• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Yıllık Emeğim..Nefes Alamıyorum

KavLen

Vesselâm..
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2020
462
733
33
Cümleten hayırlı geceler. Nereden başlasam bilemiyorum. Biz 3 Yıllık evliyiz. Mükemmel bir evliliğimiz yoktu, her evlilikteki gibi normal tartışmalar. Lakin bundan 6 ay önce boşanmanın eşiğine gelmiştik ve sonra beni sevdiğini söyledi o şekilde devam ettik. ( Vazgeçtik boşanmaktan )

3 gün önce annemlere geldim, farklı şehirlerde oturuyoruz.
Eşim beni çok güzel yolcu etti. Ben de birkaç güne izin alır gelirim sonra eve döneriz dedi.
Ve ben düştüm yola.
Dün aradı artık istemiyorum yurutemiyorum sana karşı içimde sevgi kalmadı dedi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim. Boşanan arkadaşlar siz neler yaptınız nasıl atlattiniz. Allah için bir şey söyleyin.Nefes alamıyorum

Güncelleme 34:

Merhaba ballar ❤️
1 yıl önceki konuma baktım, neler olmuş neler değişmiş hayatımda 😊
Kafesten salınmış kuş gibiyim resmen, insan ölüme bile alışıyor ayrılığa mı alışmayacak'mış :)
Yeni bi sayfa açtım, istediğim bir işe girdim. Yeni insanlar yeni bir çevre 😊
Eski eşim pişman mı, evettt😁
Gidenlere üzülmeyin, hayatınıza öyle insanlar giriyor ki gidenlere teşekkür ediyorsunuz :)
Bırakın onlar üzülsün 😁

Destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, eksik olmayın 😊😊❤️❤️❤️

Güncelleme 35 :)

Son düzenleme:
Benimkide tatildeyken bırakmıstı beni 5 sene geçti
Boyleleri plancı manipule eden aldatan arkandan iş ceviren tipler oluyo
Siz nasıl atlattiniz , zor oldu mu. Mesleğiniz var mı. Elalem ne der kaygısına kapildiniz mi. Çok soru sordum kusura bakmayın, şu an çok üzgünüm uyuyamıyorum

Sizden uzak kalınca düşünme fırsatı bulmuş ilişkinin negatif yönleri ağır basmıştır. Sizinle tekrar yüz yüze gelince fikri değişebilir. Ama bunun bir önemi yok ki. O istediği için boşanmak ya da o istemediği için boşanmamak mı.. Önemli olan sizin ne istediğiniz. Siz de bu sürede onu değil kendinizi dinleyin bence

Siz nasıl atlattiniz , zor oldu mu. Mesleğiniz var mı. Elalem ne der kaygısına kapildiniz mi. Çok soru sordum kusura bakmayın, şu an çok üzgünüm uyuyamıyorum
Istersen ozelden cevaplayım detayları buraya yazmak istemiyorum da

Çok anlamsız. Peki evdeyken aranız nasıldı problem var mıydı? Planlamış gibi geldi bana.
Tabiiki plan hatta oncesinde epey dusunmustur plan yaparken bir taraftan iyiyiz rolune yatmıstır
Omurgasız olunca adam sonuc bu oluyo hep

Mesela sorunlarınız aşılamayacak gibimiydi hani ne gibi sorunlarınız vardı

Her evlilikteki tartışmalar bu noktaya getirmez insanı konu sahibi..

Hikâyenizde eksikler veya kendinizin de görmediği fakat ciddi sorunlar olmalı.
Hayır zaten yukarıda bahsettim boşanma eşiğine geldik diye. Ve mükemmel bir evliliğimiz yoktu zaten. 6 ay önce herşey çığırından çıktı ve artık yapamıyoruz dedik. Ben evden çıkacakken ağladı gitme dedi. Ve 6 aydır şiddetli kavgalar olmadı. Asla boşanmak yok diye söz vermiştik. Sözünü tutmadı

Hayır zaten yukarıda bahsettim boşanma eşiğine geldik diye. Ve mükemmel bir evliliğimiz yoktu zaten. 6 ay önce herşey çığırından çıktı ve artık yapamıyoruz dedik. Ben evden çıkacakken ağladı gitme dedi. Ve 6 aydır şiddetli kavgalar olmadı. Asla boşanmak yok diye söz vermiştik. Sözünü tutmadı
Bende o eşiğe her evlilikte olan tartışmaların getirmeyeceğini söylemek istedim.

O sebeple nasıl bu noktaya geldiğinizi sormak istemiştim.

8 yıllık emegimdi ve bir oğlum var. Guya beni cok seviyordu bensiz bir hayali yoktu ...Hic haketmedigim seyler yasadim siddet vardi psikolojik sorunları vardi .karsilukli açtık davayı da .buna ragmen çok büyük bir acı günlerce aylarca ağladım yediklerimin tadını bile alamadım tad duygum gitmisti gunlerce..bir aydan az bir sure içinde 10kg verdim kabus dolu acı dolu günlerdi her anım gozyasiydi.ama çok şükür.... insanın yaraları kabul bağlıyor öldüm diyorsunuz ama olmuyorsunuz.ha istedilerimi de aldim bosanirken.cok buyuk haksizliklar yasafim karsidaki insani ve ailesini hic tanimiyormusum aslinda ..bilmiyorum ben öyle yaşadım.Simdi bir hastalıktan iyileşiyor gibiyim ama eski ben miyim asla hayır.insanlara güvenimi kaybettim ..ayaktayım çok şükür bossnma suresince ve sonrasinda hep gururlu durdum hep düzgün durdum.oğluma verebilecegimin en iyisini vermeye çalışıyorum.Herşeyi herkesi Allah a havale ettim ilahi adalete güveniyorum.

Çok anlamsız. Peki evdeyken aranız nasıldı problem var mıydı? Planlamış gibi geldi bana.
Cidden kafam almıyor. Bir insan nasıl böyle güzel rol yapar. Hani beni seviyordun dedim dile getiren hep sendin dedim.
Yemin etti artık zerre Sevgi yok hepsi senin gönlünü hoş tutmak içindi dedi.

İnsan sevmediği birine bırak seviyorum demeyi aynı yatağı paylaşmaz. Geceleri ben yatağa girmeden uyuyamayan , daha Bir hafta önce saçlarımı tarayıp okşayan adam şimdi bunları söylüyor

Bende o eşiğe her evlilikte olan tartışmaların getirmeyeceğini söylemek istedim.

O sebeple nasıl bu noktaya geldiğinizi sormak istemiştim.
Kafasında kurgular yapıp kendisine sadakatsiz olduğumu düşünüyordu. Evden onsuz bile çıkmayan ben sadakatsiz biri olmuştum ona göre

Back