• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yas anneleri

Humpty dumpty

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
155
179
103
3 yas civari cocugu olan ev hanimlari , cocugunuzla 1 gun nasil geciyor?
Benim kizim butun gun onunla oynamami istiyor. Sabah uyandigindan aksam yatana kadar oyun oynuyoruz ve bir yerden sonra artik cok sıkılıyorum oyun oynamaktan 1 saat ogle iykusu uyuyor o sirada da yemek yapmakla geciyor. sizlerde durum nasil ? Cocukla gun icinde ne kadar oynanmali ?

Benim oglişte 3 yaşında..evet sürekli benimle oynarmisin hadi oynayalim der ama ben biraz oynayıp sonra kendi haline birakip birazda kendin oynarmisin şu işmi yapayim diyorum..evde oyalamak zor disari cikarip yorulmasini sagliyorum günluk market alisverisi falan...simdi bahcelieve gectik şükür daha rahat geçiyor...9 aylik hamileyim inan tam ilgilenemiyorum

2014 şubat dogumlu benim kızım. Biz de. De ayni oluyor durum fakat biz yazz tatilinde ananeye geliyoruz memlekete. Kuzenler vs de oluyor. Su an o sebeple sorun yok. Ama normalinde sizin gibiyiz. Üstelik 9~3 saatleri arasi ben calisiyorum kizim da kreste oluyor. Ona ragmen pesimden ayrılmıyor sürekli oyun oynuyorum ve yoruluyorum haliyle. Bence krese muhakkak gitmeli en azindan yarim gün. Rnerjisini biraz olsun atar. Arkadaslik kurar vs.

Ben calistigim icin gun boyu yaninda degilim ama su an tatildeyiz.Gezmeye bayilir.Kendi kendine de bazen yarim saat bi saat kadar oynar,hic bozmam.Tatil donusu krese baslaticam.Cocuk gordu mu sevincten deli oluyo.

Benim oglişte 3 yaşında..evet sürekli benimle oynarmisin hadi oynayalim der ama ben biraz oynayıp sonra kendi haline birakip birazda kendin oynarmisin şu işmi yapayim diyorum..evde oyalamak zor disari cikarip yorulmasini sagliyorum günluk market alisverisi falan...simdi bahcelieve gectik şükür daha rahat geçiyor...9 aylik hamileyim inan tam ilgilenemiyorum
Ben 3 4 saat araliksiz oynuyorum fakat o uaynikken hic bir is yapmama izin vermiyor . Isi oyun sekline donusturmeye calisiyorum ondan da hoslanmiyor illa ki onun istediği sekilde istedigi yerde oynamamiz lazim. Bahceli ev cok guzel olir cocuk icin. insallah bizde bir gun bahceli evde oturabiliriz

2014 şubat dogumlu benim kızım. Biz de. De ayni oluyor durum fakat biz yazz tatilinde ananeye geliyoruz memlekete. Kuzenler vs de oluyor. Su an o sebeple sorun yok. Ama normalinde sizin gibiyiz. Üstelik 9~3 saatleri arasi ben calisiyorum kizim da kreste oluyor. Ona ragmen pesimden ayrılmıyor sürekli oyun oynuyorum ve yoruluyorum haliyle. Bence krese muhakkak gitmeli en azindan yarim gün. Rnerjisini biraz olsun atar. Arkadaslik kurar vs.
Gecen yil haftada 2 gun 3 er saat gitti krese. Seviyordu fakat orda arkadaslik kuramadi cocuklarla ayni dili konusmadigi icin . Sadece oyuncaklarla ogretmeniyle oynadi. Bu yilda yazdirdik krese, agustos sonu basliyor. bakalim nasil olacak

Ben calistigim icin gun boyu yaninda degilim ama su an tatildeyiz.Gezmeye bayilir.Kendi kendine de bazen yarim saat bi saat kadar oynar,hic bozmam.Tatil donusu krese baslaticam.Cocuk gordu mu sevincten deli oluyo.
Kendi kendine ancak suyla balkonda oynuyor. Evin icinde yanina birini ariyor mutlaka oynamak için. Agustos sonu baslayacak insallah krese

Onlarla oynadıkça hep oynamak isterler hiç doymazlar küçük afacanlar. Ben başta çok aciyordum yazık diyordum bütün gün evde biraz onunla oyun oynayayimama elimi verdim kolumu kaptırdım. Artık araya mesafe koydum oyun la ilgili işim var diyorum beni anlamaya başladı kabullendi ister istemez. Akşam baba isten gelince ok gibi babaya firliyor:KK9:ben çok rahatım bu aralar

Onlarla oynadıkça hep oynamak isterler hiç doymazlar küçük afacanlar. Ben başta çok aciyordum yazık diyordum bütün gün evde biraz onunla oyun oynayayimama elimi verdim kolumu kaptırdım. Artık araya mesafe koydum oyun la ilgili işim var diyorum beni anlamaya başladı kabullendi ister istemez. Akşam baba isten gelince ok gibi babaya firliyor:KK9:ben çok rahatım bu aralar
Benimde oyun istegini reddettigim zamanlar oluyor fakat sonra da vicdan yapiyorum :( sonucta onun dunyasi da oyun uzerine kurulu . Burda sinir ne olmali bilemiyorum . Gunu tamamen ona adamak dogru mu yoksa kendine yetebilmeyi kendi basina eglenebilmeyi de ogrenmeli mi , bunlar icin daha erken mi bilemiyorum :KK43:

Back
X