeye anlatırsanız yardımcı olacaktır ille adet günü gel die baskılanmayacaktır

Sipiral için illa regl olmanıza gerek yok sadece acısı çok olmuyor diye regl dönemi tercih ediliyor ama normal doğum yaptıysanız bu acı size işlemez bile.

Merhabalar.. biz evleneli 3 yıl oldu öncesinde 5 yıllık bir sevgililik geçmişimiz vardı.sonra evlendik evlenirken eşimin ailesi hiç bir şey yapmadı. Bir iğne dahi almadılar. Sonra Ilk geceden hamile kaldım. Ardına kızım 15 aylıkken tekrar hamile kaldım. Eşimle evlilik konusunda tam birbirimize alismamisken şimdi 2.5 yasindq bir kizim 2 aylik da diger kizim var. Ve ev işi çocuk kendim derken stresli gergin birine dönüştüm. Ne zaman eşim için süslensem sonu hep seks ile bitiyor hende bu durumdan yıprandım artık. Çocuklarla banyo yapmak zaten zor bir de iyice zorlanıyorum eşim işten 8 de 9 da geliyor sabah ta 8.5 9 gibi gidiyor. Gerçekten aetık çok bunaldım. Biraz olsun seks değil de kendime baktığım gün oturup o sekilde sohbet etmek istiyorum ama eşimin ilk aklına gelen sevişmek oluyor. Sonra. Ben bunu söyleyince suçlu oluyorum. Zaten haftada 1 yapıyoruz falan falan. Ya 3 yıla 2 cocuk sigdirdik evliligimizi yaşayamadan çocuk büyütüyoruz seks istememek benim hakkım değil mi. Ikinci cocugumus surpriz oldu halen korunmuyor baska çocuk istemiyorum anlatamıyorum. Spiral taktircam adeti bekliyoruz gerçekten cok yoruldum. Ne yapacagimi bilmiyorum. Her gün kavga ediyoruz her gün ve bu da iliskimize zarar veriyor ..
Eşiniz icin süsleniyorsanız zaten istemsizce ani gelişen duygularla zaten cinsellik oluyor 3 sene cok uzun zaman degil ki 2 bebeginiz var evet ama evliliginiz zaten uzun bir zaman olmamıs. Ama 2 çocuk yardımsız cok zor olur bence akşamları da olsa eşinize biraz sorumluluk yüklemeniz gerekiyor

3 yillik Evlilige 2 cocuk sigdirmak ve hala sprial icin bu ay mi adet olmayi bekliyorsunuz ? Esiniz korunmuyor yanlis yapiyor nasil olsa cocuklara siz bakiyorsunuz bari siz kendinizi dusunun. Seks istemesi normal bence daha yeni evli sayilirsiniz. Evliligin tadini cikaramamissiniz ki.

Korunmadan seks yapmayi kabul etmeyin. Tavrinizi koyun. Max 1 seneye cok daha rahatlamis olacaksiniz cocuklariniz acisindan Allah saglik, uzun omur versin. Bunalmanizi anliyorum ama bir kere bebek olacaklar varsin baska seyler eksik kalsin siz onlarla bu donemlerin tadini cikarmaya calisin. Onlari sorumluluk gibi gormeyin o zaman yorucu olur. Ama yardimsiz yine de cok yorucu elbette cok cok haklisiniz bu konuda da. En azindan haftada 1 bilr olsa bir kac saat esinize cocuklari birakip disari cikabilseniz, evden uzaklassaniz, mali durum el veriyorsa arada disaridan yeseniz bunlar bile cok iyi gelir. Evden bol bol cikmaya calisin havalar guzellesince esinizde evdeyken zaten kolay olur. Boyle ufak seyler iyi gelecektir hem cocuklarida yorar size zaman acar. Tum bunlari soyledim ama sunu demeden edemeyecegim ki asil sorun esinizin rahatligi. Fazla alistirmissiniz elinize simartmissiniz gibi geldi bana. Siz nasil olsa yapiyorsunuz diye dusunuyor muhtemelen.

Back