3 Yıllık Emeğim..Nefes Alamıyorum

bu dik duruşunuz için çok takdir ettim sizi.

ilk birkaç sayfayı okurken benim sinirlerim bozuldu, resmen planlamalar, sizden önce aileyi haberdar etmeler vs. sürünsün şimdi dengesiz herif.
siz de sanırım elalem ne der konusuna biraz takılmışsınız ama, lütfen hiç düşünmeyin böyle şeyleri. elalem ne der diye bir ömür böyle bir adamla harcanır mı hiç? ayrıca kimse de bir şey diyemez, kimsenin hakkı yok zira, sizin hayatınız bu.

bundan sonrası için mutluluklar, güzellikler diliyorum hayat boyu

Çok teşekkür ediyorum, içim her ne kadar kan ağlasa da üstesinden gelmeye çalışacağım
Aile desteği mühim benim için , şimdilik o desteği alıyorum ama ileride başıma kakacaklar

Çok teşekkür ediyorum, içim her ne kadar kan ağlasa da üstesinden gelmeye çalışacağım
Aile desteği mühim benim için , şimdilik o desteği alıyorum ama ileride başıma kakacaklar
üzülmemek tabii elde değil, ama lütfen yıpratmayın kendinizi. daha fazla yıllarınızı harcamadan, bir de bebek olmadan bitmesi sizin açınızdan çok hayırlı olmuş. ailenizin bakış açısı nedir bilemiyorum ama, en azından şu süreçte destek olmaları güzel. ileride de dediğiniz gibi olmaz umarım ama, bu zor süreci atlattığınızda zaten çok daha güçlü olacaksınız, o yüzden bir de geleceği düşünerek üzülmeyin hiç.

Sana şunu demek istiyorum sakın acıma ona
Beni bıraktıktan bi sure sonra beni geri istemisti
Acıdım ona
Düzeldim dedi pişmanım dedi
Inandım
Belki dedim pişmandır gercekten
Döndüm
İşte o zaman bebek oldu
Ve az bi zaman gecti bu sefer cocukla bıraktı gitti arkasına donup bakmadı bile
SAKIN DONME
YINE AYNISINI YAPACAKTIR HUYLU HUYUNDAN VAZGECMİYO!!

“Seni bir kere ısıran köpek sonrakine iki kere ısırır” derdi rahmetli anneannem
Sizin için de çok üzüldüm , çocuk olunca 10 kat daha zor oluyor hersey, çocuğunuzu düşünmekten kendi acınızı bile yaşamaya hakkınız olmuyor... Ama ben ilahi adalete inanıyorum, umarım sizi mumla arar!!

Siz ah vah etmeyin, yasta tutmayın hemen harekete geçin, kendiniz için birseyler yapın, siz kendinize ne kadar saygı duyup,ayaklarınızın üzerinde durursanız aileniz , çevreniz kısacası herkes o kadar saygı duyuyor size... Başkalarının dediklerini hiç önemsemeyin, kendiniz için yaşayın...

Artık düzelmesi taraftarı değiliz bugün tekrar aradı ve olmuyor vs dedi tekrardan.
Ben de umurumda değilsin, yarın gel yarın mahkemeye gidelim seninle mi uğraşacağım dedim.

İnanın Zaman geçtikçe alışmakla beraber içim yanıyor,ilk işim ayaklarımın üstünde durmak olacak ama nasıl başlayacağım ne yapacağım çok korkuyorum

İnanın Zaman geçtikçe alışmakla beraber içim yanıyor,ilk işim ayaklarımın üstünde durmak olacak ama nasıl başlayacağım ne yapacağım çok korkuyorum
Hiç korkma , ben çocuğumla hayat kurmaya çalışıyorum.. İşim gücüm var çok şükür ama İnan ki işin gücün olsada alıştığın düzeni bozmak zor.. Bu süreçte kendini hırpalama, kendini sorgulama, önüne bak...
Aslında hepimiz kendimizde olmayanın heveslisiyiz..
Sana sorsan ben senden sanşlıyım çünkü işim var, bana sorsalar sen benden şanslısın çünkü gençsin
İşin özü şu sen kararlı ol, kararlı olmayı bazen herseyi bir kalemde silmek sanıyoruz ama öyle değil.. Ben kararımı verene kadar çok tereddüt ettim, ama kararımı verdiğim an geri adım atmadım, acaba mı demedim, çok ağladım, çok üzüldüm, canım da yandı ama kararımı sorgulamadım, kimsenin benim adıma düşünmesine izin vermiyorum, acısıyla tatlısıyla ben kararlarımı yaşayacağım. Hepsi geçer merak etme

Ailem şimdi İyi ama ilerisi için birşey diyemiyorum elimi neye atsam kuruyor sanki

Şuan ona inanıp tekrar dönersen kendi dinamitini ateşleyip kendi kendinin hayatını bombalamış olursun
Ona dönünce bugünün kurtulmus gibi gorunsede geleceğin yanar
Uyarmadan duramadım
Cehennemin dibine kadar yolu var emeklerime üzülüyorum

Ailem şimdi İyi ama ilerisi için birşey diyemiyorum elimi neye atsam kuruyor sanki

Cehennemin dibine kadar yolu var emeklerime üzülüyorum
Emeklerine üzülme, şükret... İnsan hayatta 3 kere doğarmış ; ilki annesinden, ikincisi tercihlerinden, üçüncüsü hatalarından.. Sen tercihinle sınandın ve emin ol ki çok şey öğrendin. Hayatına öyle güzel bir insan girer ki ileride, şükredersin ayrıldığına insallah..

Bence sen Benden daha şanslısın arkadaşım ama dediğin gibi insanın istediği kadar işi gücü olsun düzen bozulunca kötü oluyor nefesim kesiliyor

İnşaallah ya çok teşekkür ediyorum, bir işe girsem kafami dağıtacağım arayış içindeyim lütfen dua et canım

Artık düzelmesi taraftarı değiliz bugün tekrar aradı ve olmuyor vs dedi tekrardan.
Ben de umurumda değilsin, yarın gel yarın mahkemeye gidelim seninle mi uğraşacağım dedim.
Bu dengesizliği ile ömür geçmez cidden korkmayın belirsizlikleri ortadan kaldırmak bile rahatlatacak sizi.. sonrası için birqz çaba ile herşeyİ güzelleştirmek elinizde.

Çok teşekkür ederim canım Hem kendisinden hem ailesinden soğudum . Valla neresinde patliyorsa patlasın

Allah'ım razı olsun bin kere, bugün annemden de darbeyi yedim. Sizlerin duası, desteğidir beni ayakta tutan
Aaa annen ile ne oldu hayır olsun?

KavLen,
yüreksiz insanlardan mertlik beklenmez ablacım, yürekli mert biri eşini planlı programlı otobüse bindirip 2 gün sonra eşinin babasını aramaz, yürekli biri arkadan iş çevirmez, eşini alır karşısına boşanmak istiyorum der.
Ailesine de çok anlam yükleme, iyi olanları tenzih ederim iyi aileler üzerine alınmasın ne bekliyordun ki? Arayıp ne kadar üzüldüklerini, oğullarının kabahatli olduğunu söylemelerini mi?
Seni sosyal medyadan silmediler mi?

Artık bunların hiçbirini düşünme, evet kolay olmayacak üzüleceksin yıpranacaksın, sebep arayacaksın ama asla kendini suçlama, üzüntünün içinde yok olup gitme, kendine biraz zaman tanıdıktan sonra hemen iş aramaya başla, sağlam bir yer olduktan sonra zincir markette bile çalış gerekirse, en azından kendi mesleğinle ilgili düzgün bir iş bulana kadar ya da eski iş yerinden yeniden çağırılana kadar.

Aaa annen ile ne oldu hayır olsun?
Muhtemeldir ki erkektir böyle gel-gitler olur, hangimiz çekmedik ki, boşanınca biz el aleme ne diyeceğiz vb bir dizi sözler sarf etmiştir.

Ama ablacım burda konu sahibesi boşuycam diye çıkıp gitmemiş ki. Karşı taraf kalleşlik yapmış resmen. Üstelik birsürü de terbiyesiz tavır ve davranışta bulunmuş. Herkesin bir izzet i nefsi var. Üstelik arkadan iş çevirip yapamıyorum, boşuycam seni diyen adam nasıl idare edilir ki?? Yazık gerçekten. Kadınlara yapılan bu muamele ve 5. sınıf insan tavrı hiç hoş değil. Hele bir kadının hele hele de bir annenin kız evladına bu tavrı takınması çok üzücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…