3 Yıllık Emeğim..Nefes Alamıyorum

Akbabalar siz üzüldükçe konuşur, mutlu oldukça susar, başarısız oldukça ah yazık der başarılı olduğunda biliyorduk yapacağını der. Onları sallamamayı öğrenip çok iyi görünmeye bakın İyi de olacaksınız zaten..

Gün geçtikçe alışıyorum sanki, bugün akrabalar geldi. Hâlâ bir haber yok mu diyorlar. Ben artık konuyu kapatmak istiyorum dedim
Çok şükür çok sevindim sizin adınıza insana insan lazım, Allah bizi insan olanlarla karşılaştırsın Bir an önce toparlanmak istiyorum
İnşaallah ya biraz daha iyiyim bugün sanki Desteğiniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

İyi akşamlar arkadaşlar, sizleri gelişmelerden haberdar etmek istedim.
Bildiğiniz gibi ben hiçbir şekilde aramadım,o da aramadı.
Wp falan da kullanmıyordum. Bu akşam aradı, günlerce aramami beklemiş ve artık onu hayatımdan sildigimi düşünmüş. İyi ki sizi dinleyip umursamaz gibi davranmisim.
Defalarca aradi ve telini açmadım. Kardeşimi aramış ordan ulaşmış bana.

İyi akşamlar arkadaşlar, sizleri gelişmelerden haberdar etmek istedim.
Bildiğiniz gibi ben hiçbir şekilde aramadım,o da aramadı.
Wp falan da kullanmıyordum. Bu akşam aradı, günlerce aramami beklemiş ve artık onu hayatımdan sildigimi düşünmüş. İyi ki sizi dinleyip umursamaz gibi davranmisim.
Defalarca aradi ve telini açmadım. Kardeşimi aramış ordan ulaşmış bana.

Eeeee sonç

Korkaklığın, acizliğin, şark kurnazlığının böylesi yani. Daha naif bünyeler bu rezil yüzleşmekten kaçınma halini yürek yetmezliği ile açıklayabilir ama bence beyefendi yüreği falan boşversin doğrudan takımları kontrol etsin, bi baksın hala oradalar mı...

Hayır bi de son sayfalara baktım siz bu gerzek ve ikiyüzlü ayrılık seramonisiyle dağılın, peşinden sürünün istemiş; siz sürünmeyince de kuzu kuzu aramış sizi. Pes gerçekten.

Siz geri dönecek misiniz peki bu evliliğe... dönerseniz bundan 10 sene sonra 13 yıllık emeğim, gençliğimi verdim diye konu açacaksınız diye korkuyorum zira.

Bu duruşunu bozma KavLen, seni bir şey yokmuş gibi uğurlayıp boşanmayı planlayan, bu planı da seninle paylaşması gerekirken, senden önce kendi ailesi ve babanla konuşan, sana bir şey hissetmiyorum diyen, babanla altın borcumu da kapatalım konuşması yapacak kadar en ince detaylara kadar plan yapan bir adama karşı sakın yumuşama, boşanırsın boşanmazsın o senin kararındır ama artık bu konu bence onur, gurur, haysiyet konusudur, sen ne düşünüyorsun bilemem ama eşin eğer ki boşanmaktan vazgeçtiyse ortalığı ayağa kaldıra kaldıra boşanmaya niyetlenen adam ortalığı ayağa kaldıra kaldıra da senden, ailenden özür dilemek zorunda.
Onca hareketi yapıp sözleri söyleyen kendisi ve senin aramanı beklemiş öyle mi?
Hiç yüz verme, ne olursa olsun dik dur, psikolojim iyi değildi falan bahane değil, senin psikolojin ne olacak?

Aranızdakı sorunlar neydı ?Sen bılerek yolluosun dedıgınıze gore çok sey var .Bu saatten sonra yapacak busey yok davanızı açıp şereflıce boşanın.Ofa def olup gitsın

Asla Mune abla yumuşamaya ve barışmaya niyetim yok, o kadar doğru söylüyorsun ki ; benim duygularımı,onurumu çiğneyen biri ile daha da olmaz zaten. Günlerdir sizler biliyorsunuz ki ben ne haldeyim

İçim içimi yiyordu . şimdi artık rahatım, gerçekten daha güçlüyüm. Bunlar sizin destekleriniz ile oldu

Aranızdakı sorunlar neydı ?Sen bılerek yolluosun dedıgınıze gore çok sey var .Bu saatten sonra yapacak busey yok davanızı açıp şereflıce boşanın.Ofa def olup gitsın
Keske zamanınız olsa da yorumları okusanız
Def ettim dün ağzının payını aldı, ben de rahat bir nefes aldım.

Keske zamanınız olsa da yorumları okusanız
Def ettim dün ağzının payını aldı, ben de rahat bir nefes aldım.
Allah hakkında en hayırlı olanı nasip etsin. Yerinde olsam bende çok soğurdum, adam olmak bu kadar zor olmamalı. Muhtemelen gözünü korkutmak isterken elinde patladı çevirdiği iş Allah yolunu hayır eylesin işini kolaylaştırsın, bu kadar duayla sırtın yere gelmez evelAllah

Benim aklıma takılan da oydu, neden yüzüme söylemedi?
Kaldı ki benim en son haberim oldu .

Onun aramasını geçtim ailesi 1 kere mi aramaz . Onlar bu adamdan gamsız çıktı. Asla affetmeyecegim , önceden olsa benden iyisi yoktu. Hepsi boş yalan dolan. Herkes rengini belli etti.
Topunun köküne kibrit suyu

Çok teşekkür ederim canım Hem kendisinden hem ailesinden soğudum . Valla neresinde patliyorsa patlasın

Allah'ım razı olsun bin kere, bugün annemden de darbeyi yedim. Sizlerin duası, desteğidir beni ayakta tutan

Konuyu baştan sona okumaya çalıştım tatlım çok üzüldüm başına gelenlere hiç üzülme kurtulacağım diye sevin tam bir sinsi yılanmış kocan kızma bana çok sinirlendim resmen plan yapmış ince ince ve seni kusurlu taraf gibi göstermek için mahkemede de elinden geleni yapar bu eminim! Eğer vicdanı olsa zaten adam gibi karşına alır seni yüzüne ilk sana söyler boşanmak istiyorum diye herşey bekle bundan! Hiç muhattap olma ne ailesiyle ne kendiyle avukat tut süreci o yönetsin yoksa seni çok yıpratır bu aile! Umarım en az hasarla kolay atlatırsın bu süreci!

Tiksindim artık canım. Herşey bitti. Boğazım düğümleniyor ama herşeyin hayırlısı olsun

Süpersiniz
bi kavga ile sinirler yapılan boşanma konuşmaları sonrası geri dönüş mümkün olablr ama sinsi planlar girince işin içine düzelmesi zor gerçekten. Umarım hayırlısı olur sizin için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…