- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.921
Kitap severim bu aksam okuycak ben yeni listeyi yapiyorumyeni listeye geçebiliriz.
berirenin listesi sahfa 193
1. katre584.....................
2. blgsdr.............................4........okundu
3. -adre-..............................4........okundu
4. tuncer82.........................4........okundu
5. babamın_kızıyım.............5.........okundu
6. kitapseverim....................4
7. asmunikal........................2........okundu
8. e-brulim...........................4.........okundu
9. berree...............................4.......okundu
10. gulucukgs........................4.........okundu
11. berirem...........................6
12. e-brulim
KIZLAR OKUDUM DIYE YAZDIGINIZ MESAJLARI OZELDEN ATARSANIZ IYI OLACAK SAYFALARDA GERI KALIYOR GOREMEDIGIM ZAMAN OLABILIYOR YA ALINTI YAPIN YA OZELDEN ATIN OPUCUKLERRR
TOPLAM...................................................41
KIZLAR SÜREMİZ İKİ (2) GÜNDÜR. AKSATMA YAPILMAMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR!!!!
CUMARTESİ 12:00 DA YENİ LİSTEYE GEÇİLECEKTİR
yeni liste bu.. BERİREM için okuyoruz ..
haydi besmeleyle başlayalım
Allah kabul etsin.
( HAYIRLI BİR EVLAT SAHİBİ OLMASI İÇİN OKUYORUZ )
Şimdiden herkesten Allah razı olsun......
hayırlı günler arkadaşlarım. ebrulim için okumuştuk.berirenin listesi sahfa 193
Ewet Biz 3 liste okuduk ona iki liste okundu hatmi tamamlamak onun sayisini da 123 yapmak icin okuyoruz okumak isteyenlerden bir liste de fatih ve nilay icin okuycaz asmu da niyete katilacakhayırlı günler arkadaşlarım. ebrulim için okumuştuk.
ayrıyetten kendisi için yasin okuyor, biz tamamlamasına yardım ediyoruz değil mi?
bu liste o nedenle. doğru anlamış mıyım?
hayırlı günler arkadaşlarım. ebrulim için okumuştuk.
ayrıyetten kendisi için yasin okuyor, biz tamamlamasına yardım ediyoruz değil mi?
bu liste o nedenle. doğru anlamış mıyım?
Ewe
Ewet Biz 3 liste okuduk ona iki liste okundu hatmi tamamlamak onun sayisini da 123 yapmak icin okuyoruz okumak isteyenlerden bir liste de fatih ve nilay icin okuycaz asmu da niyete katilacak
Anladım canım. Öncelikle kendi adıma sana çok teşekkür ederim. yaptığın iş zor bir iş, sorumluluk isteyen, okundu, okunmadı, takip isteyen bir iş. Yüce Rabbimin sayesinde senin vesilenle Yasinler okumak nasip oldu. Çok güzel bir işe vesile oldun. Hakkını helal et canım arkadaşım. Rabbim yaptığın bu iyiliklerin karşılığını bu dünyada da ahirette karşına çıkarsın inşallah. Allah’a emanet ol.Ewe
Ewet Biz 3 liste okuduk ona iki liste okundu hatmi tamamlamak onun sayisini da 123 yapmak icin okuyoruz okumak isteyenlerden bir liste de fatih ve nilay icin okuycaz asmu da niyete katilacak
CANIM KENDİ DOKTORUMA GİDEMEDİM ZATEN ODA 20.HAFTA KESİNLELŞİR DEMİŞTİ O YÜZDEN BÖYLE OLDUGunaydin cnm mesajimi gormedin sanirim kendin icin 4 tane okuyabilirmisin berirem bi haftadir yok gelmedi muhtemelen de okumadi
Allah razi olsun cnm benim ama birakma bizi bi liste daha okuycaz eger katilmak istersen tabi bende insallah hakkiyla yapmisimdir bu isi insallah kimsenin kalbini kirmamisimdir dua kardeslerim diye bi baslik acacagim orda isteyen istedigi duayi edip birbirimize hediye edecez lutfen oraya da gelAnladım canım. Öncelikle kendi adıma sana çok teşekkür ederim. yaptığın iş zor bir iş, sorumluluk isteyen, okundu, okunmadı, takip isteyen bir iş. Yüce Rabbimin sayesinde senin vesilenle Yasinler okumak nasip oldu. Çok güzel bir işe vesile oldun. Hakkını helal et canım arkadaşım. Rabbim yaptığın bu iyiliklerin karşılığını bu dünyada da ahirette karşına çıkarsın inşallah. Allah’a emanet ol.
Yok canım bırakır mıyım hiç. Nasipse hep sizinleyim. Hakkıyla yapmamak ne demek canım, fazlasıyla yaptın bence. Ebrulim arkadaşımız için 4 adet Yasin okudum. (fatih ve nilay) yakınlarınız içinde listede olurum. Payıma düşeni okurum.Allah razi olsun cnm benim ama birakma bizi bi liste daha okuycaz eger katilmak istersen tabi bende insallah hakkiyla yapmisimdir bu isi insallah kimsenin kalbini kirmamisimdir dua kardeslerim diye bi baslik acacagim orda isteyen istedigi duayi edip birbirimize hediye edecez lutfen oraya da gel
Allah razi olsun kuzummmmYok canım bırakır mıyım hiç. Nasipse hep sizinleyim. Hakkıyla yapmamak ne demek canım, fazlasıyla yaptın bence. Ebrulim arkadaşımız için 4 adet Yasin okudum. (fatih ve nilay) yakınlarınız içinde listede olurum. Payıma düşeni okurum.
yazıların kadar sakinmisin acaba merak ediyorum seniYok canım bırakır mıyım hiç. Nasipse hep sizinleyim. Hakkıyla yapmamak ne demek canım, fazlasıyla yaptın bence. Ebrulim arkadaşımız için 4 adet Yasin okudum. (fatih ve nilay) yakınlarınız içinde listede olurum. Payıma düşeni okurum.
:)) canım genelde sessiz, sakin olduğumu söylerler, çok fazla konuşan biri de değilimdir.yazıların kadar sakinmisin acaba merak ediyorum seni
bir de resmini göreydik eyiydi :)
allah razı olsun fatiih benim kardeşim. atansın istiyom. evde psikoloji bozuldu kuzumun.Yok canım bırakır mıyım hiç. Nasipse hep sizinleyim. Hakkıyla yapmamak ne demek canım, fazlasıyla yaptın bence. Ebrulim arkadaşımız için 4 adet Yasin okudum. (fatih ve nilay) yakınlarınız içinde listede olurum. Payıma düşeni okurum.
şu aralar kaynanama gidiyom.. ama sevgili elticiklerimi görmediğim için mutluym..katremiydi :)
Insallah dualarimiz kabul olur da atanir kuzularallah razı olsun fatiih benim kardeşim. atansın istiyom. evde psikoloji bozuldu kuzumun.
Katre idi ewettt bayilsin o bizim gibi teyzelerebiri bize teyze diyodU. o KİMDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?