3 Yıllık Emeğim..Nefes Alamıyorum

Senin ne kadar oldu ayrılalı canim Alışmak çok zor değil mi, ölüm gibi
Ben daha boşanmadım ama evden ayrılalı 2 aya yakın bir süre oldu bu sürenin bir kısmı hastanede falan geçti, evi de burnumun dibinde zaten , Alışmak zor oluyor tabiki ama ölüm değil İnan , sen kendi kendine büyütüyorsun,senin şu durumum bazılarının şükür sebebi buna İnan, sürekli düşünürsen unutamazsın zaten .. kendine biran önce iş bak, az çok deme başla

“Biri sana kim olduğunu gösterdiğinde, ona ilk seferinde inan”
acıyacak
Cok canın yanacak ama birgun eskisi kadar cok acıtmadığını farkedeceksin
Aklına gelir elbet ama iyileşeceksin
Sadece cok zamana ihtiyacın var
3 yılın gectiyse onla bi 3 yılda bosanmaya alısmak icin ver kendine
Kendine mesguliyet bul
Baskası hayatına girerse seni mutlu ederse ozaman iyiki bitmiş diyeceksin hatta
Baskası olmazsa da bekarlık da guzel sey be kardeşim
Hesap soran surekli senle didişen senden yemek hizmet bekleyen bi adamla uğraşmak yok
Misal aksam vakti canın yemek istemez yemezsin tost istedi tost yersin
Mızıl mızıl aksam kuru tost mu yiyecez diyen bi adamı cekmiceksin orneğin
Hele bide ailesinin gonlunu hos etmek var ona hic girmeyim
Kirli donlarını kokmuş coraplarını yıkamak yok
Ohhh be dusunsene bekarlık ozgurluk demek
Bide bu tarafından bak kuzum

Daha millet sizi ezmeden siz kendinizi ezmeye başlamışsınız evlilik kadar bosanmakda normal dünyanın sonu gibiymiş gibi anlatıyorsunuz her serde vardır bi hayır belki ilerde size değer veren seven biriyle evleneceksiniz ve o zaman iyikide beni baba evine gönderdi diyeceksiniz benim kuzenim ilk eşiyle kaçarak evlendi biz doğu kökenleyiz düşünün kaçmak nasıl görülür bizde sonra boşandı baba evine geldi sonra tekrar evlendi adam ilk gece bırakıp kaçtı altınlarla şimdi üçüncü evliliğini yaptı ve iki çocuğu var öyle mutlu öyle mutlu ki iyiki boşanmışım der eminim güzel günler sizide bekliyor
Kız kardeşim var evde, şimdi teselli veriyor ama biliyorum ki 1 hafta sonra herkes beni ezecek . İçim çok yanıyor Yer yarilsa da içine girsem kaybolsam gitsem

Boşanma döneminde öğrendiğim en önemli şey, biri hassas noktandan vurmaya çalışıyorsa beş katını yapabilecek potansiyelde oldğnu göster, ve kesinlkle kendi ayakların üzerinde dur. Bu pat diye olmayacak, hemen çok para kazanmicaksın; hemen sivrilmeyeceksin ama çabala, sakın annen kardeşin dahi üzmeye kalkamasın seni. Kendine inan güven yanlış tek taraflı olmayadabilir ama kimse günahsız değil bu hayatta zaten.. Bunu unutma lütfen. Devam eden evlilikler kusursuz olduğu için devam etmiyor heralde, kimse böyle bişey iddia edemez.....

Merhaba, hayır çocuğumuz yok ve çalışmıyorum maalesef
Kendimi çok kötü ve yalnız hissediyorum. Umarım herşey yoluna girer ama yapamıyorum
Cocuk yoksa sanslisin. Bu karaktersizle omur boyu cocuk icin bagin olmasi gibi birsey olmayacak. Evlilik birlikteligi boyunca edindiginiz ev, araba, arsa gibi mulk de yoksa ve biran once bitsin istiyorsan anlasmali bosanabilirsin. Internette ornekleri var anlasmali protokollerin. Bir avukat yardimiyla da hazirlayip ona imzala diye gonderip bu pislikten kurtulabilirsin. Her ayrilik bir travma yasatir ama inan gececek. Ve birgun iyiki bitmis diyeceksin.

Merhaba, hayır çocuğumuz yok ve çalışmıyorum maalesef
Kendimi çok kötü ve yalnız hissediyorum. Umarım herşey yoluna girer ama yapamıyorum
Kendini kotu hissetmen normal. Yalniz hissetmen de. Ancak bu kisiyle evlilige devam etsen de yalnizlik duygun devam edecek cunku bosanmak isteyen adam kafasibda bitirmistir. Bu evlilikte kendini hep yalniz bulacaksin. Her bitis aslinda yeni bir baslangictir. Yeni cevre, yeni insanlar.. suan yalniz hissediyorsun ama ileride oyle olmayacak.

12 gün geçti, hâlâ kendime gelemedim Telefon numaramı değiştirdim. Kafamı dağıtacak etkinlikler yapmaya çalışıyorum ama olmuyor Gerçekten Psikolojik desteğe ihtiyacım var sanırım

Mune ablacım Günler geçmiyor. Dün mesaj atmış geleyim artık bitsin bu is diye. Ben de durma yarın çık gel dedim .
İçim soğusun artık istiyorum. Biliyorum herşey geçecek ama şimdiden dillere düştüm, çok utanıyorum

2 ay kısa bir süreç ama insan güzel yol katedebilir Ben hâlâ kendime gelemedim Keşke ölsem ama bunlar yasanmasa

Sen neden utaniyorsun utanacak bisey yapmadinki
Esin olacak insan utansin
Ayrica insan olanin basina is gelir kimsenin konusmasina takma sen kendi kendini iyilestir uzulme biliyorum zor ama hayir gorduklerimizde ser ser gorduklerimizle hayir vardir sikma tatli canini

Neden gelmek istiyor bu is bitsin diye anlamadim
Uzulme cocugunda yok
Biliyorum zor ama cocugun olsa daha zordur

Doğru söylüyorsun canım Çok kisitladi beni. Yeri geliyordu işi dolayısıyla eve gec geliyordu yapayalnız oturuyordum. Çıkıp bir sahil turu bile atamıyordum, markete bile cikarmiyordu
Bu yonlerini düşündükçe uzaklasmaya çalışıyorum, iyi ki bitmis diyorum ama bu taraftan ailem ondan daha çok kısıtlar beni biliyorum Ben onunla aşık olup evlendim, evliliği kurtuluş olarak gördüm. Bana değer veriyordu ama buraya kadarmış demek ki, bu kadar dayanmış

böyle düşünmeyin asla. ne demek dillere düşmek, aşkolsun. boşanmak kötü bir şey değil. laf edene "öyle bir dengesizle evli kalmaktansa dedikodumun yapılmasını tercih ederim" diyin bir daha birşey diyemezler.
eşiniz çok çirkin davranmış. bu niyetini sizi annenizin yanına göndermeden yüz yüze söylemeliydi. gerçekten anlaşamıyor, mutsuz hissediyor olabilir ama yöntemi çirkin.
mutlaka destek alın. eminim kısa sürede değmeyeceğini görüp toparlayacaksınız.

Evet bazen diyorum belki daha iyisi çıkacak karşına Ailem psikiyatriye göndermiyor deli misin diyorlar Bu dertten başka türlü kurtulamam , kendimi kaybedecegim yoksa
Neden gelmek istiyor bu is bitsin diye anlamadim
Uzulme cocugunda yok
Biliyorum zor ama cocugun olsa daha zordur
Anlaşmalı tek celsede bitsin diyor. Kimsenin başı ağrımasın diye

Ablacım o konuşan dilleri boşver, kendini bilmez herkesin ağzı boş laf yapar, sen niye utanıyorsun?
Utanılacak ne yaptın mesela? Sevmiş evlenmişsin, evlendiğin kişi kıymetini bilmemiş, üçkağıtla seni baba evine yollamış, sen neden utanıyorsun ablacım?

Ortada utanılacak bir şey varsa eşin utansın, utanması gerekenler o boş konuşan diller sen değilsin.
Kendini bu psikolojiye sokma sakın, tek meziyeti dedikodu olan boşboğaz insanların konuşmalarına aldırış edip de utanma zira sen utanılacak bir şey yapmadın.
Herkes önce kendine baksın.

Bitsin de bitecegi varsa zaten kimse birlestiremez ailenin yaptigida sacma git konus deliler gidiyor sanki psikologa
Taviz verme kendinden agla uzul ama sonra gene Ayaga kalk insallah hersey guzel gecer senin icin

Insanoğlu çiğ süt emmiş, her şeyi yapabilir. Ailenizin de yapısı belliymis ki evliliği kurtuluş olarak gördüm diyorsunuz. Sadece kendinizi kurtuluş olarak görün. Bir an önce eşinizi atmaya bakın kafanızdan ise girin, okumadıysanız üniversiteye hazirlanin geçerli bir bölüm okuyun. Kimseye boyun eğmeden yaşamaya bakın.

O kadar güzel hikayeler var ki, benim de öyle bir hayatım olur mu Artık önümü göremiyorum hiçbir şey düşünmemeye başladım
Böylw düşünürseniz herkes ezer sizi.. Dik durun

Kendi iş yerim ancak yaza baslayabilecegimi soyledi Köyde tikildim kaldim boğuluyorum inan canım.
Şimdi herkes destek veriyor ama 1 ay sonra kavga gürültü başlar eminim. Ailemi çok iyi tanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…