- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 42
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.881
AYNEN HORMONLAR TAVANDA BİRDE ONLARI DUYMAYALIM RABBİM HERKESİNDE BİZİMDE BEBİŞLERİMİZİ KORUSUN İNŞTmm canim bir ay girmeyeyim.zaten uzuntuyu kaldiramiyorum eskisi gibi
Yalnis sordum en son ne zaman igne tedavisi olmustun5 subatta olmustum 5martta oldum bilmiom yhaa yine yumurta gelismiycek sanirim dozu dusuk verdi 75ligi yarim vuruncam
Amin canimAYNEN HORMONLAR TAVANDA BİRDE ONLARI DUYMAYALIM RABBİM HERKESİNDE BİZİMDE BEBİŞLERİMİZİ KORUSUN İNŞ
2013 marttaYalnis sordum en son ne zaman igne tedavisi olmustun
kızlar günaydın 4 yasin okudum ben rabbim duasını kabul etsinOku cnm anneme okutcaktim bir tanesini okumustum zaten 2 tane okuyabilirsen oku cnm
2 sene olmus.2013 martta
Ewet kuzum iki sene oldu vucut onu coktan unutmustur dun gigtigim dr tup bebeklik bi surum yok dedi ama artik asla klomen almamam gerektigini soyledi bunun da dozu dusuk ay dua et nolurrrrr bu ay olsun bidaki aya kalmayayim2 sene olmus.
Amin canim kendisi de bi geleydi iyi olurdukızlar günaydın 4 yasin okudum ben rabbim duasını kabul etsin
canım klomen kötü bir ilaç evt banaa yaraamdı inş olur canım içini rahat tut dua et bizde ediyoruz allahın izniyle oalcakEwet kuzum iki sene oldu vucut onu coktan unutmustur dun gigtigim dr tup bebeklik bi surum yok dedi ama artik asla klomen almamam gerektigini soyledi bunun da dozu dusuk ay dua et nolurrrrr bu ay olsun bidaki aya kalmayayim
Kuzum bi yumurta gelisse ben hamile kalacagim ama aylardir yumurtlamadim kicanım klomen kötü bir ilaç evt banaa yaraamdı inş olur canım içini rahat tut dua et bizde ediyoruz allahın izniyle oalcak
Canim benim insallah bir dahaki aya kalmazsin.asilama olacakmi bu ayEwet kuzum iki sene oldu vucut onu coktan unutmustur dun gigtigim dr tup bebeklik bi surum yok dedi ama artik asla klomen almamam gerektigini soyledi bunun da dozu dusuk ay dua et nolurrrrr bu ay olsun bidaki aya kalmayayim
Canim istersen bu ay igne disinda baska bitkisel birsey kullanmaKuzum bi yumurta gelisse ben hamile kalacagim ama aylardir yumurtlamadim ki
Yok normal olucak bu ay olmassa yazi bekliycem dk hapi kullancam o cok iyi geliyo bana yumurtaliklarim normale donuyoCanim benim insallah bir dahaki aya kalmazsin.asilama olacakmi bu ay
Hicbisey kulanmiycm dr da sakin kafana gore bisey kullanma. Dedi ama protein agirlikli beslenicem yumurta peynir et balik gibi yumurta kaliteli oluyomusCanim istersen bu ay igne disinda baska bitkisel birsey kullanma
Canim yalnismi biliyorum benim bildigim dogum kontrol haplari yumurtlamayi engelliyorYok normal olucak bu ay olmassa yazi bekliycem dk hapi kullancam o cok iyi geliyo bana yumurtaliklarim normale donuyo
Ewet benim de buna ihtitacim var yoksa her kadin ayda bir yumurta atarken ben 15 tane atiyorum o yuzden hicbiri gelismiyo nasil bi ironi degil mi yumurtaliklarin calismamasi gerekiyo bende yani hem cok iyi gelioCanim yalnismi biliyorum benim bildigim dogum kontrol haplari yumurtlamayi engelliyor
Canim benim benim bussuru arkadasim var pkolu olupta hamile kalip doguran sen kendini cok sartlandirmisin tedavisiz hamile kalamam diye.dk hapi kullanmasan oluruna biraksan.Ewet benim de buna ihtitacim var yoksa her kadin ayda bir yumurta atarken ben 15 tane atiyorum o yuzden hicbiri gelismiyo nasil bi ironi degil mi yumurtaliklarin calismamasi gerekiyo bende yani hem cok iyi gelio
Bisey kullanmam lazim ama duphaston yada progestan kendi haline birakamam benim de bissuru var ama bir yil kendi haline biraktim bir yilda bi kere bile mi denk gelmedi ben ileri derece pkoyum lh 15 fsh 5 cikti 3kat fazlaCanim benim benim bussuru arkadasim var pkolu olupta hamile kalip doguran sen kendini cok sartlandirmisin tedavisiz hamile kalamam diye.dk hapi kullanmasan oluruna biraksan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?