- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.901
Sogan kuru uyguladinmi hic ben iki ictim sogan suyuda yumurtaliklarimi duzene sokmus olur.bildigim kadariyla asil pkolulara iyi geliyormusBisey kullanmam lazim ama duphaston yada progestan kendi haline birakamam benim de bissuru var ama bir yil kendi haline biraktim bir yilda bi kere bile mi denk gelmedi ben ileri derece pkoyum lh 15 fsh 5 cikti 3kat fazla
Gerci igneyne hamile kalacaksin insallah.hicburseye gerek kalmazBisey kullanmam lazim ama duphaston yada progestan kendi haline birakamam benim de bissuru var ama bir yil kendi haline biraktim bir yilda bi kere bile mi denk gelmedi ben ileri derece pkoyum lh 15 fsh 5 cikti 3kat fazla
Insallah yumurta gelisse bari hic olmssa umutla bekkiosunGerci igneyne hamile kalacaksin insallah.hicburseye gerek kalmaz
Ben bi sure ara vericem sorumluluk zor gercekten tefriciye okuyalim ama o da zor yhaa benim zamanim cok olmuyo ne okusak acaba okumalar bitsin zaten son diye iyice yavasladi berire hala gelmedi bakalim bu ay ne olacakKuzum bosver simdi bundan sonraki aylari dusunmeyelim buaya konsantre olalim.bu ay ne okusak okumalarda bitti
Gunaydin cnm mesajimi gormedin sanirim kendin icin 4 tane okuyabilirmisin berirem bi haftadir yok gelmedi muhtemelen de okumadigünaydın...
Bakalim kuzum iki liste daha okuycaz biteydi bu hafta birtircez ama epeyce rahata verdik sonrasinda beraber karar verelim ne yapacagimizaGünaydin kizlar, mutlu huzurlu bir hafta diliyorum herkese...
Yasinler bitince tefriciyede kararlimisiniz? Benim biraz gözümü korkutuyor
Bakalim kuzum iki liste daha okuycaz biteydi bu hafta birtircez ama epeyce rahata verdik sonrasinda beraber karar verelim ne yapacagimiza
GÜNAYUDIN BALLARIM İNŞ HERKES İYİDİR HÜZEL BİR HAFTA OLUR İNŞ.BUGÜN DR GİDİYORUM ARTIK CİNSİYETİ KESİNLEŞSİN DİMİ:)
TAMAM TATLIM 4 TANE DAHA OKURUM...Gunaydin cnm mesajimi gormedin sanirim kendin icin 4 tane okuyabilirmisin berirem bi haftadir yok gelmedi muhtemelen de okumadi
Seninki bitecek o zamanTAMAM TATLIM 4 TANE DAHA OKURUM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?