- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.871
- 37
doktorlar ılac yazmaya heveslı antıbıyotık yazıp yazıp gonderıyorlar yazıyorlar hep bu tarz konulardaBen de tüm mesajlarini okudum sizin uslubunuzu hiç begenmedim. Tıpta türk ekolu diye bir sey yoktur. Türkiye de yurtdisinda okutulan kitaplar okutulur, aynı tedavi algoritmalari uygulanır. Çünkü kullanılan kaynaklar ortaktır. Sürekli avrupada böyle değil boyle degil deyip durmuşsunuz. 4 ay amerikada gözlemci doktorluk yaptım. Avrupadan gelen doktor arkadaşlar vardı inanın bir fark yok. Çünkü tıpta kaynak tektir. Bir pediatri diyorsan herkes nelson okur genel cerrahide sabiston mesela. Arada bir fark yok yani. Bizim tek farkımız malesef bilmiş bilmiş konuşan internetten formlardan hastalık araştırıp sana egolu davranan hasta ve yakinlarimizdir.
kuzenım eczacı ...o boyle bırseyın olamayacagını ,doktorun bıle oyle herkese kafasına gore ılac yazamayacagını ,herseyın sısteme ıslendıgını herkese sureklı sadece antıbıyotık yazan doktorun sısteme takılacagını, ınsanların abarttıgını soyledı... doktorlar hastanın zarar gormesınden korkar cunku verecegı zarar ona döner gerı dedı.
gercekten doktorların bu konularda kendılerını savunmasını beklıyorum ben , benı bıle rahatsız edıyor bır cocuk annesıyım kızım halen zature tedavısı gormekte hıc aklıma doktorun ılaclara asık oldugu gelmedı mesela... ılac yazmayan doktor daha ıyı doktor gorusu var demek kı ılaca ıhtıyacı yok bu cocuk ılacsız gecırebılır bu durumu dıye dusunuyor yuksek olasılık doktor
ama ebeveyn bak doktorumuz harıka bosuna ılac vermedı dıye dusunuyor
zaten verılmesı gerekse verılırdı degıl mı ? doktorlar cok ılac yazınca bır kazanc elde edıyorlar mı