- 30 Mart 2024
- 2
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Senaayse2024
Merhabalar.. biz evleneli 3 yıl oldu öncesinde 5 yıllık bir sevgililik geçmişimiz vardı.sonra evlendik evlenirken eşimin ailesi hiç bir şey yapmadı. Bir iğne dahi almadılar. Sonra Ilk geceden hamile kaldım. Ardına kızım 15 aylıkken tekrar hamile kaldım. Eşimle evlilik konusunda tam birbirimize alismamisken şimdi 2.5 yasindq bir kizim 2 aylik da diger kizim var. Ve ev işi çocuk kendim derken stresli gergin birine dönüştüm. Ne zaman eşim için süslensem sonu hep seks ile bitiyor hende bu durumdan yıprandım artık. Çocuklarla banyo yapmak zaten zor bir de iyice zorlanıyorum eşim işten 8 de 9 da geliyor sabah ta 8.5 9 gibi gidiyor. Gerçekten aetık çok bunaldım. Biraz olsun seks değil de kendime baktığım gün oturup o sekilde sohbet etmek istiyorum ama eşimin ilk aklına gelen sevişmek oluyor. Sonra. Ben bunu söyleyince suçlu oluyorum. Zaten haftada 1 yapıyoruz falan falan. Ya 3 yıla 2 cocuk sigdirdik evliligimizi yaşayamadan çocuk büyütüyoruz seks istememek benim hakkım değil mi. Ikinci cocugumus surpriz oldu halen korunmuyor baska çocuk istemiyorum anlatamıyorum. Spiral taktircam adeti bekliyoruz gerçekten cok yoruldum. Ne yapacagimi bilmiyorum. Her gün kavga ediyoruz her gün ve bu da iliskimize zarar veriyor ..