Gün geçtikçe alışıyorum sanki, bugün akrabalar geldi. Hâlâ bir haber yok mu diyorlar. Ben artık konuyu kapatmak istiyorum dedimHerseyden önce elalem derdinde kurtul, bırak kim ne derse ne sorarsa sorsun umursama.. Sana senden başkasından fayda yok, çok gençsin , herşeye yeniden başlayıp daha mutlu olursun, ben buna inanıyorum... Hayatta hersey insanlar için , sen ne kadar dik ve kararlı olursan insanların sana karşı tavırları da o yönde oluyor, sana herseyi soracak cesareti bulamıyorlar..
Çok şükür çok sevindim sizin adınıza2. Evliliğimi yaptım 2 yıl bitti şükür boşanma düşüncem yok halaçocupum yoktu ve evet büyük bir şans bu yeni hayat kurmak ve eakiyi tamamen silmek için. İnşallah doğru insanla doğru zamanda olur eğer istiyorsanız. Hiçbirşey bitmedi, hayat yeni başlıyor, her şey güzel olacak inşallah
İnşaallah yaAkbabalar siz üzüldükçe konuşur, mutlu oldukça susar, başarısız oldukça ah yazık der başarılı olduğunda biliyorduk yapacağını der. Onları sallamamayı öğrenip çok iyi görünmeye bakınİyi de olacaksınız zaten..
Eeeee sonçİyi akşamlar arkadaşlar, sizleri gelişmelerden haberdar etmek istedim.
Bildiğiniz gibi ben hiçbir şekilde aramadım,o da aramadı.
Wp falan da kullanmıyordum. Bu akşam aradı, günlerce aramami beklemiş ve artık onu hayatımdan sildigimi düşünmüş. İyi ki sizi dinleyip umursamaz gibi davranmisim.
Defalarca aradi ve telini açmadım. Kardeşimi aramış ordan ulaşmış bana.
Korkaklığın, acizliğin, şark kurnazlığının böylesi yani. Daha naif bünyeler bu rezil yüzleşmekten kaçınma halini yürek yetmezliği ile açıklayabilir ama bence beyefendi yüreği falan boşversin doğrudan takımları kontrol etsin, bi baksın hala oradalar mı...Cümleten hayırlı geceler. Nereden başlasam bilemiyorum. Biz 3 Yıllık evliyiz. Mükemmel bir evliliğimiz yoktu, her evlilikteki gibi normal tartışmalar. Lakin bundan 6 ay önce boşanmanın eşiğine gelmiştik ve sonra beni sevdiğini söyledi o şekilde devam ettik. ( Vazgeçtik boşanmaktan )
3 gün önce annemlere geldim, farklı şehirlerde oturuyoruz.
Eşim beni çok güzel yolcu etti. Ben de birkaç güne izin alır gelirim sonra eve döneriz dedi.
Ve ben düştüm yola.
Dün aradı artık istemiyorum yurutemiyorum sana karşı içimde sevgi kalmadı dedi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim. Boşanan arkadaşlar siz neler yaptınız nasıl atlattiniz. Allah için bir şey söyleyin.Nefes alamıyorum
Bu duruşunu bozma KavLen, seni bir şey yokmuş gibi uğurlayıp boşanmayı planlayan, bu planı da seninle paylaşması gerekirken, senden önce kendi ailesi ve babanla konuşan, sana bir şey hissetmiyorum diyen, babanla altın borcumu da kapatalım konuşması yapacak kadar en ince detaylara kadar plan yapan bir adama karşı sakın yumuşama, boşanırsın boşanmazsın o senin kararındır ama artık bu konu bence onur, gurur, haysiyet konusudur, sen ne düşünüyorsun bilemem ama eşin eğer ki boşanmaktan vazgeçtiyse ortalığı ayağa kaldıra kaldıra boşanmaya niyetlenen adam ortalığı ayağa kaldıra kaldıra da senden, ailenden özür dilemek zorunda.Geri dönmek gibi bir şey söz konusu değil !
Ben günlerdir neler çekiyorum, onun bu halini görünce keyiflendim açıkçası.
Gelip eşyalarımı alacağım dedim, evde olmazsan sevinirim.
İncelediği yerden kopsun.
Tam kalleş. Yaşadıklarınıza üzüldüm ama kurtulduğunuza sevindim.Benimkide tatildeyken bırakmıstı beni 5 sene geçti
Boyleleri plancı manipule eden aldatan arkandan iş ceviren tipler oluyo
Aranızdakı sorunlar neydı ?Sen bılerek yolluosun dedıgınıze gore çok sey var .Bu saatten sonra yapacak busey yok davanızı açıp şereflıce boşanın.Ofa def olup gitsınCümleten hayırlı geceler. Nereden başlasam bilemiyorum. Biz 3 Yıllık evliyiz. Mükemmel bir evliliğimiz yoktu, her evlilikteki gibi normal tartışmalar. Lakin bundan 6 ay önce boşanmanın eşiğine gelmiştik ve sonra beni sevdiğini söyledi o şekilde devam ettik. ( Vazgeçtik boşanmaktan )
3 gün önce annemlere geldim, farklı şehirlerde oturuyoruz.
Eşim beni çok güzel yolcu etti. Ben de birkaç güne izin alır gelirim sonra eve döneriz dedi.
Ve ben düştüm yola.
Dün aradı artık istemiyorum yurutemiyorum sana karşı içimde sevgi kalmadı dedi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim. Boşanan arkadaşlar siz neler yaptınız nasıl atlattiniz. Allah için bir şey söyleyin.Nefes alamıyorum
Asla Mune ablaBu duruşunu bozma KavLen, seni bir şey yokmuş gibi uğurlayıp boşanmayı planlayan, bu planı da seninle paylaşması gerekirken, senden önce kendi ailesi ve babanla konuşan, sana bir şey hissetmiyorum diyen, babanla altın borcumu da kapatalım konuşması yapacak kadar en ince detaylara kadar plan yapan bir adama karşı sakın yumuşama, boşanırsın boşanmazsın o senin kararındır ama artık bu konu bence onur, gurur, haysiyet konusudur, sen ne düşünüyorsun bilemem ama eşin eğer ki boşanmaktan vazgeçtiyse ortalığı ayağa kaldıra kaldıra boşanmaya niyetlenen adam ortalığı ayağa kaldıra kaldıra da senden, ailenden özür dilemek zorunda.
Onca hareketi yapıp sözleri söyleyen kendisi ve senin aramanı beklemiş öyle mi?
Hiç yüz verme, ne olursa olsun dik dur, psikolojim iyi değildi falan bahane değil, senin psikolojin ne olacak?
Keske zamanınız olsa da yorumları okusanızAranızdakı sorunlar neydı ?Sen bılerek yolluosun dedıgınıze gore çok sey var .Bu saatten sonra yapacak busey yok davanızı açıp şereflıce boşanın.Ofa def olup gitsın
Allah hakkında en hayırlı olanı nasip etsin. Yerinde olsam bende çok soğurdum, adam olmak bu kadar zor olmamalı. Muhtemelen gözünü korkutmak isterken elinde patladı çevirdiği işKeske zamanınız olsa da yorumları okusanız
Def ettim dün ağzının payını aldı, ben de rahat bir nefes aldım.
Benim aklıma takılan da oydu, neden yüzüme söylemedi?Korkaklığın, acizliğin, şark kurnazlığının böylesi yani. Daha naif bünyeler bu rezil yüzleşmekten kaçınma halini yürek yetmezliği ile açıklayabilir ama bence beyefendi yüreği falan boşversin doğrudan takımları kontrol etsin, bi baksın hala oradalar mı...
Hayır bi de son sayfalara baktım siz bu gerzek ve ikiyüzlü ayrılık seramonisiyle dağılın, peşinden sürünün istemiş; siz sürünmeyince de kuzu kuzu aramış sizi. Pes gerçekten.
Siz geri dönecek misiniz peki bu evliliğe... dönerseniz bundan 10 sene sonra 13 yıllık emeğim, gençliğimi verdim diye konu açacaksınız diye korkuyorum zira.
Çok teşekkür ederim canımAllah hakkında en hayırlı olanı nasip etsin. Yerinde olsam bende çok soğurdum, adam olmak bu kadar zor olmamalı. Muhtemelen gözünü korkutmak isterken elinde patladı çevirdiği işAllah yolunu hayır eylesin işini kolaylaştırsın, bu kadar duayla sırtın yere gelmez evelAllah
Konuyu baştan sona okumaya çalıştım tatlım çok üzüldüm başına gelenlere hiç üzülme kurtulacağım diye sevin tam bir sinsi yılanmış kocan kızma bana çok sinirlendim resmen plan yapmış ince ince ve seni kusurlu taraf gibi göstermek için mahkemede de elinden geleni yapar bu eminim! Eğer vicdanı olsa zaten adam gibi karşına alır seni yüzüne ilk sana söyler boşanmak istiyorum diye herşey bekle bundan! Hiç muhattap olma ne ailesiyle ne kendiyle avukat tut süreci o yönetsin yoksa seni çok yıpratır bu aile! Umarım en az hasarla kolay atlatırsın bu süreci!Benim aklıma takılan da oydu, neden yüzüme söylemedi?
Kaldı ki benim en son haberim oldu .
Onun aramasını geçtim ailesi 1 kere mi aramaz . Onlar bu adamdan gamsız çıktı. Asla affetmeyecegim , önceden olsa benden iyisi yoktu. Hepsi boş yalan dolan. Herkes rengini belli etti.
Topunun köküne kibrit suyu
Tiksindim artık canım. Herşey bitti. Boğazım düğümleniyorKonuyu baştan sona okumaya çalıştım tatlım çok üzüldüm başına gelenlere hiç üzülme kurtulacağım diye sevin tam bir sinsi yılanmış kocan kızma bana çok sinirlendim resmen plan yapmış ince ince ve seni kusurlu taraf gibi göstermek için mahkemede de elinden geleni yapar bu eminim! Eğer vicdanı olsa zaten adam gibi karşına alır seni yüzüne ilk sana söyler boşanmak istiyorum diye herşey bekle bundan! Hiç muhattap olma ne ailesiyle ne kendiyle avukat tut süreci o yönetsin yoksa seni çok yıpratır bu aile! Umarım en az hasarla kolay atlatırsın bu süreci!
SüpersinizGeri dönmek gibi bir şey söz konusu değil !
Ben günlerdir neler çekiyorum, onun bu halini görünce keyiflendim açıkçası.
Gelip eşyalarımı alacağım dedim, evde olmazsan sevinirim.
İncelediği yerden kopsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?