bızım burada da oyle kafasına gore antıbıyotık kullanamaz kımse receteyle almak zorunlu ve doktorlarda herkese sureklı antıbıyotık yazamazBen belcikada yasiyorum
Suan 11 yasinda olan kizim icin yapmistik o fizik tedavi dedigim seyi
Sanirim ozaman 2 yasindaydi
Dogal yollarla balgam sokturmek icin uygulandi
Cunku o yil 3 kez antibiyotik kullanmisti 3un uzerine cikamazsiniz. Oyle oyle atlattik
Evet olabilirhatırladım tabıkı sızı
o fızık tedavı degıldır ya da belkı sızın orada ısmı odur bızım burada fızık tedavının ne oldugunu bılsenız ne demısım ben dersınız :) :)
bellıkı yanlıs anlasılma olmus
Yani fizik tedavimi deniyor bilmiyorumbızım burada da oyle kafasına gore antıbıyotık kullanamaz kımse receteyle almak zorunlu ve doktorlarda herkese sureklı antıbıyotık yazamaz
yogun tıkanıklık ıcın evde temızleme yontemlerı de yaparız ek olarak
mesela sırta goguse masaj
sınus temızleme araclarıyla burun yıkamak-okyanus suyu veya tuzlu su ıle
Eki Görüntüle 2952348
şoyle bır alet ...
ozellıkle alerjık astımlılar sık grıp olanlar ıcın bronsıt oldugunda tıkanıklık ıcın gunde 2 kere bu sekılde burun yıkamayı onerıyor doktor burun yıkarken genızde temızlenıyor bununla hatta cogu zaman cok agır oldugunda öğürüyor bogazdakı tıkanıklıkta gıdıyor
buna fızık tedavı derlerse cok gulerım gercekten
Reçete edilen ilaçları gördünüz mü? Neye göre uygun olup olmadığına kanaat getirdiniz. Ayrica küçük çocuklarda bronsit agresif tedavi edilir. Çünkü cocuklar. Ciğerleri küçük.3 yasinda 6 ilac.... Bu cocuk anca buyuk bi ameliyat gecirmis olmasi gerek. Buyuk derken kulak burun bogazdan bahsetmiyorum veya hastanede 5gun yatili kalmis bobrek enfeksiyonundan bahsetmiyorum
Nasil bir buyuk ameliyatki 6 ilac olmali.
Turkiyede hic bir zaman onaylamayacagim sey ilac kullanim, seker gibi ilac kullanimi
Halkimiz bu ilac kullaniminda okadar bilincsizki, sinirlense basi agridi sanip ilac alanida duydum asi olmaya giden bebege agri kesici verenide...
Madem doğal yöntem onericeksin bari bal falan deseydin ne alaka. Sen gerçekten ayaga konan nir şeyin cigerlere gideceğine inanıyor musunOksuruk varsa dogal yollar uzerinden gidin zira ilac kullanimi oksuru tedavi etmeyecek. Mesela odaya sogan koyun, sogani ikiye kesip uzerine karanfil batirin, cok faydaqi var
Veya ayaginin altina sarimsak kuru yapin
Bol sıvı tukersin yavrucagimiz ile oneride de bulunmus ordinaryus profesor? Cocugun böbrek veya kalp hastalığı var mi diye sordun mu? Kalp hastalığı varsa çocuğa yukleme yaparsın cocugun metabolik duzeni bozulur. Bu cocukta muhtemelen bunlar yok ama birine saglikla ilgili tavsiye verirken iyi düşünün diye söylüyorum. Basit bir su ic bile karşı tarafi sagligindan edebiliyor. Birakin doktorlar işini yapsın.Bronsit oldugunu simdi okudum
Gecmis olsun insallah bir an once iyilesir
Bol bol sivi tuketmeye calissin yavrumuz
Bayan senin neden tek bir doğru lafın yok. Ben doktorum sizin kadar insanlara tavsiye veremiyorum. Neden çünkü neyin ne yapacağına neye mal olabileceğini biliyorum. Oturdugum organdan bol keseden sallamiyorum. Size de tavsiyem birakin isimizi yapalimFizik tedavi deniyor sanirim Turkiyede
Bronsit olan bebekler icin
burada da dogumdan sonra agrı kesıcı verılıyor sadeceAnlatamadigimda bu iste
Siradan bi gastro anterit icin bile 2 antibiyotik ates dusurucu vitamin mide bulantisi olan ilac tedavisini yasadik bu yaz. Sizin bunyeniz alisik olabilir ilaclara
Ama inanin biz Turkiyede yasamadigimiz icin bize cok abes geliyor ilac konusu. 11 yasindaki kizima Karin agrisinda bile buscopan veren teyzem (kendisi bashemsire) burada doktorumuz kesinlikle birdaha vermemem gerektigini belirtti
Cahil bilgisiyle alakasi yok bunun
Avrupadaki ilac tedavilerini arastirin lutfen. Bize sadece tuhaf geliyor 2 antibiyotik birden.
ben dogumdan ciktim gunde 1gr agri kesiciden baska bise kullanamazdim. 7 dikisim vardi... 3 gun hastanede kaldim. Yani sadece anlamaniz icin ornek veriyorum
Bu yöntemle değil de, belki içinde bu da vardır, masaj şeklinde anlatmıştı bir yakınım.Yani fizik tedavimi deniyor bilmiyorum
Kiné respiratoire yani nefes yolu tedavi gibi bise oluyo sanirim
Bu video bakabilirmisiniz belki dogru adini bende ogrenmis olurum
Doktor olabilirsiniz soylediklerinizde yuzde yuz haklilik payinizda vardir bunu tartismiyacagim sadece uslubunuzu begenmedim.Reçete edilen ilaçları gördünüz mü? Neye göre uygun olup olmadığına kanaat getirdiniz. Ayrica küçük çocuklarda bronsit agresif tedavi edilir. Çünkü cocuklar. Ciğerleri küçük.
Madem doğal yöntem onericeksin bari bal falan deseydin ne alaka. Sen gerçekten ayaga konan nir şeyin cigerlere gideceğine inanıyor musun
Bol sıvı tukersin yavrucagimiz ile oneride de bulunmus ordinaryus profesor? Cocugun böbrek veya kalp hastalığı var mi diye sordun mu? Kalp hastalığı varsa çocuğa yukleme yaparsın cocugun metabolik duzeni bozulur. Bu cocukta muhtemelen bunlar yok ama birine saglikla ilgili tavsiye verirken iyi düşünün diye söylüyorum. Basit bir su ic bile karşı tarafi sagligindan edebiliyor. Birakin doktorlar işini yapsın.
Bayan senin neden tek bir doğru lafın yok. Ben doktorum sizin kadar insanlara tavsiye veremiyorum. Neden çünkü neyin ne yapacağına neye mal olabileceğini biliyorum. Oturdugum organdan bol keseden sallamiyorum. Size de tavsiyem birakin isimizi yapalim
Babama desem gücü yetmez söyleyimde sırtıma çıkıp çignesin bari yoksa ölecem bronşittenYani fizik tedavimi deniyor bilmiyorum
Bundan daha farklilarida varBu yöntemle değil de, belki içinde bu da vardır, masaj şeklinde anlatmıştı bir yakınım.
Demek ki değişik başka yöntemler de var.
Türkiye de böyle bir uygulama yok ben duymadım hiç.
nasal temızleme de yapıyor normalde vıdeoyu kırpmıslarYani fizik tedavimi deniyor bilmiyorum
Ben de tüm mesajlarini okudum sizin uslubunuzu hiç begenmedim. Tıpta türk ekolu diye bir sey yoktur. Türkiye de yurtdisinda okutulan kitaplar okutulur, aynı tedavi algoritmalari uygulanır. Çünkü kullanılan kaynaklar ortaktır. Sürekli avrupada böyle değil boyle degil deyip durmuşsunuz. 4 ay amerikada gözlemci doktorluk yaptım. Avrupadan gelen doktor arkadaşlar vardı inanın bir fark yok. Çünkü tıpta kaynak tektir. Bir pediatri diyorsan herkes nelson okur genel cerrahide sabiston mesela. Arada bir fark yok yani. Bizim tek farkımız malesef bilmiş bilmiş konuşan internetten formlardan hastalık araştırıp sana egolu davranan hasta ve yakinlarimizdir.Doktor olabilirsiniz soylediklerinizde yuzde yuz haklilik payinizda vardir bunu tartismiyacagim sadece uslubunuzu begenmedim.
acaba grıp nasıl olsa gecer dıyoruz beklıyoruz gecmıyor ve bronsıte cevırıyor daha da agırlasıyor ondan dolayı tedavı olması gerekıyor olabılır mıAncak Türkiye de çocuklar hiç grip olmaz.
Çocuğunuz grip evde dinlendirin gerekirse ateş düşürücü verin diyen çocuk doktoruna onlarca denedim rastlamadım ben.
Çok nadirdir.
Çocugun ciğerleri kötü siz soğan koyun odasına mı diyorsunuz? Ve Ciddisiniz. Doktor olmadığınız kesin olsa böyle bol keseden atamazsınız.Oksuruk varsa dogal yollar uzerinden gidin zira ilac kullanimi oksuru tedavi etmeyecek. Mesela odaya sogan koyun, sogani ikiye kesip uzerine karanfil batirin, cok faydaqi var
Veya ayaginin altina sarimsak kuru yapin
86 dogumluyum dogdugumdan berı bronşiyal astım hastasıyım alerjık rinitimde varBabama desem gücü yetmez söyleyimde sırtıma çıkıp çignesin bari yoksa ölecem bronşitten
Yok ben dümdüz gripten bahsediyorum.acaba grıp nasıl olsa gecer dıyoruz beklıyoruz gecmıyor ve bronsıte cevırıyor daha da agırlasıyor ondan dolayı tedavı olması gerekıyor olabılır mı
ya da alerjık durumu vardır uzerıne de grıp olunca daha kotu olmasın dıye semptomları azaltmak ıcın ılac verıyor olabılırmı
malum rahat uyuyamazsa rahat nefes alamazsa sıkıntı ya...
92 modelim bende ilaç milaç fayda etmiyo sadece öksürük var 3 senedir. Filmler bile cekildim ama yok yani bisey yok. Deli gibi öksürüyorum sanki köpek yavrusu yerleştirmisler icime öyle hırıltılı seslerim cıkıyo. Eylülde baslar bahara kadar sürer. İlaç ictiğimde vertigomu tetiklediği icin bıraktım bende. Ama sey oldu gecen kızlar burda udi tozu bal karısımı önerdiler.86 dogumluyum dogdugumdan berı bronşiyal astım hastasıyım alerjık rinitimde var
gormedıgım tedavı kalmadı cocukken oyle şişmıştı kı vucudum kafamdan serum verılmıs bana ... dusunun
oyle cektım
bılseydık sırtımı cıgnerlerdı gecerdı :)